Skúsenosti so 6. infekčnou chorobou?
Dobrý deň. Mali sme tri dni teploty a na štvrtý deň sa mala vysypala. A akoby ta infekcia putovala po tele lebo raz ma výraznejšie červené fľaky na tváričke potom na chrbatiku, nozickach. A stále dookola od hora dole. Keď už mám pocit že sa to zlepšuje znova to scervenie . Ako to vyzeralo u vás? Ďakujem
@maminuska nasich to aj svrbelo, mali Aerius na to 😉
Siedmu som mala ja v juni a bol to des...nechty mi sice nezliezli, ale usta som mala, ze sa Kucherenko mohla schovat, jedna velka vyrazka, z koze som sa zviekla snad 3x a dva dni som na nohy nemohla stupit, co ma pluzgiere neskutocne boleli...a decka par vyrazok a hotovo...
Asi to strašne prežívam keďže ma mala len 8 mesiacov a je to moje prvé babo. Tak všetky choroby sú pre mňa úplna katastrofa. A toto ma strašne zaskočilo 🤨
@jaghvali aj sa prosím ta niečo na to dava? Malý ma horúčky a mne sa zdá ze ma niečo také na chrbatiku. Dnes sme boli u Dr. Crp ma dobre aj moc ale toto ma nenapadlo, nikdy som to nevidela. Ma to iba na chrbatiku také jemnucke fliačky, včera to mal horšie ako dnes, dnes to už skôr vyzerá iba také suche
Tiež máme skúsenosť s touto chorobou, deti ju mali všetky tri, našťastie priebeh nebol u nich moc náročný, teplota len deň a výsyp tiež nie veľký....no ja som si to užila naplno - teploty tri dni, výsyp našťastie žiadny, ale tri týždne mi zliezali nechty na rukách aj na nohách komplet....

@timea9 my sme ju práve prekonali . Teraz jej je obdobie . 3 dni teplota a 4 deň výsyp. Ešte má troška na brušku , inak už je v pohode.