icon

Vyberali vám nosnú mandľu v lokálnej anestézii?

20. aug 2023

Je to bolestive?Dakujem odporucania na lekara,ktory ma v tom prac?

Strana
z2
autor
22. aug 2023

@ivanavin Ahoj,nevies mi napisat meno toho doktora a kliniku kde ti to robili?Dakujem.

martinusik91
22. aug 2023

To je zbytocne vysvetľovať. Radšej nech urobí 4 ročnému dieťaťu traumu a celé detstvo sa bude hádzať o zem keď bude mať kdesi otvoriť ústa. Ja som sa tiež bála ale urobila som čo bolo lepšie pre dieťa. Mne dr ani nedal na výber že by sa to robilo ešte v lokalke. Poznám asi 5 dospelých ľudí čo to zažili ako deti a majú traumu z toho doteraz.

autor
23. aug 2023

@martinusik91 a terqz vam je luto ze ste nemali na vyber,O akej traume pises?Moja kolegyna z uk opisala vyber mandle v lokalke len za pouzitia spreja,v ten den ixh orepustili maly mal 5r trauma ziadna.Skor vasim detom pekne pri narkoze odpali mozgove bunky.
A tie poprosim nepiste sem vas nazor ja uz som rozhodnuta nezaujima ma celkova ale lokalnatak citakte s porozymenim.

martinusik91
23. aug 2023

Ja som to vám nepísala😉. Však choďte. Držím palce 😉

sim_simonka
23. aug 2023

Ok, fajn. Zbytočne sa tu aj zapájať. Človek napíše svoj názor, nie mieneny v zlom. Kľudne svojmu decku daj aj do kolena vŕtať za živa, ved vydrží. A keď bude mat traumu, tak nevadí. Aspoň si z tohto života niečo odnesie, nie? Otázne skôr, či v dnešnej dobe ešte zozenies mäsiara ktorý to spraví. Veľa šťastia 🙋🏻‍♀️

jarnajar
23. aug 2023

Zaujímavé, vôbec som netušila, že sa to robí v celkovej anestéze, ani by mi to nenapadlo. Mne nosné aj krčné mandle vyberali v lokálnej a žiadny horor. To pľuvanie krvi bolo nepríjemné, ale poviem tak - mala som pri nosnej už 12 rokov a vedela som to teda racionálne spracovať. Plus mám slušný prah bolesti. Štvorročné dieťa je niečo iné, keď viem, že sa to dá inak, tak by som v tomto prípade volila celkovú.

ivanavin
25. aug 2023

To veru netuším, robili mi to v Trenčíne v nemocnici a pred 26rokmi.

21katus05
2. nov 2023

Ahoj tak ako urobili vám to v lokálnej ? Napíšte mi správu prosím ,tiež to riešim

monffiny
27. apr 2024

@livuska124 kolko rocne dieta operovali? Moj 2,5 r syn je objednany do BB, lebo vraj tak male deti uspavaju iba na kramaroch (dlha cakacka vyse roka na zakrok) a v BB.

Strana
z2