Trifed - nežiadúce reakcie u detí
Dobrý deň môj 5 ročný mal horúčky angína 4 dni bral trifed piaty deň som mu už nedala lebo len spal ..po vysadení antibiotiká mu vyšiel červený fľak horúci a malé pupance ako zihlavka dnes je to 3 deň čo nemá antibiotiká a raz denne mu ešte stále vijdu tie fľaky podám dithiadent zmizne prosím vás malo to niektore dieťatko tak ? Chcela by som vedieť po koľko dní to už to nevyjde :( ďakujem
@danielahamar už žiadne lieky som munedávala 3den ajtak mu vislo aj teraz na tvári červené na dotyk horúce
@brigi112 atb účinkujú po odobratí ešte 5dni
bud rada že ti len spal z trifedu , u nás také záchvaty plaču revu zlosti že až, po užiti ešte ma mudr zdbrala že som mu ho vysadila lebo detičky ho dobre znášaju
zavolaj mudr informuj, nech dá zápis do karty aby nedostal znova tieto atb
a ano môže mat aj z atb aj trifedu ale skôr atb
Ja som mala Trifed zeleny už ako dospelá a pre mňa to bol krásny týždeň. Raňajky, lieky....spánok doobeda...obed, lieky....spánok do večera.... večera, lieky... spánok do rána. Vtedy som tu chorobu fakt že poctivo vylezala
@brigi112 zaujímavé, mojej dcére som dávala pri kašli trifed, našťastie nemala žiadnu reakciu,noo spánok nebol nikde,niekam sa stratil...

trifed má nežiaduce aj spánok, ale vyhadzanie možno bolo od ATB