icon

Skapanie z očí

tulinka711
8. jún 2013

Maminky..Velká prosba..Mávame neskutočné zoči ☹ .Som z toho zúfala..Môžem malinkému omotať červenú mašlu aj okolo krku..Aj tak nám to nepomôže..Pomaly každý deň zotieram čistecom a pomaly každý deň nám zasadne ☹ .Naozaj už neviem čo mám robiť..

misinka612
8. jún 2013

@tulinka711 nam ten cistec nepomohol :( kupala som ju tam stale...akurat ta cervena stuzka...to bolo tak ze kricala strasne kricala a dala som jej to na ruku aj to na prosbu manzela a zrazu ticho :D uplne som bola z toho vyjavena ze co to 🙂 a od vtedy uuuplne v pohode...ale vravim prvu stuzku stratila a vobec nevieme kde nenasli sme ju..a este som pocula, ze ked tu stuzku strati dieta tak ju netreba hladat ze uz je potom dobre kamaratka ma chlapca a ten tiez stratil stuzku...tak od vtedy tomu neverim 🙂 neni zaco 🙂

dejka77
9. jún 2013

@tulinka711 A ked s nim vonku nejdes tak to nema?

tulinka711
autor
11. jún 2013

nie..

skrecok1005
10. júl 2013

Tento prispevok ma normalne donutil znova sa pozriet do kalendara, ze ktore to storocie a rok mame. OK, 21 storocie, lieta sa do vesmiru, aj na Marse uz sonda pristala, namiesto modlenia sa uz celkom dobre funguje medicina tam, kde este pred sto rokmi ludia umierali ako muchy. A este stale niekto veri na nejake zoci? Ved je to uplne smiesne.
Pokial dieta vonku place, moze to byt z vela dovodov. Bud nie je zvyknute vonku, tak sa boji, v tom pripade treba jednoducho viac kontaktu. Alebo je hladne, ma koliku, neciti sa dobre v kociku, lebo su popruhy prilis tesno. Je mu bud velmi zima alebo velakrat velmi teplo, lebo vidat mamicky, ktore svoje dieta aj pri teplotach nad 20 stupnov obliekaju do vetroviek.
Moja babka mi tiez hovorila, ze dcera ma zoci, ked ju videla, lebo bola nesvoja. Samozrejme, pretoze u nej za niekolko dni naplno prepukli ovcie kiahne. Lenze moja babka ma 85 rokov a nadalej bola v Budapesti na vylete. Ak dieta place vonku, tak by sa najprv mali hladat racionalne vysvetlenia, preco je to tak a nie ho obvazovat cervenymi stuzkami alebo natierat vodickami.

goblin
10. júl 2013

Ludia co to tu trepete za nezmysly? Verite debilnym poveram ako pred 500 rokmi. Sa spamatajte! A ty tulinka musis byt strasne primitivna zenska, ked riesis take voloviny namiesto toho, aby si sla s deckom k lekarovi. Nechcel by som byt na mieste toho tvojho dietata. Ziadne "zoči" - ako tomu primitivi ako ty hovoria, neexistuje a cim skor to pochopis, tym lepsie pre celu tvoju rodinu.

sonula
10. júl 2013

a doktorka co povedala?

zemruska
10. júl 2013

@skrecok1005
@goblin ano ano dvaja de.ili dve cerstve dnesne registracie a dva bludne prispevky .....HANBITE SA ZA SVOJ NAZOR KED STE SA NA NOVO REGISTROVALI ? ALEBO NA CO RESP NA KOHO SA TU HRATE ??? NA HRDINOV !!!! HANBA ?? kto nazazil z oci nikdy tomu neuveri, ked ste nemali a nezazili to trapenie tak zalezte tam odkial ste prisli A TU NEOTRAVUJTE A NEUBLIZUJTE LUDOM CO SI POMAHAJU . HOWK 😠 😠 😠 😠 😝

skrecok1005
10. júl 2013

@zemruska HOWGH sa hovori ... respektive pise.
Nemam hanby, bola som upozornena na tento prispevok, pridala som svoju registraciu, svoj nazor a tiez zazitok z toho, ako bolo moje dieta takto postihnute. Teda, az do chvile, ked sa vysypala a boli to ovcie kiahne. Len nevidim dovod, aby sa vzdy hladali nejake nadprirodzene sily, ked za vacsinou z tychto babskych povier je uplne jednoduche racionalne vysvetlenie.

