icon

Trojročné dieťa je týždeň bez stolice

laura0107
17. apr 2017

Ahojte.prosim poradte? Stretli ste sa s tym niekto? Mame problem uz pol roka ze dcera zadrziava stolicu.je to psych.povodu. Zdrav.problemy boli vylucene. Len takto dlho to este nebolo. Uz je to presne 7 dni. Nic nezabera. Ani cipok ani sirup dokonca ani easylax. Zajtra idem s nou k obvodnej. Netusim co spravi. Pisala som uz do fora ked sa nam zacal tento problem.viem ze je nas viac kto toto riesime..vdaka

Strana
z6
piacere
19. apr 2017

@laura0107 takže zabral ten čípok, že? Super.

laura0107
autor
19. apr 2017

@srdeenko19 dnes som ju zobrala ku gastroenterológ odkedy a ona predpisala čipok..Ten zabral do 5 minút..Pôjdem s ňou ešte na krv kvôli alergiam a na sono bruska..Aby sme všetko vylúčili..Ďakujem ti za podporu😉

laura0107
autor
19. apr 2017

@piacere áno.zabral čipok.za 5 minut

erickatt
19. apr 2017

@laura0107 jupiii. 🎂

vydrnik
19. apr 2017

@laura0107 super tak nech si mala oddychne

srdeenko19
19. apr 2017

@laura0107 jej no super teda, verím, že sa dá všetko do poriadku 🙏 malinká, určite sa jej riadne uľavilo 😊

erickatt
19. apr 2017

💩 💩💩💩 tento smail hľadám druhý deň. Krasny ze

katarina644
19. apr 2017

@laura0107 ahoj, u nas bolo aj tri tyzdne aj mesiac. boli sme na prasky. trpeli sme s tym sest a pol roka. teraz uz druhy mesiac kakame kazdy den, alebo kazdy druhy den. ale musim byt s nim ja, lebo inak sa nevykaka. a musim ho volat na zachod. inak asi urobia len klystir. ale nepomoze to, pretoze psychicky to bude este horsie. poznam to velmi dobre. drzim velmi palce

elly23
9. júl 2022

@laura0107 ako sa volá ten cipok? Lebo u nas nič nezaberá a presne toto iste riešim a zblázniť sa uz idem. Po hnačkách v nedeľu dodnes žiadna stolica....

lululucy
Autor odpoveď zmazal
laura0107
autor
11. júl 2022

@elly23 boli to zarábane čipky s bisakodilom z lekárne,nie vsade to robia a je to na recept..
bez receptu sú Lecicarbon čipky pre deti,v dr.max zvyknú mat

elly23
11. júl 2022

@laura0107 Tie mame, prvý krát zabral do hodiny, teraz po 3 dnoch....

laura0107
autor
12. júl 2022

@elly23 teraz ktorý myslíš ? po 3dnoch to už asi nemá ucinok,,to to potom vyšlo samé 😉

elly23
12. júl 2022

@laura0107 lecicarbon zabral az po troch dňoch. Dávala som ho 3 dni po sebe, ráno po zobudení.... Cítim, že tam má v bruchu stolicu, lebo ma tvrde brusko. V nedeľu stolicu mala, vcera nie a dnes ano, malo, ale tvrde.....

laura0107
autor
12. júl 2022

@elly23 jaj tak.chápem. tak jedine ten bisakodil keď iné nič nezaberá ..

elly23
12. júl 2022

@laura0107 Len dr nám ho nechce dať, že mám dávať tak ako povedali aj na gastro.... 🤷‍♀️. Moja dr sa obáva invaginacie

janulka4949
12. nov 2025

Ahojte baby my máme ten istý problém už takmer druhý mesiac nam náš 3 ročný syn nechce kakať skúšali sme hádam všetko. Ovocie, kompóty,vločky, glicerinove čipky,preháňadlo Dophalac a nič nič nepomáha. Malý sa nám vykaka po týždni niekedy ubehnu aj takmer dva týždne. Sme z toho zúfalí. Naša pediatrička nas poslala na gastro. Tam nám spravili ultrazvuk brúska, zobrali krv, vraj je všetko v poriadku. Tak už nevieme ako ďalej čo robiť. Skúšali sme už kakať formou hrania sa, každý deň v ten istý čas ho dávam na nočník a nič. prosim vás poraďte my čo ďalej robiť, či skúsiť nájsť inú lekárku detské gastro? Alebo čo?

elly23
13. nov 2025
@janulka4949

Ahojte baby my máme ten istý problém už takmer druhý mesiac nam náš 3 ročný syn nechce kakať skúšali sme hádam všetko. Ovocie, kompóty,vločky, glicerinove čipky,preháňadlo Dophalac a nič nič nepomáha. Malý sa nám vykaka po týždni niekedy ubehnu aj takmer dva týždne. Sme z toho zúfalí. Naša pediatrička nas poslala na gastro. Tam nám spravili ultrazvuk brúska, zobrali krv, vraj je všetko v poriadku. Tak už nevieme ako ďalej čo robiť. Skúšali sme už kakať formou hrania sa, každý deň v ten istý čas ho dávam na nočník a nič. prosim vás poraďte my čo ďalej robiť, či skúsiť nájsť inú lekárku detské gastro? Alebo čo?

@janulka4949 Veľa pohybu, ale veľa....drepy, beh, chôdza. Dlhé prechádzky, preliezky, skákanie na trampolíne a veľa tekutín.

ukulela
13. nov 2025
@janulka4949

@janulka4949 podla mna trvat na dalsom vysetreni. alebo nech vysvetlia, co sa malemu deje v brusku, ked je to podla nich v poriadku. lebo pre ostatnych to zdrave ani v poriadku nie je .... ked kaka, boli ho to, ci sa vykaka normalne len tak neskoro?
ak nezabera strava ani lieky, neviem, aku radu dat .... kym boli moji mensi, pomahal aj pohyb a plavanie, kupel v teplej vode, plavaren. po kazdej plavarni sa vykakali, skratka sa im to tam popohnalo pohybom vo vode.
Ale v prvom rade by som na tvojom mieste trvala na dalsom vysetreni.
a este, mojim pomahalo aj acidko. vysadili sme svojho casu mlieko, syry a nechali len acidko. a vlocky obycajne ovsene sparene vodou a s jogurtom bielym.

Strana
z6