Škodí alkoholový pach bábätku v spálni?
Dobrý večer chcem sa spýtať jednu vec vždy, keď si manžel vypije samozrejme, že ide spať do spálne, kde máme aj 3 mesačnú dcérku a na koľko má manžel problém s chlopňou tak z neho neskutočne ten alkohol vyráža a cítiť ho v celej miestnosti vadí mi to nie len za mňa, ale hlavne za dcérku môže jej toto ovzdušie nejak škodiť alebo som len moc úzkoprsá a zbytočne sa za to hádam. Nikde som sa o tom nedočítala či by jej to mohlo škodiť
Vieš, akurát minule som čítala taký vtip, kedy žena volá svojej svokre, aby sa jej spýtala, či podľa nej je povinnosťou matky umyť svoje dieťa, keď sa celé pokaká? Ona jej na to prekvapene, že áno, samozrejme, prečo? A nevesta: Tak si potom príďte po syna a umyte ho, lebo sa tak opil, že sa celý pos*al.
Myslím tým to, že keď oni zazerajú, tak na to kašli, lebo ty si v prvom rade žena a matka, máš svoju úroveň a nemáš žiadnu povinnosť toto strpieť, a dieťa už vôbec že nie. Nech si ho majú v spálni oni a tešia sa z neho a ovoniavajú.
Je tu nejaká šanca osamostatniť sa? Mrzí ma tvoja situácia.
@ptck fuj
Normalne sa ti cudujem, ze ho pustis do izby!
A cudujem sa aj tvojmu hlupemu muzovi- prepac ale inak sa neda
Jasne, ze to nieje pre dieta dobre
Ach, je to neprijemne. Uplne Ti rozumiem, zmyslas spravne. Zrejme sa ozves a si za “mudranu” co zbytocne prehana. Ale je to nechutne a zrejme to aj skodi a moze sposobit SIDS ( syndrom nahleho umrtia) aky je to muz za normalnych okolnosti? Co je to zac? Ak je ochotny sa vyspat dole tak nech tam spi, kasli na svokrovcov mozno im je trapne a tak reaguju aby neboli docista oni “ti nemozni”. Ved povedz,ze aj tebe to vadi a nevies sa vyspat. Bodka. Inak ake hrozne to musia mat zeny, co ziju s alkoholikmi a ktori nielenzie smrdia ale esteaj zenu zbiju :( drzimpalce a prajem samostatne byvanie ;)

@ptck tak tebe vadí smrad ale muž alkoholik je v pohode? Pred manželstvom a dieťaťom ti nesmrdel? Predpokladám, že nemáš kam inam ísť tak ho pekne posielaj dole nazad, keď si ho opijú nech si to aj čuchajú. A začnite pracovať na osamostatnení ak chcete vôbec normálny vzťah.