zemruska
10. júl 2013

@skrecok1005 cim resp kym si bola upozornena na tento prispevok ????

goblin
10. júl 2013

Mila zemruska a aku pomoc by si navrhla ty? Strelit do studnicky a trikrat zopakovat ocenas? Alebo palit zapalky vo vode - za babu, za chlapa, za decko? Ked si taka mudra, tak najdi toho zlomyselnika, co zakazdym striehne vonku, aby svojim carodejnickym pohladom uhranul decku, a rovno ho upal. Ved to je smiesne! Nikto sa tu na nikoho nehra, proste to chce len dostatok inteligencie, ktora tebe aj autorke prispevku evidentne chyba. A je uplne jedno, kedy som sa zaregistroval, ak ta to tak zerie, chod sa pomodlit a bude ti lepsie. Ale pozor, aby sa ti nahodou cestou z oci nestalo, ulice su plne zakernych carodejnic.

skrecok1005
10. júl 2013

@zemruska Cudovala by si sa, ale su veci, ktore sa stavaju viralne. Napriklad to, ze ludia este stale veria na povery, o ktorych by clovek ocakaval, ze so zvysenou vzdelanostou obyvatelstva pomaly vymiznu. Ono fakt, ze si teraz, v dnesnej dobe este nejaka matka si mysli, ze dieta niekto uriekol namiesto toho, aby zacala naozaj patrat po skutocnych pricinach, preco jej dieta ma problemy, place atd., to sa hadam da ospravedlnit len laktacnou psychozou. Ale ked sa nieco take este objavi na internete, co uz predpoklada trochu vyssiu formu literacie, to sa cudujem. A nemyslim, ze tu niekoho hrubo urazam, chystam sa prispievat bez problemov aj inde, pretoze vacsina matiek tu ma naozaj racionalne problemy alebo prispevky.
Vies, tie vselijake ludove pomocky su dobre placebo. Ja by som sa stavila, ze ak by som tu napisala, ze ak cistec a cervene snurky nepomahaju, staci vytrhnut macke tri chlpy a zasit ich do naramku s listkom maty odtrhnuteho o polnoci za splnu, tak by sa nasli matky, ktore by tu ospevovali novy zazracny prostriedok. Ale to by bolo trollovanie. Namiesto toho radsej radim, aby sa pozreli na to, preco dieta zaziva vonku nepohodlie. A urcite to nebude urieknutie.

mamulienka111
10. júl 2013

@tulinka711 mne stačilo synčekovi obliekať každý deň niečo naopak, potom tý zlá energia na neho nemala účinok. Aspoň jeden kus oblečenia napr. tielko, ponožku. Sú rôzne spôsoby ochrany, sú ľudia, ktorí to vedia robiť tak, aby mal pokoj. No nikoho takého nepoznám, aby som vedela pomôcť.

monci8888
10. júl 2013

neviem o co tu ide.. zeby ten stroj casu predsa fungoval a preniesol ma do cias minulych? na jednej strane su to "velke odbornicky na očkovanie" a podobne tazke temy a na druhej strane sa tu riesia taketo veci 😀 nechcem tym nikoho urazit... "zočí" je čístá neznášanlivosť dieťaťa na okolité podnety, je toho na neho proste priveľa. niektoré deti sú odolnejšie, iné nie. poradím vám, čo doktorka poradila kamaratke,ktora maleho potierala dobre ze nie svatenou vodou a kocik mu obmotala cervenymi stuhami ako na preho maja... dajte dieta do pokojnej izby, upokojte sa, nadychnite, napocitajte do 10 a prikryte dietatu tvar jemnou bielou plienkou... neverila som, kym som nevidela.. fakt sa dieta upokoji a je kludne 🙂 a do buducnosti pomoze akurat davkovat dietatu zážitkyy s mierou, ved pre takeho maleho cloviecika je uuuplne vsetko vsetucko neskutocna novota 😉

