icon

Zlepená predkožka

renca910
10. jan 2015

Ahojte,zaujima ma ci ste niektora s dietatkom absolvovali to co caka nas,malemu este nejde stiahnut predkozka mal to aj zapalene,ma tam nahromadenu smegmu,sme objednani k urologovi,bude mu s tym robit nieco,ze mu to prejde laserom a potom mu to stiahne,nic konkretne som k tomu nevygooglila,preto ak mate niektora skusenost,budem rada ak mi to presnejsie objasnite,dakujem

modrookalienka
3. mar 2015

@renca910 ahoj dostala sa na tuto diskusiu pretoze prave riesime tento probl.ze mame okolo zaluda velke mnozstvo nahromatenej tej bielej hmoty (teda smegmy) ☹ fakt na mna ide zufalstvo, uz sme sa 4x kupali v sleze..len moja otazka na teba je ako casto sa kupete vy, ci kazdy den ci ob den a a ci mu ten cajik zalivas vriacou vodou alebo len zalejes tu hrst kvietkou caju 5l studenej vody... vdaka za info lenka

renca910
autor
4. mar 2015

@modrookalienka ahoj ja som ho v tom asi 2 tyzden kazdy den mocila ale moc mu to nezabralo 😒
davala som na 5l hrst tych kvetov vymocit na pol dna do studenej vody,vecer som to scedila a zohriala a sedel v tom tak 15-20minut aj som tam dopustila teplu vodu ked to vychladlo,teraz skusat pod teplou vodou stahovat pomaly,aj moj tam ma tu smegmu ale z jednej strany to ma volne tak vytlacim kolko ide

frotta
4. mar 2015

Dobry my sme sa s tym trapili oddialovala som to maly mal 4roky lekar nam dal mesiac po mesiaci bezradna som sla k doktorovi,ze to neide on skusil a povedal,ze uz to je dole maly ani nevedel isli sme domov taki scastni akoby po nejakej vydarenej operacii......ale inak nam predtym hovoril,ze ak to nepojde mozme to robit operacne aby dieta nemalo traumu drzim palce

terus00
4. mar 2015

@renca910 a ako sa mu tam ta smegma nahromadila? Aj cez ten malicky otvor v predkozke? Lebo moj maly ma 7 mesiacov, samozrejme predkozka zlepena, ma tam len malicky otvor, tak som mu zacala pomaly pretahovat, ale ma napadlo, ci prave potom, ked sa mu zvacsi otvor sa mu tam nedostane viac spiny alebo hocicoho co sa nebude dat umyt..?

renca910
autor
4. mar 2015

@terus00 no tym,ze im to nedje stiahnut tak sa to tam nahromadi,tym ze uz je predkozka dole a da sa to pekne umyt tak sa tam nic nenahromadi....

luky2012
4. mar 2015

@renca910 prosim ta, ten slez nebadany dostat normalne v lekarni? a treba iba kvety, vsak? diky 🙂

renca910
autor
4. mar 2015

@luky2012 ano v lekarni ale u nas mi ho objednali,mali len jednu skatulku a ja som brala 12 🙂
ja som mala aj vnat ale zevraj su lepsie kvety

luky2012
4. mar 2015

@renca910 ved toto, ze som citala, ze su lepsie na to kvety, som pozerala aj na nete a vsade iba vnat, takze v pohode lekaren na objednavku, no skusim, co to urobi 🙂

renca910
autor
4. mar 2015

@luky2012 mozno u vas budu mat aj v zasobe 🙂 inak mne to objednali a na dalsi den som to tam mala,ale aj z netu sa da objednat ale zase platit postovne..

