Tupozrakosť u deti
Dobrý deň mamičky hľadala som niečo na internete o tupozrakosti u deti a tam chválili jeden prístroj z Bieloruska АИСТ-01ЛК. nemáte s ním niekto skúsenosti či to vôbec funguje a ako a kde ho zohnať. Za každú radu alebo skúsenosť vám veľmi pekne ďakujem
@canany dobry den potom napiste ako ste dopadli s tym 3D videnim ,mi sme tiez kvazy tupozrakost vyliecili ale binokularne videnie tam uz neviem co dalej 😔
@veronikadamianko dobry den, po poslednej serii cviceni, co sme absolvovali tento rok, sa mu binokularne videnie zlepsilo z 0 na 3, zaradili na cviceniach dalsi pristroj. Pani doktorka doporucila dat si pauzu a uvidime na kontrole o pol roka, ako sa to udrzalo, len sa spytala, ze cim chce byt syn, ze to binokularne potrebuju architekti, zubny technici a take profesie, kde potrebuju vidiet a pospajat si v hlave urcite body vo vnutri objektu.
@ajana nepamatam si presne, ale asi okolo 5 rokov sme to zistili a zacali riesit.
Ale doktorka povedala, ze vek nehra rolu. Ze k nej chodia na cvicenia s tupozrakostou aj dospeli a ze ti mavaju lepsie vysledky, lebo su viac disciplinovani ako nejake deti po 10 rokoch v obdobi puberty, ktore to flakaju doma
@majobea dobrý deň, nepredávate náhodou ten ruský prístroj na svietenie. Odpísali mi priamo z ich stránky že po jednom neposielaju. Dakujem
@malicka4388, aky? co to je? dakujem za info
@katka1981 sice to nieje otazka namna ale pani zhana zrejme tento pristroj
dakujeeeeem
@veronikadamianko, prosim ta a on riesi aj binakularne videnie? Lebo syncek vidi na tupozrake ocko po 5 mesciacoch od zistenia tak ako ma, okluzor nosi uz len aby sa mu to nevratilo, ale s binakularnym videnim bude mat isto problem, dakujem za info.
@katka1981
Netusim ale podla mna nie hento je iba na tupozrakost ..mi mame iny pristroj a ten tiez je iba na tupozrakost ..a na binokularne videnie su ine pristroje na cvicenie ..u nas dr.povedala ze moj uz nedosiahne binokularne videnie😔
@majobea dobry den, prosim vas zohnali ste nakoniec ten pristroj? Mne odpisali ze je to uz len pre velkoobchod. Nahodou ho nemate na predaj? Dakujem
ahojte, posuniem prístroj na liečbu tupozrakosti "amblyostimulátor" ... my ho máme priamo z Ruska. Dcére veľmi pomohol. 70 eur aj s poštovným. Ak váhate s kúpou prístroja, tak ho môžem len odporučiť a ľutujem, že takéto niečo neexistovalo, keď som bola ja malá, moja tupozrakosť sa neliečila a teraz v dospelosti sa mi každým rokom zhoršuje
@majka35 máte ho ešte na predaj? Poprosím ip.
@majobea áno, skúšala, pravdupovediac, neviem posúdiť výsledok, keďže po covide sa mi zhoršil zrak natoľko, že nosím silnejšie dioptrie... ale som rada, že som aspoň dcére mohla pomôcť, keďže zdedila po mne tupozrakosť a zhodou okolností tu na tomto fóre som sa dozvedela o tomto prístroji a zmobilizovala som známych, či by mi ho nevedeli zohnať ...
Prístroj je predaný.
Ahojte, podarilo sa niekomu zlepsit videnie na tupozrake oko v dospelosti? Chodil niekto uspesne do Martina alebo niekam inam? Vdaka.
@mariadarina, skuste batesovu metodu v BB to pani cvici, ked tak je aj na FB. Ta metoda dokaze divy, ale dalej pisat nebudem, lebo vo vedlajsom fore na konika sa mamicky dve do mna pustili ako osy. Mojej dvokre to brutal pomohlo. Knihu mam kupenu doma, ale este som ju nemala kedy citat, synovi sme pomohli velmi aj vdaka Anne appke, ale on mal malilinky rozdiel medzi dioptriami. Ja som myslela ze som na prave oko tupozraka, asi aj som lebo nevidim 3D ale u mna to bude nystagmom, zistila som ze na pravom oku ho mam silnejsie.
@bambula626 Ahoj, písala som ti správu 🙂
Ahojte, neviete mi poradit, ci este funguje aplikácia Anna? Vobec som ju nenasla v obchode medzi aplikáciami.
@ajajajuska ona sa iba kupuje, myslim 40,e na rok bola kedysi davnejsie https://www.annasoft.eu/?gclid=Cj0KCQjwxMmhBhDJ...
@katka1981 dobry vecer viete mi to nejak napisat vysvetlit ked nevidite 3D? Uz som googlila vsetko mozne a zaujimalo by ma to ako clovek vidi ked nevidi 3D
@lubka.xz jasne, vedela som ze je potrebne ju zakúpiť. Len som myslela, ze sa sťahuje ako klasická aplikácia. Uz som to zakúpila. Dakujem pekne
@veronikadamianko, hm, neviem to opisat, napr. ked su tie 3D obrazky, vies, tak ja tam nic nevidim. Alebo ked pozearam ze mam obrazok kt. sa musi spojit, ze prave oko pozera cast obrazky a lave ma mat lavu cast obrazku a v hlave sa to ma spojit, tak to nedam, lebo sa mi to nespoji. Ako mne sa nespaja obraz, nemam ani binakularne videnie.

My sme chodili na kliniku vesely, vyslo ma to dost draho, ale asi po 4 seriach cviceni sme sa z 30 percent dostali na 100 percent. Ma este nejake problemy s 3D obrazom, uvidim teraz na kontrole po pol roku, ked sme uz nic nerobili.