sengy
10. júl 2013

Ahoj , tak s tymto skusenosti mam, vzhladom na to ze moja mala mava z oci dost casto. Svagrina ma naucila trik so zapalkami. Naberies do pohara vodu nad poharom zapalis zapalku , zoberies druhu zapalku , ktoru od nej odpalis s tym ze s druhou zapalkou prvej utnes hlavicku, ktora padne do pohara s vodou. Potom zoberies tretiu zapalku a rovnako ju odpalis od druhej zapalky aby padla hlavicka zapalky do vody. Z tretej zapalky das dole hlavicku z pouostatku druhej zapalky. Pohar s vodou premesias ak obhorete hlavicky zapalok padli je dieta urieknute. Prva zapalka predstavuje chlapa, druha zenu a tretia dieta.
Potom s poharom prides k dietatu . 3-krat mu namocis peri s vodou z pohara a potom nasledne po trikrat s vodou prejdes od hrude na celo, od hrude po lavej ruke , nasledne po pravej a potom po nohach.V halve si opakuj slova "Chod prec"! Nakoniec das dietatu 3-krat upit z hrnceka. Do hrnceka 3-krat naplujes a s rukou prsknes vodu zhrnceka do 3rohov v miestonosti. A pohar z vodou vylej do zachoda a splachnes.
Rychlou metodou je poplut si hanky ruky a urobit dietatu krizik na cele. Opakujes 3-krat. A na stvrty krat s rukou prides k celu dietata urobis pohyb akby si brala nieco do hrsti a odhodis to zo slovami chod prec. Toto mi zas prezradila moja krsna mama. 🙂
S obama metodami mam skusenosti a pomahaju. Uz viem rozpoznat ked ma mala z oci.
Stava sa to pri ludoch s negativnou energiou alebo pri tych , ktory nad dietatom hykaju napr. ake je krasne, ake ma krasne ocka atd. Tito ludia si to neuvedomuju. ale urobia 🙂
Tak s nad ti to pomoze. Drziiim palce.

goblin
10. júl 2013

@sengy To snad nemyslis vazne? Skutocne veris tomu, co si tu teraz napisala? Ked aj prizmurim oci nad tymi pravopisnymi chybami - nie je predsa kazdy slovencinar, ale skutocne sa jedna mlada zena musi znizit k takymto stredovekym taraninam? To je neuveritelne, naozaj tomu veris? "Rychlou metodou je poplut si hanky ruky a urobit dietatu krizik na cele." - preboha vysvetli mi mechanizmus, ako toto posobi na decko. Mimochodom, v stredoveku by ta podobni inteligenti za taketo veci upalili. Je to strasne, ze mlade mamicky veria takymto debilitam. Myslel som, ze sa to uz spomedzi ludi vytratilo.

lambda
10. júl 2013

Mozem povedat z vlastnej skusenosti, aj zo studia, ktore som absolvovala pocas mojho pracovneho pobytu v Sangaji, na Shangai Karma Life Yoga, ze to co tu pisu skeptici len potvrdzuje vaznost situacie. Neliecene zoci naburava totalne karmu a neraz sa konci zauzlenim cchi. Jedine spravne riesenie je nepodcenovat priznaky a riesit pricinu, nie prejav. Pricinou nebyva osoba, ale jej pohlad, ktory zostava v priestore v dimenzionalnej sieti aj niekolko dni. Takze darmo sa budete vyhybat zoci, mozete na to narazit aj na uplne opustenom mieste. Ak citite problemy treba sledovat predpovede slnecnej aktivity, lebo dimenzionalna siet je prave napajana erupciami ionizovanych castic. Ak je kaseny stupen viac ako 3, bez cisteca ani nevychadzam. Pre odbornikov:
运行时错误
说明: 服务器上出现应用程序错误。此应用程序的当前自定义错误设置禁止远程查看应用程序错误的详细信息(出于安全原因)。但可以通过在本地服务器计算机上运行的浏览器查看。 详细信息: 若要使他人能够在远程计算机上查看此特定错误消息的详细信息,请在位于当前 Web 应用程序根目录下的“web.config”配置文件中创建一个 标记。然后应将此 标记的“mode”属性设置为“Off”。

cawes
10. júl 2013

@sengy nic v zlom ale namocena hlavicka od zapalky po case vzdy spadne na dno 😀 a co sa tyka toho co si tu napisala no väcsiu hlupost som nepocula, to ze sa davaju cervene snurky, stuhy atd ok ale naplut, vypit atd ved to uz neni normalne.
A podla toho co tu pisete tak z oci asi existuje len na slovensku lebo v zahranici to teda nikto nepozna a keby ze to poviem na poradni tak mi zavolaju rovno sanitku a daju kazajku.
dieta je akurat prestimulovane nic viac, tak ako to tu niekto pisal do kludnej izby, dat plienku na tvar a hotovo u nas to fungovalo super.
@tulinka711

