Sandiferov syndróm
Nájdu sa maminky, ktorých deti trpeli / trpia touto diagnózou? Nemyslím len samotný silný reflux, ale aj neurologické problémy / prejavy. Rada by som si vymenila skúsenosti a tipy, ako pomôcť dieťatku.
@nikned ahoj, môj krpec mával vždy pri zhoršení stavu omeprazol sirup vyrábaný v lekárni, skúste vypýtať od dr nech vám ho dá vyrobit, užíval ho cca 2 týždne vždy pri zhoršení, musela som dávať pozor aby nejedol nič dráždivé a odsledovať čo mu robí zle, hosp. Nieje potrebná podlamna, my sme boli hospitalizovaní lebo sme isli na pohotovosť s kŕčmi, lezali sme na neurologii a vtedy bol vlastne konečne diagnostikovaný ale robili mu len EEG a Sono bruska
@michaelahercegova dakujem krasne. No nasa papa iba UM Nutrilon AR a 1.x denne prikrmy. Nic viac. Prikrmy stale to iste: batat alebo zemiak alebo mrkva alebo tekvica. Nic ine som este nedavala. Nasa ma denne zle stavy 😞 zaklananie hlavy vzdy v lahu, na brusku moc nechce byt. Dufam ze nam to cim skor odide 😩🙏 kazdy mi hovoril ze prikrmamy a pretacanim na brusko sa to ovela zlepsi, no skor mam pocit, ze je to horsie
@nikned ak môžem poradiť, môjmu malému robila strašne zle mrkva aj tekvica 🙈 držím palce 🙏🏻
@michaelahercegova dakujem krasne. A teda vsetko malemu odislo? Vsetky prejavy? Uz je uplne zdravy? 😊
@nikned áno aj môže už hocičo jesť 😊 okolo 2 rokov to zmizlo úplne
@michaelahercegova joj to sa velmi tesim. Nam ten omeprazol velmi nezabera a dostat sa na gastro v Ke je hroza des. Cakacky aj 4 mes. Uz som zufala. Mala zacala byt v poslednej dobe strasne nervna, vsetko by najradsej rozkusala (asi od bolesti, zuby jej este nejdu) a zacalo ju triast, obcas ju strasie, cele telo, a zacala mi vyklanat hlavu do 1 strany a este trochu chrcat, akoby tazsie dychala😞 neviem co nas este caka. Uz som fakt z toho na prasky. Najtazsich 5 mes mojho zivota 😞

Dobry den. Je potrebna kvoli SS hospitalizacia? Eeg mame ciste, bojujem s tym ci hospitalizovat, lebo pediatricka hovori ze zbytocne, na to, aby potvrdili SS, ze akurat schytame v nemocnici ine bakterie a virusy. Mala ma 100% SS, brutalne sa nam zaklana hlavou a hrudnikom za seba, vkuse mlaska, cka, kasle, ma epizody 😞 len tu o tom malokto vie. Vsetky zdroje na internete som nasla zahranicne. Som z toho psychicky na prasky, ze kedy to odide a kolko este budeme trpiet a ako jej pomoct? 😞 pediatricka nam dala skusit omeprazol 1/4 davky (mala ma 5 mes), ale lieky vraj do 1 roka neexistuju. Cize toto je vyslovene pokus omyl 😩