Ročná dcérka má v prsníku začervenanú hrčku
Neviete niekto co to moze byt
Ak kojis, je to len znak hormonalnej nerovnovahy, ktoru prenasas cez mlieko na dieta. Nasa ma este zdurene obe bradavky, od porodu a aj vtiahnute... pokial nebude pit menej materskeho mlieka, asi sa to ani nezmeni. Je uplne zdrava. Ak by nebola kojena, ries to s lekarom.
Nuz, asi by som sa nepytala na MK a utekala s tym cim skor k lekarovi. ved hadam sa jej to neurobilo zo dna na den 😒
@jarmilka551 Ja si pamätám, že hrčku v prsníku riešila so mnou moja mama straaašne dávno, mala som cca 8-9 rokov. Bola som aj u detského gynekológa. Nebolo to nič, ani si nepamätám, čo vlastne vtedy mame povedal, čo to bolo. Tuším to súviselo s nejakými hormonálnymi zmenami.No je pravda, že to bola hrčka, s bradavkou som nemala nič a bola som staršia, aj ked stále dieťa. No aj mňa bude zaújmať, čo môže mat také ročné bábatko s didinou. Tam tie hormóny ešte asi nebudú. Ak pôjdeš s ňou k doktorke ( čo by som ja išla) daj vediet ako ste dopadli.
@jarmilka551 Tak som si dobre myslela, ako píše anjeliček26, že to bude hormónmi v tomto prípade z tvojho mlieka ak teda kojíš.
@suchana u nas sa to ludovo vola "Hexenmilch" - teda mlieko carodejnice, ktore toto sposobuje, u niektorych zien je hladina hormonov v materskom mlieku vysoka nielen prve dni po porode, ale dlho potom... a prenasa to na dieta. Omnoho dlhsie je to aj u deti, co prekonali zltacku, odburava sa to pomalsie. Hlavne sa to nesmie stlacat, lebo sa tam moze zaniest infekcia, co bude asi ta zacervenana bradavka, co popisuje zakladatelka temy. Nasa pediatricka jej to sleduje na kazdej poradni.... a teda varianta B hormony v strave, viem, ze par rokov dozadu bol nejaky skandal s kurencami plnymi hormonov, ze malym dievcatkam zacali prsia s toho rast, ze tu farmu s kuratami zavreli niekde pri Senci to bolo? Je to fakt davno.
Ja nekojim a kojena bola malinko ani nie dva mesiace tak radsej pojdeme k doktorovi
@jarmilka551 tak v tom pripade je lekar na mieste. Drzim palce, nech to nie je nic vazneho.

@jarmilka551 doktor ti urcite lepsie poradi, hned zajtra by som naklusala. Drzim palce, nech to nie je nic vazne