icon

Vačok pri mliečnom zube

rybkoava
28. jún 2018

Dobrý deň, kočky poradte dcerka ma pri mliečnom zube už 2 mesiace vačok boli sme aj zubarky, zub ma vyvrtany, každý deň jej ho mam čistit, poraďte niečo čim sa ho zbaviť uplne. Mam aj a LR aloe vera, zápal s ďasna mizne no vačok sa tvorí stále.

Strana
z3
simculllka
3. okt 2021

@chameleon87 dobry deň,prosím vás,k akej špeciálnej zubarke ste išli? Máme podobný problém so zubkom,už som z toho zúfalá..ďakujem

wewa125
19. dec 2021

@chameleon87 prosím ťa máš kontakt na tu zubarku moc ďakujem

chameleon87
19. dec 2021

@simculllka ahoj už ta paní zubařka neberie

chameleon87
19. dec 2021

@wewa125 ahoj už neberie.ani nás s druhou dcérou nechce zobrat

katka253111
23. jan 2022

@sisaka ahoj a ten drotik spravil zubar ci ti, co robia zubne strojceky

sisaka
24. jan 2022

@katka253111 tí čo robia mostíky, protézy, korunky … to musí byt na mieru, zubár mu to tam potom vložil

katka253111
26. jan 2022

@sisaka dnes drobcovi opravil zubar patku zub, stvorka je uz vonku .. cestou sme klopli aj k pani dr,co robi strojceky, kukla mu to, ze by nemal byt problém a nemalo by sa to uz posunut

denie111
21. mar 2022

@rybkoava ja ten vacok nevidím 🙈

majinka81
29. aug 2022

@kolinia Ahoj ako ste dopadli s tým zúbkom?Máme ten istý problém.

majinka81
5. nov 2022

@rybkoava ahojky kolko mala dcérka rokov keď si riešila ten zúbok?Máme to podobne.

katka1981
23. mar 2023

Dievcata je tu niektorej kt. dietatu cistili mliecny zubny kanalik a dal zubar specialnu vypln pre mliecny zub a zablomboval zub? Hnisavy vacok sa nam opakuje, syn si to vytlaci ale ja by som chcel zub opravit, lebo nechcem aby sme ho museli vytrhnut, dakujem.

majinka81
23. mar 2023

@katka1981 ahoj má hlboký kaz,zub je už mrtvy keď treba kanáliky?Aký je to zub?Nám robili zúbok s hlbokým kazom,mali sme oblbovák všetko oki.Ideme o mesiac trhať horné 4-ky.Robili sa nám vačky tiež.Máme 7 rokov.

katka1981
30. mar 2023

@majinka81, ahoj, mal hlboky kaz, urobil sa vacik, dr. vyvrtal, vytlacil, teraz ma to iste na druhej strane, ratala som s tym, ideme zajtra vyvrtat. Maly si ten prvy doma tlaci uz sam. 2x sa mu to zopakovalo. Ak sa bude opakovt, chcem mu dat kanaliky vycistit a zub zatvorit, trhat nechcem. Ma 6,5 roka a dcere narastli stvortky az ked mala 13 rokov. Moj ma vsetky mliecne zuby este a nema ani sestky vonku ani len bodecku.

1986majka
13. feb 2025

@chameleon87 ahoj,prosim ta,viem ze je to uz davno🙈🙈ale chcela by som sa opytat ci si nahodou nepamatas ci vam robila ta pani zubarka vyplnenie kanalikov aj ked ste mali ten vacok nad zubkom?syn mal totizto vacok nad zubom,boli sme u zubara,zub mu vyvrtal,vycistil kanaliky,nechal otvoreny zubok na 4 dni,potom zase vycistil,dal antisepticku vlozku,docasnu vlozku aby sa mu to vyhojilo....vacok zmizol,ale o tyzden sa znova objavil,plnil sa trosku hnisom,co sme mu zakazdym vycistili....dnes sme boli u zubara,hovorila som mu o tom ze sa mu to zase tvori trochu,povedal ze to otvori a uvidi ci da znova antisepticku vlozku alebo mu kanaliky zaplni.....dnes mu ich nakoniec vyplnil,nemal tam hnis,opuch,nic....a ked sme prisli domov tak som nasla ze vacok ma zase zahnisany,vytlacila som mu to,vycistila,plni sa mu pod chvilou,aj ked uz nie vela....reku ci to mozu byt este nejake dozvuky alebo sa mam bat toho ze ked tam prideme,tak mu ho uz vytrhne😪 jasne,radsej vytrhnut zub ako mat vkuse hnis v tom vacku,ale tak rada by som bola keby sa mu ten zub zachranil😞🙏

katka1981
13. feb 2025

@1986majka, moj syn mal 3x hnisavy vacok, resp. 3 zuby. Ajked sa zub zablombuje vacok sa bude opakovat. POtom sa zub rozpadne lebo je mrtvy. Mojmu tam uz rastu nove. Moj si vacky vytlacal sam a s radostou jeho to bavilo, inokedy som ho ukecala ci mozem ja. Nevytrhol mu ani jeden, pokial si vie hnisavy vacok poriesit sa, nie je dovod.

1986majka
14. feb 2025

@katka1981 dakujem za reakciu,uvidime co bude dalej...vcera po tej endodoncii sa mu to naplnilo ale vecer uz tam mal uplne minimum,vytlacame mu to a cistime...

katka1981
14. feb 2025

mojmu sa tam vacok urobil mozno raz za mesiac asi aj menej casto. Ten zub je mrtvy opostupne sa rozpadne.

Strana
z3