Trápna situácia u doktorky
Neviem ako to napísať aby to nevyznelo trápnejšie😀 Som rozvedená a neviem či to môže ex zneužiť?
Ide o to bola som so synom na 11r. prehliadke, nevšimla som si nič také , len mal špinku medzi prstami na nohách. A má výšku 156 a váhu 42. Na záver nám povedala výsledok Zlepšiť hygienu a životosprávu!!!
On ma už do sprchy nepustí aby som ho kontrolovala, ale ho upozorňujem. Aj stravu má podľa mňa vyváženú , len to spaluje, rád športuje.
My sme išli.hneď ráno a brala aj krv.
@majamat veď áno, dúfam, že to bolo len.kvoli tomu, že nič iné nenašla tak musela niečo.
Váhu neriešim vidím príjem, výdaj. Nebudem ho držať doma a napchávať, aby urobil svokre radosť alebo Dr. Nemá žiadne problémy. Dokonca sa ani nekrivy nehrbi ako kopec deciek.
@ina2405 tak musíme ešte raz, mohlo to byť naraz. Veď troška to organizujem
Tak zvacsa na odber ides nalacno. Kedze siel zo skoly,tak odber nerobila
@petulda333 veď to mohla vybaviť celé ráno.
U nás nosia čierne ponožky a všade zbieram čierne smeti a nie raz mám aj ja celé nohy od toho. Už čierne a tmavé nechcem vidieť. Eej či by som jej povedala.!!
@cukroska ja som sa nezmohla na nič😃
Boli sme na tej krvi, tak mi nedalo a poptosila som sestričku, čo tam napísala o výžive tam nebolo napísané nič, o hygiene, že bol poučený v oblasti gentalu a konečníka😁

@ina2405 Mame prísť ešte na krv. Aj vy ste boli. Vraj má nárok!