Zlyhanie obličiek u 3 ročnej dcérky
Mam dceru ktora ma zlyhane 2 oblicky,ma teraz 3 roky a neviem ci sa jej to v zivote upravi,doktori povedali ze uz to ma na cely zivot!!Chodi na dializu,bere tabletky.Ma 3 roky a vazi 10,5 kg.myslite ze to bude dobré a ze sa jej to upravi???ma stym niekto skusenost????dakujem za rady a odpovede.
@koniarova @lenka268 domov socialnych služieb ... fakt aj edysi sa tam umiestnovali deti postihnute a pod. .neviem ako je to dnes... ale viem, že ekdysi v takých decákoch s DSS - volalo sa to dojčenecke ustavy boli detičky čo potrebovali dlhodobu zdrav. starostlivosť... v tých dojčakoch neboli vychošky, ale zdrav. sestričky a je tam lekar a tak.... neviem ako to prsne dnes funguje a aký je rozdiel v umiestnovani do decaku a do dss... kedysi to bolo tak ako v nemocnici.... ale dnes to funguje asi trochu inak....
@najjulinka dakujem 😉
Mamička sa očividne nudí, pozrite si jej nástenku na FB.. samé sprostosti.. je mi veľmi ľúto tých detí.. chudiatka malé.. zrejme to bude o tom IQ, pár jej príspevkov, pár fotiek stačí...
tak nejak zvlastne smutno mi ostalo... a luto, len neviem ci viac deti alebo samotnej maminy... 😅 ☹
Nezda sa Vam tato debata uz mierne nevhodna? Aspon z ucty k tym detom by ste mali kaslat na to. Tiez mi je ich luto.Neviem ci mi je viac smutno z tej dotycnej alebo z tychto prispevkov, akoby ste sa v tom vyzivali.
baby,mne sa podla foto ta mala zda naozaj chora ☹
aj ked jej matka tu popisala to čo popísala,je mi tych deti luto 😔
juj kočky,teraz som všetko dočítala...........mne je ľúto aj detičiek aj maminy,tie jej deti nemožu za to aká je mamina,ona to asi nevie tu lepšie popísať,vzhľadom na svoje IQ...tak preto to domotala............ale očividne má veľmi málo informácii o zdr. stave svojej dcérky 😒
niet čo dodať 😝
inak ja som si chcela na tom FB pozrieť tie fotočky a mne eto nenašlo podľa toho mena čo ste tu dali 😠
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/hanule24/ nie je tu...bože je mi z toho zle...pretože aj ja mám choru dcérku ( aj keď teda nie s obličkou) ale takéto zneužitie..prečo???čo ju k tomu vedie???financie???mala napisať hned...a nie takéto rozprávky :////

@moniciak dva roky nie je miesto v nemocnici ziadnej,no super..