icon

Vracanie 9 mesačného

petikmir
23. feb 2018

Ahoj te mamicky. Popiseme vám moj problem- včera ráno som nskojila drobca nič mu nebolo. Potom mal na desiatu detskú kúpenu vyzivu. No keď sa hral trochu som našla na dlážke ze mu "coflo" nič veľké ale vracal.pptom na obed nechcel veľmi papat a museli sme ísť preč tak zaspal bez jedla . Asi okolo jednej vstal tak som mu dala v aitr rožok ktorý zjedol bez problémov.nezvracal.ked sme prišli o štvrtej domov tak som mu dala obedik- zemiak cuketu mrkvu a trochu poriku. Presne to.mal deň predtým a pohoda. Dala s mu tam trošku šunky a bolo tak dlhsi e kúsky ale tenucke .no apotoavpotom keď dohedol zdvihla som ho na ruky a vracal prúdom všetko čo v tej chvíli zjedol. Večer mal kasu ž tej nezvracal. Nevedela som co robit tak som mu dala pohár vody no po pár minutkach aj ten vyvracal. Vôbec neplakal nebol.malatny. neviem co robit ci to mohlo byť len ze mu niečo nezdalo alebo niečo vážnejšie. Chodili sme sa prevazir posledný mesiac lebo malicko pribera. No vysku ma na rocneho chlapceka. ManzeManželov i sa zda ze ma trošku nafuknute brucho ale ja nie som si istá.dnes ráno je vitalny zatiaľ som ho len kojila a nezvracal.bruško je väčšie ale nie nafuknute. skúsenosti?bol to len podráždený zaludok alebo letieť s ním k lekárske?nemám auto lebo manžel bral 😣aj v noci som kojila a nezvracal a idú mu 2 horné zubky

ajca123
23. feb 2018

@petikmir Dobry den,ste prvorodicka ze?
taketo obavy mala asi kazda z nas. Tak vas ukludnim,keby to bol nejaky virus. Vas chlapcek by grckal stale a prisli by aj hnacky a zvysena teplota a aj po kojeni by grckal. Skor mu nieco nesadlo. Nasadte mu mensi diettu aj aby nemal nafuknute brusko. Mrkvovu polievocku,treba ju varit aspon hodinu.
Krasny den

bibistec
23. feb 2018

Tiez by som dala dietu mohol byt virus alebo nieco teraz je to vsade. A uvidite neskor ak tak potom na gastro poradia vam

petikmir
autor
23. feb 2018

@ajca123
@bibistec ďakujem žienky...no som prvorodicka a niekedy fakt mám blbe pocity...

janisa31
23. feb 2018

Alergia to podľa mňa nebude. Buď mu niečo sadlo na žalúdok alebo to bol s najväčšou pravdepodobnosťou nejaký črevný vírus. Troška ľahších jedál a bude to ok neboj

pininka
23. feb 2018

Ja by som 9 mesacnemu este sunku nedavala. Staci ze sa mu to prilepilo na podnebie a uz ho naplo,to sa stava casto aj nam. Dokonca sa mi raz stalo,ze vypila mlieko a ja som ju zobrala na ruky,ale tak,ze som jej dala svoju ruku pod brusko a okamzite hodila taku sablu ze az. Darmo este nemaju zaludky ako my.

ajca123
23. feb 2018

@petikmir Take pocity sme mali vsetky,neboj. Ked sa nam narodil prvy syn,tiez som sa velakrat lakla a letela za nasi lekarkou. To je taky maminkovsky stres... Ked mam byt uprimna 1000krat mat doma male 9mesacne ditko ako 12rocneho pubertaka.. Aj ked musim pubertaka pochvalit,zvlada to zatial dobre.. Naj oriesok bude nas treti syn 🙂 to si budem otlkat hlavu o stenu..