Trojročné dieťa je týždeň bez stolice
Ahojte.prosim poradte? Stretli ste sa s tym niekto? Mame problem uz pol roka ze dcera zadrziava stolicu.je to psych.povodu. Zdrav.problemy boli vylucene. Len takto dlho to este nebolo. Uz je to presne 7 dni. Nic nezabera. Ani cipok ani sirup dokonca ani easylax. Zajtra idem s nou k obvodnej. Netusim co spravi. Pisala som uz do fora ked sa nam zacal tento problem.viem ze je nas viac kto toto riesime..vdaka
@srdeenko19 dnes som ju zobrala ku gastroenterológ odkedy a ona predpisala čipok..Ten zabral do 5 minút..Pôjdem s ňou ešte na krv kvôli alergiam a na sono bruska..Aby sme všetko vylúčili..Ďakujem ti za podporu😉
@laura0107 jej no super teda, verím, že sa dá všetko do poriadku 🙏 malinká, určite sa jej riadne uľavilo 😊
💩 💩💩💩 tento smail hľadám druhý deň. Krasny ze
@laura0107 ahoj, u nas bolo aj tri tyzdne aj mesiac. boli sme na prasky. trpeli sme s tym sest a pol roka. teraz uz druhy mesiac kakame kazdy den, alebo kazdy druhy den. ale musim byt s nim ja, lebo inak sa nevykaka. a musim ho volat na zachod. inak asi urobia len klystir. ale nepomoze to, pretoze psychicky to bude este horsie. poznam to velmi dobre. drzim velmi palce
Ahojte baby my máme ten istý problém už takmer druhý mesiac nam náš 3 ročný syn nechce kakať skúšali sme hádam všetko. Ovocie, kompóty,vločky, glicerinove čipky,preháňadlo Dophalac a nič nič nepomáha. Malý sa nám vykaka po týždni niekedy ubehnu aj takmer dva týždne. Sme z toho zúfalí. Naša pediatrička nas poslala na gastro. Tam nám spravili ultrazvuk brúska, zobrali krv, vraj je všetko v poriadku. Tak už nevieme ako ďalej čo robiť. Skúšali sme už kakať formou hrania sa, každý deň v ten istý čas ho dávam na nočník a nič. prosim vás poraďte my čo ďalej robiť, či skúsiť nájsť inú lekárku detské gastro? Alebo čo?
Ahojte baby my máme ten istý problém už takmer druhý mesiac nam náš 3 ročný syn nechce kakať skúšali sme hádam všetko. Ovocie, kompóty,vločky, glicerinove čipky,preháňadlo Dophalac a nič nič nepomáha. Malý sa nám vykaka po týždni niekedy ubehnu aj takmer dva týždne. Sme z toho zúfalí. Naša pediatrička nas poslala na gastro. Tam nám spravili ultrazvuk brúska, zobrali krv, vraj je všetko v poriadku. Tak už nevieme ako ďalej čo robiť. Skúšali sme už kakať formou hrania sa, každý deň v ten istý čas ho dávam na nočník a nič. prosim vás poraďte my čo ďalej robiť, či skúsiť nájsť inú lekárku detské gastro? Alebo čo?
@janulka4949 Veľa pohybu, ale veľa....drepy, beh, chôdza. Dlhé prechádzky, preliezky, skákanie na trampolíne a veľa tekutín.
@janulka4949 podla mna trvat na dalsom vysetreni. alebo nech vysvetlia, co sa malemu deje v brusku, ked je to podla nich v poriadku. lebo pre ostatnych to zdrave ani v poriadku nie je .... ked kaka, boli ho to, ci sa vykaka normalne len tak neskoro?
ak nezabera strava ani lieky, neviem, aku radu dat .... kym boli moji mensi, pomahal aj pohyb a plavanie, kupel v teplej vode, plavaren. po kazdej plavarni sa vykakali, skratka sa im to tam popohnalo pohybom vo vode.
Ale v prvom rade by som na tvojom mieste trvala na dalsom vysetreni.
a este, mojim pomahalo aj acidko. vysadili sme svojho casu mlieko, syry a nechali len acidko. a vlocky obycajne ovsene sparene vodou a s jogurtom bielym.

@laura0107 takže zabral ten čípok, že? Super.