Trojmesačný synček sa rozplakal a prestal dýchať
Je normalne ked davam svojmu 3m babatku ciapku ked ideme von do kocika a on sa mi tak rozreve ze prestane dychat ?? 🤷🏻♀️
Keď ti nabudúce takto zájde tak mu fukaj do tváre kým sa nenadychne.
Joj moja dcerka bola takato :( prvykrat mi to spravila hned v porodnici a potom sa to este zopakovalo aj neskor doma. Treba vtedy fuknut do tvare a nadychne sa. Casom jej to preslo... Teraz ma rok a pol a stale place na plne pecky ked spusti a aj obcas vizera ze zamrzla a nevie sa nadychnut ked spusti, ale nakoniec to vzdy zvladne...
V nemocnici mi vtedy povedali ze je to normalne...
Dakujem mamicky viem ze sa fuka do tvare skor sa cudujem ze kvoli takej prkotine sa dokaze takto zajst a robot sceny 🤦🏻♂️
Ano aj náš syncek to robil keď bol menší teraz ide mat v marci 4 roky ale koľkokrát sa mi stalo keď bol maličký ze sa mi zachádza aj v aute vo vajíčku keď plakal vzadu musela som rýchlo zastať a tiež fúkať do tváre a to len preto ze sa jednodunechcel voziť v aute... Aj doma sa to par krát stalo a aj neskor kus keď bol väčší strašne sa rozplakal až mal iba ústa otvorené a nič ani obraz ani zvuk zrazu ach no človek sa stále zlakne ale akosi som uz vedela ako regovat. No je to naozaj sila ako sa dokážu tie deťúrence nazlostit
@july0 ach toto presne robil aj nas, normalne sfialovel, odpadol, nam uz ani fukanie nepomahalo..ked sme videli nabeh na dalsi hysak, tak sme si ho dali oproti tvari, jasne a razne sme ho oslovovali menom a strcili hlavu pod sprchu. Teraz ma dva aj nieco a uz to chvalabohu nerobi 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
@july0 daj mu čiapku až vonku...trojmesacnevlbabo teda v tomto počasí potrebuje určite ciapku
Moj druhy syn tak reve, uz v pôrodnici apnoicka pauza,doma tak začína každý jeden väčší plač .. veľký nádych a potom aj 5-7 sekúnd... áno počítam to...je ticho, ústa otvorené a následne výdych s plačom.. manžel jw z toho hotový, paniku robí ako sa boji,uz je to lepšie,syn ma rok a 4 mesiace.
Ked sme boli na prvom ockovani tak po 3 hodinach spustil tiez cirkus ale to som sa uz necudovala 😃 druhe hadam bude znasat lepsie
@july0 pre nás prkotina, pre detičky veľká vec aj obliekanie čiapky. U nás to vyriešila kukla, rýchlo natiahnem a hotovo. Žiadne šnúrky a nemusím riešiť, či je dobre na ušiach. Ešte bude plakať za veľa vecí, dôležitý je ostať empatický, aj keď nám to príde ako prkotina. U nás je rev za veľa vecí, ale postupne si zvyká. Je to náročné obdobie.
To je bežne u malých deti, zvyknú aj zmodrieť, tak sa nezľakni. Len mu fukni do tvare, keď nezaberie, tak si namoč ruku a frkni do neho. 🙂
@july0 jaaaj zvykni si, bude revat kludne kvoli hocicomu... hocicomu, nakoniec ani nebude vediet kvoli comu, len tak proste... lebo sa mu chce :D
ladovu vodu do tvare by som nikomu necviachala, ale na ruky a fuknut do tvare funguje dobre... ale tak to teda vies :D
Baby dakujem 😊

@july0 deti sa vedia takto od placu zachadzat... ked nechce ciapku, daj mu mikinu s kapucou a overal - kapucu, bude to v pohode...