icon

Prečo sa mi stále tvorí hnisavý vačok pod zubom?

5. máj 2026

Mam endonenciu na zube robenu, dokonca korunku na tom, a stale sa mi tvori hnisavy vacok pod zubom. Moze sa zapal tykat toho presneho zubu ci mi moze infekcia kolovat z ineho zuba?
na RTG zubarka nic nevidela.
Zub ten pod ktorym je vak, ma neboli, je mrtvy, avsak bolia ma zuby nad tymto, j lavej casti lebky . CRP mam stale zvysene, a podla krvi sa nevie odhalit pricina. Moze to byt z toho?
Zubarka tvrdi, ze endonencia je urobena dobre, ze zapal tam nevidi :(.

dadis
5. máj 2026

@anonym_autor Nie je dobre spravena endodoncia. Skus navstivit specilaistu na kanaliky na konzultaciu

anonym_59b027
5. máj 2026

Išla by som pre názor k inému zubárovi. Tobôž, ak bol zákrok robený bez mikroskopu.

michaela329
5. máj 2026

Nie je to dobre vyplnené, mne tak opravovali starú výplň robenu ešte bez mikroskopu, potom zápal prestal.

autor
5. máj 2026

a ked mam na tom uz korunku, tak je mozna oprava? mne sa vnutorna strana zuba zlomila, tak sa koruna robila na pahyl. :( a teda ten hnis nemozem mat z ineho zuba , ze? Dakujem vsetkym

katarinaforever
5. máj 2026
@anonym_autor

a ked mam na tom uz korunku, tak je mozna oprava? mne sa vnutorna strana zuba zlomila, tak sa koruna robila na pahyl. :( a teda ten hnis nemozem mat z ineho zuba , ze? Dakujem vsetkym

@anonym_autor no stalo sa mi to iste a všetko išlo do haja aj korunka. Robil mi to špičkový zubár s mikroskopom a už by som do toho nikdy nešla. Radcsej si dám implantát a mám pokoj.

autor
5. máj 2026
@katarinaforever

@anonym_autor no stalo sa mi to iste a všetko išlo do haja aj korunka. Robil mi to špičkový zubár s mikroskopom a už by som do toho nikdy nešla. Radcsej si dám implantát a mám pokoj.

@katarinaforever och. Takze trhali nakoniec?

koniarova
6. máj 2026
@anonym_autor

@katarinaforever och. Takze trhali nakoniec?

@anonym_autor máš to zle urobené.

autor
6. máj 2026
@koniarova

@anonym_autor máš to zle urobené.

@koniarova podla rtg nie, ze moze ist o parandentalny vacok ale teda ze pokial stale hnisat bude, cela korunka moze ist...tak potom nechapem, naco mi ju robila, mala som hned dat von a bol by pokoj