icon

Trápna situácia u doktorky

26. feb 2025

Neviem ako to napísať aby to nevyznelo trápnejšie😀 Som rozvedená a neviem či to môže ex zneužiť?
Ide o to bola som so synom na 11r. prehliadke, nevšimla som si nič také , len mal špinku medzi prstami na nohách. A má výšku 156 a váhu 42. Na záver nám povedala výsledok Zlepšiť hygienu a životosprávu!!!
On ma už do sprchy nepustí aby som ho kontrolovala, ale ho upozorňujem. Aj stravu má podľa mňa vyváženú , len to spaluje, rád športuje.

Strana
z2
autor
26. feb 2025

@ina2405 Mame prísť ešte na krv. Aj vy ste boli. Vraj má nárok!

ina2405
26. feb 2025

My sme išli.hneď ráno a brala aj krv.

autor
26. feb 2025

@majamat veď áno, dúfam, že to bolo len.kvoli tomu, že nič iné nenašla tak musela niečo.
Váhu neriešim vidím príjem, výdaj. Nebudem ho držať doma a napchávať, aby urobil svokre radosť alebo Dr. Nemá žiadne problémy. Dokonca sa ani nekrivy nehrbi ako kopec deciek.

autor
26. feb 2025

@ina2405 tak musíme ešte raz, mohlo to byť naraz. Veď troška to organizujem

petulda333
26. feb 2025

Tak zvacsa na odber ides nalacno. Kedze siel zo skoly,tak odber nerobila

autor
26. feb 2025

@petulda333 veď to mohla vybaviť celé ráno.

cukroska
26. feb 2025

U nás nosia čierne ponožky a všade zbieram čierne smeti a nie raz mám aj ja celé nohy od toho. Už čierne a tmavé nechcem vidieť. Eej či by som jej povedala.!!

autor
26. feb 2025

@ukgirls
@zuzubb007 asi máte pravdu z trička bolo cítiť pot.😀

autor
26. feb 2025

@cukroska ja som sa nezmohla na nič😃

autor
27. feb 2025

Boli sme na tej krvi, tak mi nedalo a poptosila som sestričku, čo tam napísala o výžive tam nebolo napísané nič, o hygiene, že bol poučený v oblasti gentalu a konečníka😁

Strana
z2