icon

Zlyhanie obličiek u 3 ročnej dcérky

hanule24
3. feb 2012

Mam dceru ktora ma zlyhane 2 oblicky,ma teraz 3 roky a neviem ci sa jej to v zivote upravi,doktori povedali ze uz to ma na cely zivot!!Chodi na dializu,bere tabletky.Ma 3 roky a vazi 10,5 kg.myslite ze to bude dobré a ze sa jej to upravi???ma stym niekto skusenost????dakujem za rady a odpovede.

viki2912
Odpoveď bola odstránená
nela82
3. feb 2012

@hanule24 snad mi nechces tvrdit a celkovo vsetkym zenam,ze kvoli chorobe ti odobrali dieta!Pokial si ho zanedbavala....tak je to jasne 😠 Taketo zeny by nemali mat deti 😠

katren
3. feb 2012

@viki2912 precitaj si cele 3 strany a uvidis.....mozno ti bude stacit link vyssie 😒

martina2001
3. feb 2012

@viki2912 ale prosím ťa je zbytočné nad tým pozastavovať, ja som tu tiež na detské oddelenie nepočula dáke sťažnosti

katren
3. feb 2012

@viki2912 je to podvodnicka....uz to kocky rozoberali...

nela82
3. feb 2012

@katren o co jej ide...?Chce peniaze? 😨

akika722
3. feb 2012

@viki2912 ale jasné že je to somarina -ako ona celá..moj manžel zhodou nahod pracuje v Mi v zdravotníctve.Tak by som chcela vidieť to čo tu ona tvrdi 🙄

viki2912
Odpoveď bola odstránená
martina2001
3. feb 2012

@hanule24 koho máš detskú lekárku? teda dokiaľ bola malá doma

jasminet
3. feb 2012

@viki2912 vypni si caps lock 😉

katren
3. feb 2012

@viki2912 nepis velkymi pismenami, je to zakazane a mozes byt vymazana.... 😉

viki2912
Odpoveď bola odstránená
luba142
3. feb 2012

Takze to je uplne jasne, nejaka podvodnicka ,co zneuziva vlastne dieta, len aby uputala pozornost???? Hned mi to bolo take zvlastne, ked zacala pisat 😠 😠 😠 😠

koniarova
3. feb 2012

@nela82 Je to osoba z nízkym IQ. Možno jej ani o nič nejde, chce len pokecať a posťažovať sa trochu, tak posplieta pár vecí zo svojho života a myslí, že my sme na hlavu padnuté. 😒 Ona má tú dcéru asi ozaj chorú na tie obličky, tak chce asi zistiť viac info o chorobe, týmto svojim divným spôsobom. Ale samozrejme verzii s hospitalizáciou v detskom domove nik neuverí.

martina2001
3. feb 2012

@viki2912 sa ti čudujem že si sa tak nechala vytočiť, ja som to predchvíľkou dočítala celé a tento prípad už asi poznám. Doktorku z detského nepoznám osobne, ale tú druhú poznám dlhé roky a som s ňou nadmieru spokojná, či už ako dospelý pacient tak aj ako s detskou lekárkou, jej manžel je primárom na tej dialýze

majka1987
Odpoveď bola odstránená
viki2912
3. feb 2012

@martina2001 presne,obaja tam pracuju...a viem,ze maju dobru povest...nie som vytocena,ale...idem si lahnut radsej...sladkeeeee

moniciak
3. feb 2012

@koniarova Ja viem že to nie je veľmi smiešne ale hospitálizácii v detskom domove sa smrjem niekoľko minút vkúse 😀

mircalla
3. feb 2012

@moniciak Smiesne to neni ani nahodou. Je to smutne, ze toto niekto robi. Pride mi chore sa na tom smiat.

lenka268
3. feb 2012

Ja sa ani moc nesmejem, je mi to skor dost luto, zena, matka a taketo problemy. ( ci su uz jej alebo tej dcery ) Ktovie co je za tym ale deti by trpiet nemali. 😔

koniarova
3. feb 2012

@moniciak A to si ešte nečítala dávnejšie jej otázku o červených líčkach 😀 😀 😀 To by si sa narehotala.

najjulinka
3. feb 2012

preluskajte FB.... Fotky tam ma z navštevnej miestnosti decaku.. .nie je tolen decak je to Decak s DSS........ neviem čo a ako sa umiestnuje do DSS , aký zdrav. problem musi byť a tak.... netušim.............. ale ma to dieťa v KE ...

koniarova
3. feb 2012

@najjulinka Prepáč, čo je to DSS?

lenka268
3. feb 2012

@najjulinka co je to decak s DSS? vobec ma teraz nic nenapada. Dakujem 😉

estterka
3. feb 2012

neviem si ani predstavit kto a co by ma donutilo nechat moje chore dieta v detskom domove 😕 😲 a tak vazne chore podla slov autorky...akoze nikde na slovensku nie je volne miesto v detskej nemocnici -ako dlho uz???

moniciak
3. feb 2012

@mircalla Prepáčte všetci keď to znelo nevhodne len to slovné spojenie vo mne vyvolalo strasnu absurditu

kaja73
3. feb 2012

@lenka268 Domov socialnej starostlivosti-tam su postihnuty jedinci,alebo stari ludia-zalezi od zamerania domova.

moniciak
3. feb 2012

@estterka vraj dva roky ako som pochopila

lenka268
3. feb 2012

@kaja73 aha rozumiem , tak nie Detsky domov v pravom slova zmysle 😒

koniarova
3. feb 2012

Je to celé smutné,ani neviem, čo na to napísať. Mala byť úprimná, keď chcela radu a neklamať. Ale v podstate je mi jej len ľúto.