Stačí terapia OTA Prešov raz mesačne pre autistické dieťa?
Dobrý večer, potrebovala by som o radu 🙂 ma niekto skúsenosti s terapiou OTA Prešov? Chodím tam so synom ma 2 roky a 4 mesiace, chodím s ním raz do mesiaca iba.. tak to tam chodí ze raz do mesiaca 🙂 stačí ta terapia a raz do mesiaca alebo je niečo lepšie? A častejšie 🤨
OTA môžeš robiť doma každý deň, je k tomu voľne dostupné pdf
@thereisabear...máte skúsenosti s OTA terapiami?
@thereisabear...máte skúsenosti s OTA terapiami?
@miriambila priamo čisto OTA nie, iba doma som to robila. Za mňa na začiatok určite fajn.
@miriambila priamo čisto OTA nie, iba doma som to robila. Za mňa na začiatok určite fajn.
@thereisabear ja chodím do presova na terapie OTA ale raz do mesiaca sa mi zdá ze malo tam ma učia co ako sa mam chovať k malému ako s ním mam zaobchádzať a mam to robiť doma ale je to finančne raz do mesiaca 120€ za hodinu a pol platíme
manuál k ota terapii si nájdeš aj online, to treba robiť denne.
@thereisabear ja chodím do presova na terapie OTA ale raz do mesiaca sa mi zdá ze malo tam ma učia co ako sa mam chovať k malému ako s ním mam zaobchádzať a mam to robiť doma ale je to finančne raz do mesiaca 120€ za hodinu a pol platíme
@miriambila terapeut je tvoj sprievodca, gro práce je na vás doma. Podobne ako u logopéda, či v centrách včasnej intervencie. Ukážu a vysvetlia ti čo a ako a ty doma denne pracuješ podľa ich pokynov. Za mňa je fajn aj ABA terapia, nájdeš v PO, aj v KE. Avšak nie je dobré jednotlivé terapie kombinovať. Jednak majú iný spôsob práce, čo by mohlo byť mätúce, a jednak by sa dieťa mohlo preťažiť a výsledkom by bolo zhoršenie správania.

OTA môžeš robiť doma každý deň, je k tomu voľne dostupné pdf