Vačok pri mliečnom zube
Dobrý deň, kočky poradte dcerka ma pri mliečnom zube už 2 mesiace vačok boli sme aj zubarky, zub ma vyvrtany, každý deň jej ho mam čistit, poraďte niečo čim sa ho zbaviť uplne. Mam aj a LR aloe vera, zápal s ďasna mizne no vačok sa tvorí stále.
@chameleon87 prosím ťa máš kontakt na tu zubarku moc ďakujem
@simculllka ahoj už ta paní zubařka neberie
@wewa125 ahoj už neberie.ani nás s druhou dcérou nechce zobrat
@sisaka ahoj a ten drotik spravil zubar ci ti, co robia zubne strojceky
@katka253111 tí čo robia mostíky, protézy, korunky … to musí byt na mieru, zubár mu to tam potom vložil
@sisaka dnes drobcovi opravil zubar patku zub, stvorka je uz vonku .. cestou sme klopli aj k pani dr,co robi strojceky, kukla mu to, ze by nemal byt problém a nemalo by sa to uz posunut
Dievcata je tu niektorej kt. dietatu cistili mliecny zubny kanalik a dal zubar specialnu vypln pre mliecny zub a zablomboval zub? Hnisavy vacok sa nam opakuje, syn si to vytlaci ale ja by som chcel zub opravit, lebo nechcem aby sme ho museli vytrhnut, dakujem.
@majinka81, ahoj, mal hlboky kaz, urobil sa vacik, dr. vyvrtal, vytlacil, teraz ma to iste na druhej strane, ratala som s tym, ideme zajtra vyvrtat. Maly si ten prvy doma tlaci uz sam. 2x sa mu to zopakovalo. Ak sa bude opakovt, chcem mu dat kanaliky vycistit a zub zatvorit, trhat nechcem. Ma 6,5 roka a dcere narastli stvortky az ked mala 13 rokov. Moj ma vsetky mliecne zuby este a nema ani sestky vonku ani len bodecku.
@chameleon87 ahoj,prosim ta,viem ze je to uz davno🙈🙈ale chcela by som sa opytat ci si nahodou nepamatas ci vam robila ta pani zubarka vyplnenie kanalikov aj ked ste mali ten vacok nad zubkom?syn mal totizto vacok nad zubom,boli sme u zubara,zub mu vyvrtal,vycistil kanaliky,nechal otvoreny zubok na 4 dni,potom zase vycistil,dal antisepticku vlozku,docasnu vlozku aby sa mu to vyhojilo....vacok zmizol,ale o tyzden sa znova objavil,plnil sa trosku hnisom,co sme mu zakazdym vycistili....dnes sme boli u zubara,hovorila som mu o tom ze sa mu to zase tvori trochu,povedal ze to otvori a uvidi ci da znova antisepticku vlozku alebo mu kanaliky zaplni.....dnes mu ich nakoniec vyplnil,nemal tam hnis,opuch,nic....a ked sme prisli domov tak som nasla ze vacok ma zase zahnisany,vytlacila som mu to,vycistila,plni sa mu pod chvilou,aj ked uz nie vela....reku ci to mozu byt este nejake dozvuky alebo sa mam bat toho ze ked tam prideme,tak mu ho uz vytrhne😪 jasne,radsej vytrhnut zub ako mat vkuse hnis v tom vacku,ale tak rada by som bola keby sa mu ten zub zachranil😞🙏
@1986majka, moj syn mal 3x hnisavy vacok, resp. 3 zuby. Ajked sa zub zablombuje vacok sa bude opakovat. POtom sa zub rozpadne lebo je mrtvy. Mojmu tam uz rastu nove. Moj si vacky vytlacal sam a s radostou jeho to bavilo, inokedy som ho ukecala ci mozem ja. Nevytrhol mu ani jeden, pokial si vie hnisavy vacok poriesit sa, nie je dovod.
mojmu sa tam vacok urobil mozno raz za mesiac asi aj menej casto. Ten zub je mrtvy opostupne sa rozpadne.

@chameleon87 dobry deň,prosím vás,k akej špeciálnej zubarke ste išli? Máme podobný problém so zubkom,už som z toho zúfalá..ďakujem