icon

Začervenané líce

Ahojte dcera dnes rano vstala a mala takto zacervene lice. Uz to ma cervene a pluzgieriky a teple. Brala antibiotika uz 2 tyzden ale nemyslim ze by to bolo z nich. Toto iste mala aj pred rokom dali nam bridlicovu zelen a fucidin aj nam to kozna vypalovala strasne dlho sa to davalo dokopy. Neviete mi niečo poradit nikdy to nemala 100 % zahojene ma to stale zacervenene sice nie moc ale dnes toto je to . Dakujem za kazdu radu prípadne skusenost.

Začervenané líce
bianca
•
17. apr 2015

@spolocenskesatynela imunolog vas videl?Koziar len natrepe maste a lieky a z mojich skusenosti pricinu nehlada.Chce to alergologa,natestovat potraviny,porozpravat sa s nim co moze byt spustac,problem eliminovat a priznaky zmiernit a hlavne im predchadzat.

janinah
•
17. apr 2015

mne to pripadá ako herpes a ten je vírusového pôvodu,skúste Endiaron pastu

tova
•
17. apr 2015

neter mala take nieco ked mala hnis od zuba a ani ju nebolel. Moj syn mava take nieco od slin , ked sa olizuje ale to po par dnoch zmizne. Skus mozno zubara na rtg ci tam neni hnis.

ejco
•
17. apr 2015

Môjmu synovi nepomohla žiadna kozna ani imunologicka.Same lieky,maste a výsledok žiadny.Raz mi povedal jeden primár toto,citujem:vyserte sa na kožné,len hádajú a skúšajú ci nieco nezaberie.Trtnite do misky domáce vajco,olivový olej a vyzmykajte polku citronu.Bude to stipat,bolieť a bude to vyzerať este horšie,lebo ten citrón to podrazdi,ale zároveň aj vyzerie.Kazdy 3den po dobu 2tyzdnov a zmyzne to.A tak som to vyskúšala,plakal,skákal,bolo mi ho ľúto,ale vydržali sme a odvtedy neviem co je ekzem.Toto je moja skúsenosť.

bibistec
•
17. apr 2015

neviem ale suseda ma taketonieco teda jej mala a ma to kazdy rok na jar len 1-2 tyzdne a je to alergia na nejaky pel, ale ci je to presne to iste tazko povedat. Svrbi ju to? alebo stipe? neviem ael ak je to ekzem vyradila by som urcite vsetko mliecne a o 3 dni uvidis ci sa nezlepsi, v kazdom pripade na to mozes dat repik ted avyvar caj a umyvaj v tom a mastit by som ale neviem teraz mozno lipobase. Ale len ked ju to nebude stipat ( sice by nemalo ale predsa. A na alergo by som s nou sla. drzim palce, pripadne vymen koznu.

tova
•
17. apr 2015

alergie a ekzem na jedla, pele a neviem co by boli na viacerych miestach. Jedine alergia na nejake ustipnutie hmyzom by mohla byt na jednom mieste tam kde to ma.

bibistec
•
17. apr 2015

nejaka kontaktna alergia to moze byt niecoho sa dotkla napr.

spolocenskesatynela
autor
•
18. apr 2015

Dakujem za všetky rady ak by Vas este niečo napadlo prosim napiste mi... . Ale na alergologiu potrebujem vymenny listok vsak od detského lekara