Skúsenosť s kvapkami Diochi pri kolikách

baschmil
28. mar 2012

mame 2 mesacne babatko a neustale koliky, nechce nam kakat bez rektalnej rurky a zachvatovo place az modrie 😢 uz sme boli aj na gastre kde to riesili tak ako vsetci Dr. ...treba vydrzat !!! uz sme s manzelom zufali neda sa na to pozerat ako sa trapi nase mimino, masirujeme cvicime a vyskusali sme uz vsetky mozne i nemozne kvapky v lekarni..je mi hrozne ze sme s maleho spravili pokusneho zajacika, ale dnes som sa vybrala do bylinkarne a tam mi odporucila kvapky od diochi , obsahuju vsak aj alkohol a hrozne vela byliniek, mate s tym skusenosti?

dankakk
28. jún 2012

@baschmil ahoj, neviem ako ste na tom po čase... Ale aj my skusame na malom diochi, ten má ale 14 mesiacov... No a dostat to do neho je dost problém, chutovo sú veľmi výrazne... Vam pomohli?

baschmil
autor
4. júl 2012

Ahoj, nam zabrali bud ony alebo si to vysvetlujem este aj tym ze skoncili koliky, zacal maly po 3 mesiacoch konecne sam kakat a fakt sa to stalo zo dna na den.., kazdopadne sme ich pouzivali a vtedy sa to upravili, neviem ci to boli kvapky ale ohlasy na diochi su len pozitivne v mojom okoli. Moja rodina ma sice opovrhovala, ze experimentujem....no uz som bola zufala a pani U. V predajni diochi mi poradila kvapky a malemu sa polepsilo... A ake kvapky pouzivate a kvoli comu?