icon

Rozdielne ušká u trojtýždňového bábätka

simapincekova
11. apr 2020

Ahojte. Mame necelé 3 týždne a dnes som si všimla ze jedno uško mame iné ako druhé. Nestretli ste sa niektorá s tým? Ďakujem svojej pediatricke ideme vo štvrtok tak ak by sa dovtedy našla nejaká rada alebo skúsenosť budem rada. Pridávam aj foto.

Rozdielne ušká u trojtýždňového bábätka
syslik81
•
11. apr 2020

nikdo nema autenticke usi .. tie sa vyvyjaju az do predskolskeho roka .. je to len kozmeticka vada s kt sa nic nerobi .. bud rada ze je zdrave a pocuje

stanulienkat
•
11. apr 2020

Nikto na svete nie je symetricky rovnaky. Ak nema iny problem,nezatazuj pediatricku.

martinka13
•
11. apr 2020

Joj moj syn mal jedno oveľa viac ohnute v hornej časti. Postupne sa to dorovnalo. Toto nie je prípad pre pediatra 😉. Krásne bábätko máte

nika82
•
11. apr 2020

@stanulienkat @martinka13 ani neviete ci tam ide z uchom alebo scim , dr je nato aby poradil a usmernil co dalje

martinka13
•
11. apr 2020

@nika82 no ospravedlňujem sa, že som povedala svoj názor pani múdra. Mimochodom, mamička sa vyjadrila jasne, pokiaľ ste nepochopila

nika82
•
11. apr 2020

@martinka13 ked uz chytate za slovicka, tak nenapisala ze ide k dr s uchom, len ze ide k dr

martinka13
•
12. apr 2020

@nika82 absolútne nechápem Vášmu útoku. Nemáte čo robiť? Bola som absolútne slušná k autorke. Krásnu nedeľu Vám aj Vašej rodine prajem.

nika82
•
12. apr 2020

@martinka13 útok na mk ste asi ešte nezažila , peknú nedeľu

martinka13
•
12. apr 2020

@nika82 tak asi máte viac skúseností.... užite si ich

lenadka
•
12. apr 2020

@simapincekova ani ja nemám rovnaké uši, na jednom mám špic a jedno mám o niečo vyššie ako druhé 😝 to vidno len keď si dám slnečné okuliare, ešte že nemusím nosiť dioptrocké 😂

nibiru
•
28. máj 2020

Neboj sa keď bude väčší nikto si to nevšimne aj moja dcéra má úplne odlišné uši,jedno má po mne a druhé po mužovi našťastie ich nemá po mne také lopúchy a neostávajú jej ako mne 😂
Ja mám zase 1 vyššie ako druhé

gabikshu
•
7. jún 2025

@simapincekova dobrý deň, upravilo sa jej to prosím? Ja si to teraz všímam na našom 10 mesačnom…mal to tiež takto od začiatku…ďakujem pekne