icon

Škôlkarsky bacil Moraxella catarrhalis

didi47
28. jan 2014

Ahojte mamicky, potrebovala by som poradiť, 2 a pol rocna dcerka ma dost casto sa opakujuce nadchy, hlieny atd.. Od decembra chodi do skolky no tentokrat jej (myslim po prvy krat) vysiel vo vyteri bacil moraxella catarrhalis v nose a v hrdle hemophylus parainfluenze.. dr. mi este pred vysledkami dala ATB megamox duo (nevybrala som ich) a kedze mala uz brala antibiotik dost chcem to skusit liecit nejakou inou formou..bola teraz aj dost zachripnuta tak sme nasadil calciovy sirup, davam jej klasicky cibulovy sirup so strucikom cesnaku, na vykasliavanie jej dala este Erdomed a do nosa pamycon kvapky...kedze by som sa chcela celkovym ATB vyhnut mate este nejake tipy na prirodnu liecbu? dakujem velmi pekne

Strana
z2
lucylka25
9. jún 2022

@martinkamm áno, pracujem teraz veľa online. Viac o homeopatickej liečbe deti v mojom článku tu: https://komorahomeopatov.sk/homeopaticka-liecba... Kľudne mi napíšte do správy a môžeme sa dohodnúť.

sabina227
6. okt 2022

@lulucooper biseptol som uzivala ako dieta pol roka vkuse...a nic mi neni,no stress 😃

kris_tin257
6. okt 2022

Náš chodí do škôlky od novembra a okrem leta má moraxelly vkuse, aspoň jeden týždeň v mesiaci je doma kvôli moraxelle, len cez leto sme mali pokoj (chodil celé leto do škôlky). Dvakrát mal antibiotiká a je jedno ako posilňujeme imunitu, čakám kedy sa to uz upraví samé

simka1411
2. dec 2022

@lucylka25 Dobry mohla by som sa vam ozvat?

lucylka25
2. dec 2022

@simka1411 kľudne mi napíšte do správy

ico1308
8. nov 2023

@lucylka25 dobrý homeopat zilina a okolie?dakujem

lucylka25
11. nov 2023

@ico1308 pozrite www.komorahomeopatov.sk, pripadne veľa z nás pracuje aj online cez kameru, takze si môžete vybrať prakticky kohokoľvek. Kľudne mi napíšte v prípade záujmu do správy. Ja pracujem v BA, inak online riešim celé Slovensko.

petra159
25. nov 2024

@lucylka25 Dobrý deň, dcére sa opakuje moraxela. Cez leto bola ako tak a teraz uz vyše mesiaca kasle a je zahlienena, mala aj teploty tyzden no tie presli. Ten kašeľ je hrozný, nič nezabera. Ráno hlienovy a cez den suchý. Predpokladám, že to zase ma... Hemofil a moraxela.

lucylka25
28. nov 2024

@petra159 Mozete jej vyskusat homeopatikum z Moraxelly v potencii 30CH a k tomu je idealne vyberat homeopatikum na prejavy, ktore moraxela sposobuje. Zvycajne je to zahlienenie a farebne sopliky - na to casto dobre zabera Kalium sulfuricum 30CH. Vsetky tieto homeopatika sa viete zakupit v lekarni www.vickywall.sk. Ak tam ma aj ine bacile, davam tam aj homeopatikum z Hemofila, ktore bohuzial uz nie je bezne dostupne + by som odporucila absolovat celkove holisticke vysetrenie u homeopata, ktory by dcerke odporucil homeopatikum presne ma mieru jej tazkostiam a povahe, aby sa jej organizmus vratil znova do rovnovahy a podporila imunita. V pripade zaujmu mi pokojne piste do spravy.

migynka
20. dec 2024

@lucylka25 Dobrý večer, chcela by som sa spýtať, ako užívať tie vyššie spomínané homeopatiká z Moraxelly a Kalium sulfuricum? Koľko guličiek denne? Ďakujem za odpoveď

tindes
24. mar 2025

@lucy1311 ktore su bulharske probiotika..? Aka firma..?

lucy1311
26. mar 2025

@tindes https://www.rastlinneprobiotika.sk/posilnenie-i... tusim tie Colon to boli, ked tak sa poradte s predajcom. Ale bola to tato znacka.

Strana
z2