icon

Vyrážky u dieťaťa

karmenka123
2. mar 2026

Ahojte mamičky poraďte mi, stretli ste sa stymto niečim?
Bola som dnes u obvodnej s malím, povedala že to je od potu.
Ale nevyzerá to tak, nemenili sme pracie prostriedky, ani nejedol nič citrusové. A šíri sa mu to viac a viac.
Na jednej fotke kde je to slabšie to bolo včera, dneska to už má horšie, aj na tváricke aj pri genitáliach. A aj na boku chrbta.
Ja sa len informačné pýtam či niečo takéto ste videli, čo to môže byť. Mali má 3 roky

anjelicek26
2. mar 2026

Hrdielko neboli? Kvoli sarlachu

thirstymonk
2. mar 2026

Toto vyzerá úplne jak žihľavka - alergická reakcia na niečo.

anjelicek26
2. mar 2026

Ona najprv dala tuto fotku

karmenka123
autor
2. mar 2026
@anjelicek26

Hrdielko neboli? Kvoli sarlachu

@anjelicek26 nie hrdlo ho neboli vôbec. 😓😓

karmenka123
autor
2. mar 2026

Neviem fakt , dávam mu kvapky fenistil. Ale šíri sa to ďalej.

anjelicek26
2. mar 2026

Zabehni vecer na pohotovost, ze sa bojis, ze ti opuchne... po fenistile by sa to nemalo sirit ak je to alergia... a podla mna to tak nevyzera.

maminkadeticiek
2. mar 2026

Toto fakt nevyzera na nejaky bezny vysyp.Ja by som sla fakt k doktorke.

anonym_73dad7
2. mar 2026

Ja by som uz bola u Dr alebo na pohotovosti.

mimaapeto
2. mar 2026

pohotovosť alebo urgent... pár týždňov dozadu dcéra mala ale ona na tvári na jednej strane... z ničoho nič ani chorá nebola nič nejedla nové a to berie lieky na alergiu... stav sa jej zhoršil lieky nezaberali rano som sa ani nezdržiavala a letela rovno na príjem do nemocnice,,, tam dostala hneď injekcie... krv jej brali, výtery... CRP všetko OK dokonca v krvi sa jej alergia ani neprejavila.... boli sme tam 3 dni na infúziach domov nas pustili na skúšku či ten alergen nie je doma bežne dostupný naštastie sa jej nezhoršilo,,, hojilo sa to dlho .... ostala jej uplne sucha pokozka na tvári... silná kontaktná alergia neurčená... kortikoidy dostala aby jej to ustúpilo ... držím palce