Zlyhanie obličiek u 3 ročnej dcérky
Mam dceru ktora ma zlyhane 2 oblicky,ma teraz 3 roky a neviem ci sa jej to v zivote upravi,doktori povedali ze uz to ma na cely zivot!!Chodi na dializu,bere tabletky.Ma 3 roky a vazi 10,5 kg.myslite ze to bude dobré a ze sa jej to upravi???ma stym niekto skusenost????dakujem za rady a odpovede.
@viki2912 ale prosím ťa je zbytočné nad tým pozastavovať, ja som tu tiež na detské oddelenie nepočula dáke sťažnosti
@hanule24 koho máš detskú lekárku? teda dokiaľ bola malá doma
Takze to je uplne jasne, nejaka podvodnicka ,co zneuziva vlastne dieta, len aby uputala pozornost???? Hned mi to bolo take zvlastne, ked zacala pisat 😠 😠 😠 😠
@nela82 Je to osoba z nízkym IQ. Možno jej ani o nič nejde, chce len pokecať a posťažovať sa trochu, tak posplieta pár vecí zo svojho života a myslí, že my sme na hlavu padnuté. 😒 Ona má tú dcéru asi ozaj chorú na tie obličky, tak chce asi zistiť viac info o chorobe, týmto svojim divným spôsobom. Ale samozrejme verzii s hospitalizáciou v detskom domove nik neuverí.
@viki2912 sa ti čudujem že si sa tak nechala vytočiť, ja som to predchvíľkou dočítala celé a tento prípad už asi poznám. Doktorku z detského nepoznám osobne, ale tú druhú poznám dlhé roky a som s ňou nadmieru spokojná, či už ako dospelý pacient tak aj ako s detskou lekárkou, jej manžel je primárom na tej dialýze
@martina2001 presne,obaja tam pracuju...a viem,ze maju dobru povest...nie som vytocena,ale...idem si lahnut radsej...sladkeeeee
Ja sa ani moc nesmejem, je mi to skor dost luto, zena, matka a taketo problemy. ( ci su uz jej alebo tej dcery ) Ktovie co je za tym ale deti by trpiet nemali. 😔
preluskajte FB.... Fotky tam ma z navštevnej miestnosti decaku.. .nie je tolen decak je to Decak s DSS........ neviem čo a ako sa umiestnuje do DSS , aký zdrav. problem musi byť a tak.... netušim.............. ale ma to dieťa v KE ...
@najjulinka Prepáč, čo je to DSS?
@najjulinka co je to decak s DSS? vobec ma teraz nic nenapada. Dakujem 😉
neviem si ani predstavit kto a co by ma donutilo nechat moje chore dieta v detskom domove 😕 😲 a tak vazne chore podla slov autorky...akoze nikde na slovensku nie je volne miesto v detskej nemocnici -ako dlho uz???
Je to celé smutné,ani neviem, čo na to napísať. Mala byť úprimná, keď chcela radu a neklamať. Ale v podstate je mi jej len ľúto.