Prečo sa mi stále tvorí hnisavý vačok pod zubom?
Mam endonenciu na zube robenu, dokonca korunku na tom, a stale sa mi tvori hnisavy vacok pod zubom. Moze sa zapal tykat toho presneho zubu ci mi moze infekcia kolovat z ineho zuba?
na RTG zubarka nic nevidela.
Zub ten pod ktorym je vak, ma neboli, je mrtvy, avsak bolia ma zuby nad tymto, j lavej casti lebky . CRP mam stale zvysene, a podla krvi sa nevie odhalit pricina. Moze to byt z toho?
Zubarka tvrdi, ze endonencia je urobena dobre, ze zapal tam nevidi :(.
Išla by som pre názor k inému zubárovi. Tobôž, ak bol zákrok robený bez mikroskopu.
Nie je to dobre vyplnené, mne tak opravovali starú výplň robenu ešte bez mikroskopu, potom zápal prestal.
a ked mam na tom uz korunku, tak je mozna oprava? mne sa vnutorna strana zuba zlomila, tak sa koruna robila na pahyl. :( a teda ten hnis nemozem mat z ineho zuba , ze? Dakujem vsetkym
a ked mam na tom uz korunku, tak je mozna oprava? mne sa vnutorna strana zuba zlomila, tak sa koruna robila na pahyl. :( a teda ten hnis nemozem mat z ineho zuba , ze? Dakujem vsetkym
@anonym_autor no stalo sa mi to iste a všetko išlo do haja aj korunka. Robil mi to špičkový zubár s mikroskopom a už by som do toho nikdy nešla. Radcsej si dám implantát a mám pokoj.
@anonym_autor no stalo sa mi to iste a všetko išlo do haja aj korunka. Robil mi to špičkový zubár s mikroskopom a už by som do toho nikdy nešla. Radcsej si dám implantát a mám pokoj.
@katarinaforever och. Takze trhali nakoniec?
@anonym_autor máš to zle urobené.
@koniarova podla rtg nie, ze moze ist o parandentalny vacok ale teda ze pokial stale hnisat bude, cela korunka moze ist...tak potom nechapem, naco mi ju robila, mala som hned dat von a bol by pokoj

@anonym_autor Nie je dobre spravena endodoncia. Skus navstivit specilaistu na kanaliky na konzultaciu