Živé svedectvo účinnosti colostra a carnosinu
Prosim vas o prispevok do diskusie. Akceptujem kladne aj negativne príspevky, budem velmi rady, ak si najdete cas napisat svoju skusenosť. Moj syn ma urcity problem, ako kazda ina mama hladam riesenia, a kedze ostatne terapie nas uz finacne vycerpavaju, chcem zabranut dalsiemu odlivu peněz a nervov. Velmi pekne dakujem. 🙂
@bamb27 - nas maly mlieko vraj moze ALE ma z neho okamzite hnacku, takze nic z toho + sam od seba to odmieta, tak asi ma viac rozumu ako nejaky test 😀 Presne nech to spustilo cokolvek, musime to riesit, len poznatok pre mna do buducna - ockovaniam sa vyhnut 🙄 Nastastie doky sama od seba vravela, ze jeho s jeho imunitou uz ona veru nikdy ockovat nebude.
Moja sestra zaznamenala pozitívny účinok colostra. Podávala ho dlhodobejšie deťom, kým boli ešte v škôlkárskom veku a naozaj boli menej choré a ak aj ochoreli, tak sa raz-dva z toho dostali. Viete, ako to poväčšinou býva, že počas škôlkárskeho obdobia sú deti veľmi často choré, aspoň v našom kraji je to tak. Avšak na vážnejšie choroby neviem...sestre pomohol hlavne na tie vírusové ochorenia a s carnosinom žiadna skúsenosť.
Ahojte, je mozem podat "zive svedectvo", ale nie o nejakom zazracnom pripravku, ale o plavani. Odkedy syn chodi na plavecke treningy, je ovela menej chory, alebo ak je, tak sa ovela rychlejsie z toho dostane, ako predtym. Je alergik a tiez byval casto chory. Takze naozaj plati: "Sportom ku zdraviu".
@daska58 ja som kupila mojej trojrocnej tekute bio colostrum. Ma sa uzivat dva tyzdne, resp. do dvoch tyzdnov spotrebovat flasku. Uziva to zatial tyzden, nejaku vyraznu zmenu zatial nevidim, lebo tiez sme museli malu dat z kolektivu von. behom mesiaca 2x atb (2x hospitalizacia v nemocnici, z toho raz zapal pluc) a hoci je uz tri tyzdne "zdrava", tak stale ma stekavy kasel. Nekasle sice casto, ale ked, tak to stoji za to...Dnes uz zacinam skusat cibulovy sirup a tiez mam tych vsetkych liekov uz plne zuby..
Ak sa mozem pridat....skusenost s kolostrom mame, obe baby mi vybrali mesacnu davku v juni a neboli chore do septembra - do chvile, kym nezacali brat bronchovaxom. Som z toho uz mimo, lebo su odvtedy kazdy treti tyzden chore, a to samozrejme chyti aj maly - ten mi vybral teraz 4 antibiotika od septembra do konca novembra...neskutocne, ale je to tak!!!
Co sa tyka meratelnosti imunity, meria sa cez krv - nam zistili slabu a druhej strednu poruchu imunity - vraj nic strasne, ale podla mna ano, lebo su naozaj stale chore, tyzden vydrzia a uz zase zacína pre mna nekonecný kolotoc.
Tolko moj nazor, ak mi niekto poradi ako dalej alebo po akej dobe vam zabral bronchovaxom, budem velmi rada.
😉

@anjelicek26 hm,, ja viem,, a uplne chapem,, my napriklad bkm nemame z krvi potvrdene, ale evidentne mu nerobi dobre,, a clovek proste hlada a skusa sposob ako to spravit co najlepsie,, zial inak sa to neda, nech uz to spustilo cokolvek, tak v konecnom dosledku je to aktualne uz jedno, ale treba to riesit, a ver tomu ze vyriesis 😉 ,,ono caso v organizme len mala drobnost nefunguje tak ako ma a problem je na svete,, drzim palce nech to ide k lepsiemu