fra
10. júl 2013

@lambda ked tie činske znaky necham preložiť, dáva to celkom zmysel 😀 :
Runtime error.
Description: An application error occurred on the server. This application of the current custom error settings prohibit remote view application details of the error (for security reasons). However, the local server can be running on your computer browser to view. Details: To enable the remote computer to view this specific error message details, Please in the current Web application root directory "web.config "configuration file, create a tag, then this should be labeled" mode "attribute set to" Off "

goblin
10. júl 2013

@lambda A sme doma. Mozes si podat ruku s Ivo Aštarom Bendom, ktory rozprava len o malo vacsie bludariny ako ty. Davat do suvisu take pojmy ako čchi, karma, slnečná aktivita a ionizovane castice (z ktorych len niektore maju realny zaklad) moze len absolutny idiot. Ako astronom a zhodou okolnosti clovek, ktory sa v minulosti azijskymi filozofiami zaoberal, ti to mozem povedat celkom zodpovedne, ci mi veris alebo nie. Ale s tou dimenzionalnou sietou si to skutocne zaklincovala. Snad ti to uzasne studium Shangai Karma Life Yoga prinieslo aspon take uspokojenie a sebarealizaciu, ako mne studium prirodnych vied. Ja aspon viem, ze sirim racionalne a zmysluplne veci a nie kraviny, ktorymi by som ohuroval nevzdelanych ludi tak, ako ohurujes tunajsiu pospolitost ty.

Ak to bolo myslene ironicky, potom tento prispevok ber ako bezpredmetny.

ewellina
10. júl 2013

@fra to budú asi japonské znaky..., či?

fra
10. júl 2013

@goblin ty si si nepreložil tie činske znaky, ak by si si ich preložil hned by ti to bolo jasné 😉

fra
10. júl 2013

@ewellina to neviem, mne trvdil google translator že sú čínske, ale nehádam sa

goblin
10. júl 2013

@fra uz som prelozil ;) Ale musim uznat kvalitu tej mystifikacie, davno som sa tak nenamotal :D

ewellina
10. júl 2013

@fra Veď ani ja neviem. V každom prípade, milé, v akej téme sme sa to my dve nakoniec stretli. 😀

ewellina
10. júl 2013

@fra Vytlačím to a zajtra sa opýtam v čínskej reštaurácii. 😀 😀 😀

sengy
11. júl 2013

@cawes plienku som neskusala, napisala som co robime. Ci niekto veri ci nie. To je uz jeho osobna vec.
Ak skusis zapalky , tak v tom momente dokazu plavat aj vsetky tri hlavicky na hladine. Uvidis.
Ale ak pomaha plienka v pohode, ak niekomu snurka v pohode, ak je niekto skeptik v pohode. Nemam preco tu vypisovat negativa alebo pozitiva je to na tom cloveku aku moznost si vyberie. Chcela len radu a moznosti. Tak sa jej poskytli.

cawes
11. júl 2013

@sengy hej a ked pockas padnu 🙂

tulinka711
autor
29. sep 2013

@zemruska nerob si z toho hlavu..tazko vysvetlovat druhym o co ide..tazko je presviedcat ludi ze ta boli hrdlo,ked ti budu davat lieky a rady na bolesti ucha ;)) kto zazil pochopi..a kto nie..to je tazko 🙂

janinah
29. sep 2013

@goblin a iní neveriaci..mne sa z očí stalo a to už ako dospelej,som zdravotník,viem posúdiť čo sa so mnou deje,či je to choroba či niečo divné...cestovala som domov k mame v buse,šofer mal nastavené nejako tak zrkadlo,že sme sa v zrkadle videli,také čierne oči mal,vystupila som a myslela,že umrem kým som došla domoov ako mi bolo zle,pocit na vracanie,strašná únava a silná potreba spánku,ťažkúé oči....,,nebyť mamkinej uhlikovej vody,tak skapem asi...akonáhle mi ju urobila a ja som si omočila pery do vody,tak mi 90% ťažkostí prestalo,v sekunde....nikoho nepresviečam,píšem moju skúsenosť