luky2012
4. mar 2015

super, diky, popytam sa aj ja 🙂 my uz mame cez dva roky a tiez bieda... navyse maly ani nechce, aby sme mu nieco take robili, ani len dotknut
@renca910

renca910
autor
4. mar 2015

@luky2012 ani moj nechcel dovolit,tak som mu kazala nech si pindika oblieva vodickou pri kupani,potom po nejakom case nech si ho ponatahuje a poumyva a potom zase po par razoch som uz povedala,ze maminka pozre pinda,ze on nech zatial nalieva vodicku a teraz uz v pohode dovoli,treba ich nejako obalamutit 😉

julovka2013
4. mar 2015

Ahojte, ja mam 19 mesacneho chlapceka a predkozka mu vobec nejde stiahnut, ked mu to idem natahovat tak nepovoli ani kusok, ale vidim ako ma na zaludi,( vidim to ked mu natiahnem predkozku, ze mu presvitaju ako keby take dve male biele fazulky.zatial sme ziadny zapal nemali, len ked mu s nim idem cvicit, ako mu vzdy poviem, tak este sa len priblizim a uz krici jaaaaj, ale pride mi to ako keby to robil len zo srandy, lebo sa pri tom smeje.Neviem co robit, jeden lekar povie ze do troch rokov je cas a druhy povie povie zase inak.urcite nechcem, aby mu to stahovali nasilu.skusim mu tiez kupit ten slez.Ak mate niektora este nejake finty, budem rada ked sa o ne podelite. 🙂

luky2012
4. mar 2015

@renca910 🙂 takze na 5 l vody dam hrst kvetov? necham vyluhovat a to potom dam do vane, nech v tom sedka?
@julovka2013 ved to, ze kazdy lekar hovori inac, my sme mali iny problem, ked bol nas Luky maly, lezali sme aj v nemocnici na Kramaroch a tam doktori hovoria, ze minimalne do 3-4 rokov neriesit, len troska stahovat, pokial sa da, nie na silu... hlavne nenechat, aby to pediatri pri kontrolach robili na silu, ze oni to maju velmi radi...

renca910
autor
4. mar 2015

@luky2012 ano tak som sa docitala,na 5l dat vyluhovat do studenej vody hrst kvetov,ja som to nechavala pol dna a malo to peknu modru farbu,ked som nechala 24hod.tak ten vyluh mi smrdel mal taku zltu farbu

modrookalienka
4. mar 2015

@luky2012 a tu smegmu ste vy nemali?

sandey
6. mar 2015

@renca910 My sme dnes boli s 5-ročným synom sa stiahnutí predkožky. Bola to len sekunda a bolo to hotové, plakal len preto, že nevedel, čo mu idú robiť, neznáša, keď si u doktora musí ľahnúť. Chvíľu potom poplakal, potom povedal, že keď mu berú krv, alebo robia výter, že to je horšie ako toto. Takže žiadna trauma z toho... Pekne bez bolesti sa aj vycikal potom, trošku to cítil, ale keď sa ho teraz pár hodín po tom pýtam, či ho to bolí, tak hovorí, že už vôbec nie... Takže sa toho netreba báť. Ja som mu to dala hlavne preto, že sa stále chytal za pišuláka a zdalo sa mu, že ho ma stále prilepeného a vadilo mu to... Koľko rokov má Tvoj synček?

renca910
autor
6. mar 2015

@sandey tak to je super,ze to takto zvladol,moj ma 2roky,a vsade co som citala to robili mladsim ako 2 roky a ze to zle znasali aj cikanie a stale plakali,mozno ked uz je vacsi tak to znesie inak podla vasho pripadu,a je super ze Ti vie povedal,moj mi este takto nepovie ci ho nieco boli

sandey
6. mar 2015

@renca910 - ak nema tvoj maly ziadne problemy, teda zapaly, alebo ze by mu nieco tam zavadzalo, tak mozno naozaj by sa oplatilo pockat... ja som mojmu to dala preto, ze som videla, ze mu to tam vadi... viem, ze sme boli ked mal 3 a pol roka u urologa a ten povedal, ze staci, ked sa to spravi v predskolskom veku....

