Synechia, zrastené pysky a pošvový vchod u dievčatiek
Ahojte. Zistila som, ze moja 22 mesacna dcerka ma zrasteny posvovy vchod a male pysku priesvitnou blanou. Sla som k pediatricke a ta nas poslala na gynekologiu do nemocnice kde je 2 hodiny tyzdenne detska gynekologia. Doktorka nam predpisala masticku a ze do 3 tyzdnov by sa to malo spravit, ak nie tak sa to musi chirurgicky. Ja som o tomto probleme citala na roznych diskusiach, ale vsade pisali mamicky ze im to bud hned ambulantne odtrhli alebo potom ked sa nedalo tak chirurgicky. No a docitala som sa ze tato masticka co mame obsahuje zensky pohlavny hormon a uz sa neodporuca davat. Mam z toho divne pocity. Dcreka dokonca krici pri cikani ze ma boo. Cikulku ma celu cervenu a aj zadocek. Co doteraz nikdy v zivote nemala, takze ta mast jej len zle robi. Uz to budu 3 tyzdne co natierame a nic, len problemy. mate prosim vas niekto skusenosti s takymto riesenim ze sa to samo odstranilo po danej masticke? Alebo mozte my napisat kto mate s tym dobre skusenosti ze vam to doktor hned odstranil? Sla by som aj do ineho mesta, ak by pomohlo. My sme boli v Martine. Dakujem vam velmi pekne
Otras títo doktory ;( chúďatká deti takto surovo a áno najhoršie, že ani nepočúvajú a melú si svoje
@barumila robila som ich každý večer,cca takmer pol roka-uz som to chcela vzdať,keď sa jej to začalo otvarat-najprv milimetrova dierka,ktorá sa postupne zväčšuje...teraz to už má skoro celkom otvorene,tak teraz už len každý večer poriadne vyčistiť,roztiahnem a natriem slezovym krémom...
Ahojte to som zasa ja, tak sa potvrdilo to, čo som ja tvrdila od kedy je malá na svete, ale v Bratislave ma nikto nepocuval a robili zo mna histericku matku... v Skalici dnes malej nastrihli kusok aby mohla cikat a o týždeň ideme na operaciu, narodila sa zo zrastenymi pyskami a doteraz ma každý odbil tym, že to je hypertrofny klitoris. Maminky, vždy dajte na svoju intuiciu, ja som dala a nasli sa lekari, ktorí mi verili a pomohli... držte nám palce
@77katika77 držím palce, to je hrozne títo doktori ;(
@77katika77 och veľmi veľmi držím palce,aby ste to mali čím skôr za sebou s čo najmenšou traumou😘koľko má malinká?
@klaudi86 dva a pol roka....
@77katika77 ahoj. Drzim palce....ja som na to tiez prisla sama a lekarka pediatricka to videla a podla nej som blba...ze to riesim....teraz je uz mala ok...uz 2 roky to neriesim a jej to uz nezrastlo. Drzte sa...
@dreamer4 ďakujem moc, malá ma zakrok planovany na 5.2 a pevne verim, že to už bude v poriadku...
@zaanaa ano boli sme a ano mala synechie roztiahol jej to za sekundu a bolo dobre...mala este zlepene aj male pysky ale tie sa natieranim a natahovanim rozdelili same...takze teraz natierame a davame pozor hlavne sledujeme ci nenastanu nejake zmeny...dcerka nemala problem s piskanim cize asi jej to urobil dobre...ona mala spojenu cely vchod do posvy ale v poriadku vsetko
Ahojte baby, tak sa musim pochváliť a dúfam že to nezakriknem, malá na tu operáciu nemusí ísť, denne som ju kupala v tom sleze a dvakrát denne som vatovou tycinkou a vazelinou tie pysky rozrusala az sa mi to podarilo celé oddelit, aj som dostala pochvalu od primára čo ju mal operovať
@barumila prepáč že až teraz ale malá mi dáva zabrať...takže jej to urobil len prstom mal samozrejme rukavicu...a roztiahol jej to tam dole a s prsom jemne tu blanku prerušil...bola to sekundová zalezitosť....naozaj velmi rýchlo a už aj bola oblecena trosku krvičky nic viac...s piskaním problem nemala a teraz natierame vazelínou raz denne a trosku jej to aj natiahnem
@barumila dcerka sa rychlo zbavila plienok,od 6mes kakala len do serblika nepouzivala som handricky, na hygienu dbam na 100% a predsa s tym mame problem a to opakovany ☹
@julianadrx treba len počkať...oni z toho vyrastú ... hlávku hore ... tato diagnoza je banalita oproti tomu aké hrozne môžu v zivote dieťatka byt ... drte sa
Ahojte dievčatá. Ja musím ísť s malou 8 mesačnou kvôli zrasteniu tiež. Pôjdeme do Košíc. Kto je tam dobrý lekár pe bábätká? Našla som dobre recenzie na Dr. Staškovú a Dr. Sedliaka. Poradí mi prosím niekto? Ďakujem veľmi pekne 😊
@mojkokolja prosím je tu nejaká mamička ktora mi je ochotná poradiť do suktomnej správy?
My sme na to skusili homeopatika a nastalo vyrazne zlepsenie. Este ich musime uzivat , verim ze to pomoze uplne. Chodime ku homeopatke Adriane Beresovej, ma aj stranku www.nasahomeopatka.sk
@dominikasofia homeopatika sú placebo efekt ... snáď tomu neveríte... prečítajte si zloženie liekov ... veď tam predsa nie je žiadne zloženie 🙈
@dominikasofia Ake homeopatika Vam na to zabrali?
Baby ako to tu čítam... Naozaj dôverujte tomu slezu. Ja ho mam odskúšaný ako na dcérke, viď vyššie som spomínala, preventívne ju v ňom raz za mesiac ešte kupem, teraz mal malinký zapáleného pipika a mal fimozu predkožky, dvakrát som ho nalozila do slezu a ide mu predkožka dole ako dospelakovi a to ma za týždeň rok. Ten slez nebadany je na tieto veci ako skalpel.
@77katika77 áno, je to tak, tiež sa chystám už dlhšie tu napísať, my sme mali ísť s tým na detskú gynekológiu, malá to mala úplne zrastené, iba 8 mesačná.. Ja som len každý deň raz, keď sa podarilo aj 2 krát ju nechávala sedieť asi na 15 minút v kúpeli zo slezu a slezovým krémom som pretierala vatovou tyčinkou, až sa to zrazu začalo ovárať a postupne úplne sa otvorilo až bola pediatrička prekvapená, že sme nikde neboli.. Asi 3 týždne nám to trvalo.. Teraz stále kontrolujem a všetko je ok 😊 Úžasná vec, aj pri synovi to tiež pomohlo, lebo nás strašili s obriezkou a nebolo nič treba.. Všetko je v poriadku, bezbolestne, v kľude doma.. Pridávam aj link na výborný slezový krém za super cenu 😊 https://zdraviezbylin.sk/ceta-sibiu-slezova-mas...
A prajem všetkým takýto rýchly priebeh, nech sú deti v poriadku, zdravé a šťastné 😊

@klaudi86 ona mi od pol desiatej nechce cikat... ja sa tak bojim....