icon

Zlyhanie obličiek u 3 ročnej dcérky

hanule24
3. feb 2012

Mam dceru ktora ma zlyhane 2 oblicky,ma teraz 3 roky a neviem ci sa jej to v zivote upravi,doktori povedali ze uz to ma na cely zivot!!Chodi na dializu,bere tabletky.Ma 3 roky a vazi 10,5 kg.myslite ze to bude dobré a ze sa jej to upravi???ma stym niekto skusenost????dakujem za rady a odpovede.

estterka
3. feb 2012

@moniciak dva roky nie je miesto v nemocnici ziadnej,no super..

najjulinka
3. feb 2012

@koniarova @lenka268 domov socialnych služieb ... fakt aj edysi sa tam umiestnovali deti postihnute a pod. .neviem ako je to dnes... ale viem, že ekdysi v takých decákoch s DSS - volalo sa to dojčenecke ustavy boli detičky čo potrebovali dlhodobu zdrav. starostlivosť... v tých dojčakoch neboli vychošky, ale zdrav. sestričky a je tam lekar a tak.... neviem ako to prsne dnes funguje a aký je rozdiel v umiestnovani do decaku a do dss... kedysi to bolo tak ako v nemocnici.... ale dnes to funguje asi trochu inak....

koniarova
3. feb 2012

@lenka268 Možno sa len o ňu nevedela adekvátne postarať. Vzhľadom na jej IQ.

akika722
3. feb 2012

@kaja73 tak toto by som už verila..ked som videla fotky na fb možne to je,lebo vidno že malej niečo je,že je chora... 😔
Len ona to tu popisala uplne inač...keby nepopisala somariny s dialýzou bolo by to lepšie 😒

lenka268
3. feb 2012

@najjulinka dakujem 😉

teddynko
3. feb 2012

Mamička sa očividne nudí, pozrite si jej nástenku na FB.. samé sprostosti.. je mi veľmi ľúto tých detí.. chudiatka malé.. zrejme to bude o tom IQ, pár jej príspevkov, pár fotiek stačí...

lenka268
3. feb 2012

@koniarova suhlasim

koniarova
Odpoveď bola odstránená
akika722
3. feb 2012

@hanule24 ok tak za môj vystup sa ospravedlňujem,len veci treba popísať pravdivo a tak ako su 😒 malej prajem veľa zdravia 😔

najjulinka
3. feb 2012

@teddynko @koniarova tak nejak to bude..... 😢 ☹

jasminet
3. feb 2012

tak nejak zvlastne smutno mi ostalo... a luto, len neviem ci viac deti alebo samotnej maminy... 😅 ☹

mircalla
3. feb 2012

Nezda sa Vam tato debata uz mierne nevhodna? Aspon z ucty k tym detom by ste mali kaslat na to. Tiez mi je ich luto.Neviem ci mi je viac smutno z tej dotycnej alebo z tychto prispevkov, akoby ste sa v tom vyzivali.

koniarova
3. feb 2012

@mircalla Nemáš pravdu, nikto sa tu v ničom nevyžíva.

mircalla
3. feb 2012

@koniarova Vypada to tak.....

koniarova
3. feb 2012

@mircalla Možno, lebo už čítaš piatu stranu, kde sa to rozuzľuje.

akika722
3. feb 2012

baby,mne sa podla foto ta mala zda naozaj chora ☹
aj ked jej matka tu popisala to čo popísala,je mi tych deti luto 😔

lenka268
3. feb 2012

@akika722 Ano vyzera chora, tiez mi to je luto, ale tam bude asi aj nieco ine, ten detsky domov mi tam vobec nesedi. Nikto nepise ze to nie je pravda, ved ktora matka by klamala alebo pisala o tom ze ma tak vazne chore dieta. Take veci sa predsa nevymyslaju.

koniarova
3. feb 2012

@lenka268 Len čo takejto osobe naradíš. Môžu tu mať baby 1000 rozumných príspevkov. Pochybujem, že si z nich niečo zoberie. Ak ich vôbec pochopí.

akika722
3. feb 2012

@lenka268 ved baby hore pisali že to nieje celkom detsky domov ale domov pre chore/postihnute detičky.. 😒 možno to jej matka "prikrašlila" 😒
ok..na dnes mam fakt dosť.. 😔

lenka268
3. feb 2012

@koniarova Nenaradime nic, suhlasim, tam by sa asi muselo zmenit viacej veci.

lenka268
3. feb 2012

@akika722 hej potom som si to uvedomila ze to je pre chore deti. 😨

akika722
3. feb 2012

@lenka268 nechajme to tak..lepšie pre nas a najlepšie asi pre nu 😔 snád sa raz budu mať dobre...Len ona vie čo sa udialo a čo sa deje..

lenka268
3. feb 2012

@akika722 ved urcite, nevidime do toho, nemozme sudit.

lucula73
3. feb 2012

juj kočky,teraz som všetko dočítala...........mne je ľúto aj detičiek aj maminy,tie jej deti nemožu za to aká je mamina,ona to asi nevie tu lepšie popísať,vzhľadom na svoje IQ...tak preto to domotala............ale očividne má veľmi málo informácii o zdr. stave svojej dcérky 😒
niet čo dodať 😝

mircalla
3. feb 2012

@lenka268 tak nesudme, lebo sa tu nic ine nedeje. @akika722 som rada, ze tu ma niekto rozum. i ked tiez nesympatizujem s tym, co urobila zakladatelka temy, zda sa dost mimo ju tu dokolecka riesit

lenka268
3. feb 2012

@mircalla suhlasim

denisekkk
Odpoveď bola odstránená
lucula73
3. feb 2012

inak ja som si chcela na tom FB pozrieť tie fotočky a mne eto nenašlo podľa toho mena čo ste tu dali 😠

molly28
3. feb 2012

@lucula73 žebyju už zmazali?

molly28
3. feb 2012

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/hanule24/ nie je tu...bože je mi z toho zle...pretože aj ja mám choru dcérku ( aj keď teda nie s obličkou) ale takéto zneužitie..prečo???čo ju k tomu vedie???financie???mala napisať hned...a nie takéto rozprávky :////