renca910
autor
7. mar 2015

@sandey no praveze nema nic,v zime mal jedenkrat zapal a zaroven prvy krat boli sme u urologa ten mu to vycistil a zaroven nas objednal nato stiahnutie,boli sme sa tam ukazat ale nedala som mu to urobit a on nas objednal o mesiac,ze sa mam s tym dovtedy zmierit 😲 takyto pristup ma teda dojal,uz tam nepojdeme ani sa ukazat...

luky2012
8. mar 2015

@modrookalienka nie nie, chvalabohu vobec 🙂 zatial sa tomu vyhybame

luky2012
8. mar 2015

@renca910 podla mna by ste tiez este s tym mali pockat, mam taky pocit, ze v tychto malych mestach to robia takymto velmi malym detickam a v BA hovoria, ze je este casu

marissenka
8. mar 2015

@renca910 moj maly mal s tym dokola problemy,stale sa mu to zapalovalo...strasne som sa bala,ze mu to budu robit..nakoniec mu to spravil az nefrolog,ked sme mali problemy s neustalim behanoim na wc co ho to tam asi svrbelo.a nelutujem.sice chudacik strasne plakal,potom ho to par dni bolelo,ale macali sme v repiku a davali framykoin a pekne sa to zahojilo. Stoji to za to,ako ked sa to ma stale zapalovaat.

renca910
autor
8. mar 2015

@marissenka no ked sa to zapaluje tak samozrejme je dobre to riesit ale pokial niesu problemy naco ich vyvolavat

bubula_007
22. mar 2015

@renca910 si predstav, som aká blbá, stále som zabudla pripraviť ten slez malému, ale zase zakaždým pri sprchovaní mu to natahujem, asi tak 4-5 krát a uz vidím zlepšenie pri cikani, ze je dierka väčšia. Je to zdĺhavé, ale radšej takto ako u dr nasilu. Aby sme to zvládli s našimi chlapcami doma v klude... 😉

andreaj24
21. apr 2015

@renca910 ako ste dopadli.boli ste nakoniec u dr alebo ste skusali ten slez???vdaka za odpoved.

karamellka1
21. apr 2015

@renca910
@andreaj24 baby ja vám môžem z vlastnej skúsenosti poradiť slezový krém od JUSTU, poradila nám to tu jedna maminka na MK. Neverila som,no dúfala a u nás to má 100% účinok. Už na 3 ročnej prehliadke nám Dr. povedala, že sa urológii nevyhneme. Baby malý má 4 roky a po mesiaci /nie každodenného používania/ predkožku stiahneme jedna radosť. Som taká rada 🙂 .

andreaj24
21. apr 2015

@karamellka1 tiez som citala o tom kreme,len sa mi zdal dost drahy a nevedela som,ci mu verit.Ako dlho si to natierala?A ako?Na tu predkozku alebo na ten kusocek,co bolo vidiet,ked si ju stiahla?Asi len cez net si objednavala vsak?Vdaka za odpoved.

luky2012
21. apr 2015

@andreaj24
@karamellka1 ja mam z justu 2 ine kremy a tiez mozem potvrdit, ze super funguju, ale toto ma nenapadlo... musim sa na to opytat

karamellka1
21. apr 2015

@andreaj24 áno stál 17 eur, je to dosť, ale som si povedala vyskúšam radšej najprv takto, ako malého trápiť. Ja som si našla cez ich stránku predajcov a zhodou okolností predávala aj pani z nášho mesta, tak som si objednala u nej. Po cca mesiaci (nie denného používania), stiahneme predkožku úplne. Po kúpeli alebo po sprche som natrela kúštik krému na koniec pipíka a skúšala po troške. Najprv nič, možno aj 2 týždne a potom po kúštičku to šlo, nerobila som na silu. Vieš čo, je aj taká skupinka JUST, ak by si chcela napíšem aby Ťa pridali a tam jedna pani posiela aj vzorky, tak keby že jej napíšeš tak možno pošle.

luky2012
21. apr 2015

@karamellka1 mozes aj mna prosim ta pridat, dakujem