Za 7 mesiacov 7x antibiotiká u 13 mesačného dieťaťa
Ahojte.mame 13 mesačneho synčeka.
Začalo to v piatom mesiaci. Zapal priedušiek,dostali sme antibiotika a nejako sme sa vyliečili. o dva mesiace sme opäť dostali atb.od vtedy sa to toči len okolo atb.mame neustály soplik a kašel.je pravda že od 10 mesiaca sme v jasličkách a idú nám stale zúbky bez prestávky,jeden za druhým.Vždy ked prídeme ku doktorke,odpoved na nase problémy je že je v kolektíve a bez toho aby niečo urobila naviac(tým mam na mysli popočuva a kukne do hrdla) a nič viac.Zhodnotí že musíme brať antibiotika. podotýkam 7x tie iste MEGAMOX-DUO a poprípade Pamycon na zelený soplik.Pamycon mame pravidelne od prveho mesiaca po narodení.Ked sme sa pri poslednej navsteve(zase sme chorý) pýtali na CRP alebo výter,dostali sme odpoved že CRP je drahe,že ten prístroj ma ale že tie hodnoty neviskocia vždy a že to nieje presne. na výtery nam povedala niečo v tom štýle že to je aktualny stav a kým prídu výsledky,tak už je inakši stav. Mimochodom je to staršia generacia,ja mam 29 a už aj ja som ako decko k nej chodil.
Vopred dakujem za rady...
paneboze.. to je hrozne ze taky malicky. a furt ho pchaju ATB ..skus sa popytat aj inych lekarov.. alebo ine lieky ci metody.. ja som mala dceru tiez velmi casto choru.. casto na ATB.. potom som sa nahodne rozpravala s jednou mamickou ktora mi odporucila na imunitu probiotika Actibax.. musim si zaklopat.. dcera 2 roky nevidela ATB.. su naozaj vyborne.. tym ze sme vela na cestach.. nam velmi vyhovuju lebo nemusia byt v chladnicke a mame ich stale so sebou.. za dobru cenu na nich fungujeme cela rodina 🙂
aj my mame vyborne skusenosti prave s Actibaxom..urcite skus na podporu imunity. ja to davam syncekom uz odkedy mali rok.lebo boli velmi casto chore.. vdaka bohu odvtedy sa to ukludnilo.. je vyborny ze nepotrebujes ich mat v chlade.. ja ich mam vzdy v kuchyni na skrinke a hned rano k ranajkam sup.. probiotika 🙂
aj my ficime na actibax-kach.. vyborne. cenovo pristupne.. fungujeme nanich cela rodina. dokonca som tym "nakazila" aj sestru. a ta ich dava mojmu 5 mesacnemu krsnaiatku 🙂 nemusia byt v chlade.. vyborne su na imunity a crevu mikrofloru, k ATB.. cenovo vyhodne. urcite odporucam popytat sa pediatricky...
Urcite nie antibiotika a tie iste... treba riesit imunitu na alergologii, alebo skusit liecit homeopatiou, a bacilmi sa treba naucit zit a nie bojovat... Samozrejme ked je uz zivot v ohrozeni, tak ano, ale nie za kazdu cenu.
Ja som toto mala s najstarsou, vybrala lieky na posilnenie imunity a potom cez vsetky mozne cesty, sme posilovali imunitu, probiotika kvantum a vitaminy... ZMEN LEKARA tadial cesta nevedie, z tych antibiotik sa mu rozpadnu zuby trvale, ktore sa teraz zakladaju. Ja som s nou taktiez zacala, ale az v deviatich mesiacoch, dr tiez bola starsia a to islo, ked brala v priebehu 3 mesiacov sieste antibiotika, povedala som dost, nasla som lekarku, ktora lieci aj homeopatiou. A dr ju vyliecila homeopatiou. Teraz ma moja 9 a tuto zimu prvy krat nebola ani raz zavazne chora a nebrala antibiotika ani raz. Dr ju videla po roku na preventivnej prehliadke a tak to ma byt...
aj ja by som zmenila lekarku a poriesila nieco na posielnenie imunity.. my doma ficime na probiotikach Actibax.. nasadili nam ich ked mala mala ATB a odvtedy s nimi fungujeme.. neboli sme chory uz vyse roka. a jeme ich cela rodina 🙂 nemusia byt v chladnicke. su cenovo prijatelne..podporuju imunity aj crievka.. maju ich vo forme kvapiek.. aj ako tabletky s cokoladovou prichutou pre vacsie deti 🙂
ja som mala dcerku velmi casto choru.. stale kaslik a soplik. nepomahali nam ani lieky.. nakoniec nam lekarka odporucila kupele..pravidelne chodime do kupelov Lucivna.. nakolko su perfektne a teda podla mna nemaju konkurenciu na SR.. podla mna ked byvaju deti casto chore. je lepsie ich preliecit takto ako napchavat liekmi..
7 x ATB po sebe? 😲 odpadnem z toho :(
probiotika nezabudajte, u nas je osvedceny actibax a rada odporucam lebo ani ja som o nich nevedela a docitala som sa tu 😉

actibax su vyborne probiotika.. moj syn bol velmi casto chory.. a skusali sme rozne pripravky na podporu imunity.. ale vzdy ked prisiel do skolky o tyzden sme ho mali naspat doma s nejakou chorobou :( potom nam lekarka odporucila k ATB prave tieto probiotika.. aby nam napravila crevnu mirkofloru.. a posilnili imunitu.. vyzeraju ako lentilky a maju cokoladovu prichut.. dokonca kamaratka ma 8mesacneho synceka a tomu to dava vo forme kvapiek 🙂 odvtedy (musim si zaklopat) syncek uz chodi pekne do skolky. a dokonca ked aj bola chripkova sezona. my sme boli zdravy 🙂