icon

Trojmesačný synček sa rozplakal a prestal dýchať

july0
2. feb 2022

Je normalne ked davam svojmu 3m babatku ciapku ked ideme von do kocika a on sa mi tak rozreve ze prestane dychat ?? 🤷🏻‍♀️

anjelicek26
2. feb 2022

@july0 deti sa vedia takto od placu zachadzat... ked nechce ciapku, daj mu mikinu s kapucou a overal - kapucu, bude to v pohode...

bajka16
2. feb 2022

Keď ti nabudúce takto zájde tak mu fukaj do tváre kým sa nenadychne.

ankare
2. feb 2022

@july0 keď sa toto stane, fukni mu do nosa, mal by sa nadýchnuť.

bazalka1
2. feb 2022

Joj moja dcerka bola takato :( prvykrat mi to spravila hned v porodnici a potom sa to este zopakovalo aj neskor doma. Treba vtedy fuknut do tvare a nadychne sa. Casom jej to preslo... Teraz ma rok a pol a stale place na plne pecky ked spusti a aj obcas vizera ze zamrzla a nevie sa nadychnut ked spusti, ale nakoniec to vzdy zvladne...
V nemocnici mi vtedy povedali ze je to normalne...

zojanka
2. feb 2022

@july0 nas to robil pravidelne takyto malicky ked tuho plakal .... treba mu fuknut do tvare .... postupne to preslo po par mesiacoch 🙂 teda reve stale samozrejme ale uz nepresta dychat :D

july0
autor
2. feb 2022

Dakujem mamicky viem ze sa fuka do tvare skor sa cudujem ze kvoli takej prkotine sa dokaze takto zajst a robot sceny 🤦🏻‍♂️

bajka16
2. feb 2022

@july0 áno to deti dokážu naozaj za kadečo 😀🤷🏻‍♀️ inak by to bolo veľmi ľahké keby neplakali za prkotiny. 😀

romikk22
2. feb 2022

Ano aj náš syncek to robil keď bol menší teraz ide mat v marci 4 roky ale koľkokrát sa mi stalo keď bol maličký ze sa mi zachádza aj v aute vo vajíčku keď plakal vzadu musela som rýchlo zastať a tiež fúkať do tváre a to len preto ze sa jednodunechcel voziť v aute... Aj doma sa to par krát stalo a aj neskor kus keď bol väčší strašne sa rozplakal až mal iba ústa otvorené a nič ani obraz ani zvuk zrazu ach no človek sa stále zlakne ale akosi som uz vedela ako regovat. No je to naozaj sila ako sa dokážu tie deťúrence nazlostit

zojanka
2. feb 2022

@july0 no moj syn, teraz ma 8 mesiacov, sa vie najviac vyhecovat pri obliekani.... skoro nikdy neplace, iba ked sa udrie a ked ho obliekam ze ideme von tak o tom vie cely panelak.... uz sa tesim na leto ze ho iba svihnem do kocika tak ako je :D

mamula20
Odpoveď bola odstránená
luc308
2. feb 2022

@july0 ach toto presne robil aj nas, normalne sfialovel, odpadol, nam uz ani fukanie nepomahalo..ked sme videli nabeh na dalsi hysak, tak sme si ho dali oproti tvari, jasne a razne sme ho oslovovali menom a strcili hlavu pod sprchu. Teraz ma dva aj nieco a uz to chvalabohu nerobi 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

diamond007
2. feb 2022

@july0 daj mu čiapku až vonku...trojmesacnevlbabo teda v tomto počasí potrebuje určite ciapku

mariejenka
2. feb 2022

Moj druhy syn tak reve, uz v pôrodnici apnoicka pauza,doma tak začína každý jeden väčší plač .. veľký nádych a potom aj 5-7 sekúnd... áno počítam to...je ticho, ústa otvorené a následne výdych s plačom.. manžel jw z toho hotový, paniku robí ako sa boji,uz je to lepšie,syn ma rok a 4 mesiace.

july0
autor
2. feb 2022

Ked sme boli na prvom ockovani tak po 3 hodinach spustil tiez cirkus ale to som sa uz necudovala 😃 druhe hadam bude znasat lepsie

july0
autor
2. feb 2022

@mamula20 ani mi nehovor po ockovani som myslela ze zachranku budem volat tak som rychlo dala paralen cipok a moja mama ho udrndala. To je hrozne pre matku ja som vzdy vyklepana z toho.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
july0
autor
2. feb 2022

@bajka16 raz osediviem z neho 😀

vreckovka2
2. feb 2022

@july0 pre nás prkotina, pre detičky veľká vec aj obliekanie čiapky. U nás to vyriešila kukla, rýchlo natiahnem a hotovo. Žiadne šnúrky a nemusím riešiť, či je dobre na ušiach. Ešte bude plakať za veľa vecí, dôležitý je ostať empatický, aj keď nám to príde ako prkotina. U nás je rev za veľa vecí, ale postupne si zvyká. Je to náročné obdobie.

petulka2021
2. feb 2022

To je bežne u malých deti, zvyknú aj zmodrieť, tak sa nezľakni. Len mu fukni do tvare, keď nezaberie, tak si namoč ruku a frkni do neho. 🙂

sendyle
2. feb 2022

@july0 ahoj joj toto mal môj brat až do 2 rokov raz uz tak plakal. Ze bol už modro zelený doktorka nám vtedy povedal ze bud fuknut na neho aby sa znova nadýchol alebo ľadovú vodu do tváre to si pamätám nikdy som ho kvôli tomuto nech Ela strážiť lebo som sa bála ze sa mi zadusi 🙉

marlent
2. feb 2022

@july0 moj sa takto zasiel na dovolenke...lebo som mu musela umyt vlasy...sialenec

simca06022011
2. feb 2022

@july0 jaaaj zvykni si, bude revat kludne kvoli hocicomu... hocicomu, nakoniec ani nebude vediet kvoli comu, len tak proste... lebo sa mu chce :D
ladovu vodu do tvare by som nikomu necviachala, ale na ruky a fuknut do tvare funguje dobre... ale tak to teda vies :D

july0
autor
2. feb 2022

Baby dakujem 😊