Cena za vytiahnutie mliečneho zuba môže byť vysoká?
Ahojte. Koľko platíte za vytiahnutie mliečneho zuba? Syn, 10 rokov, mal na ňom plombu a pod ňou dieru. Bolel ho. Musel ísť von. Prešli sme k novému zubárovi na novú kliniku. Platili sme za vytiahnutie 40eur. Anestéza 10eur, 30eur lidokain a zákrok. Bol trocha zložitejší zákrok. Ale aj tak sa mi tá cena zdá vysoká. Je to aj u Vašich zubárov podobná cena za takýto zákrok?
Ďakujem za názory.
Ceny by mali byť regulované. Sa mi až hlava točí z tých rôznorodých cien, pamätám ešte zlaté časy...
Prosím to ku akým zubarom chodíte? My nechávam vždy 100€ a viac. Môžete mi napísať meno a mesto. Ďakujem krásne .
@zuzulik27 moja zadarmo davala vyplne na mliecne. Este netrhala deti nechceli len raz mierne kyvajuci zub prstami..
Môjmu malemu nedávno vytrhol dva mliečne polorozpadnuté zuby, aby nezavadzali novým, keďže sa uz tlačili a neplatili sme nič. DCA
No my sme v SK Dental Clinic v Prešove. Kde v PO je to lacnejšie no rovnako kvalitné? Lebo odborný profesný a ľudský prístup je u nich TOP, len tie ceny 🙉
Chodili sme na jednu kliniku so ZA tam sme platili uz pred 5 rokmi 120€ za extrakciu mliecneho zuba, teraz chodime k inej zubarke a v pondelok som platila 24€ za dva mliecne zuby ktore mu trhala kvoli strojceku
@ivusik8888 meno ti písať nebudem, mesto BA. zubár, dokonca stomatochirurg so zmluvou s poisťovňami, za trhanie neplatím ani € nakoľko tento úkon je plne hradeny ZP. Aj anesteza. 3x mi trhal osmičku, 1x dokonca s narezanim dasna a šitim a platila som presne 0,0€. O zuby sa starám, plomby ani nič iné nemám. Môj jediný výdaj je 2x do roka 40€ za zubnú hygienu.
Pokial chodíš na vselijake kliniky, tam si vypytaju podla toho ako sa im páči.
ahoj, bola som s malým tu: https://www.zubarsenec.sk/cennik/ Extrakcia mliečneho zuba vyšla 50€, a ani si to nevšimol, môžem stomatológa iba odporučiť 🙂
No my pohotovosť 67eu
A u nášho 50 akože za mliečny zub také peniaze dávať až sa mi hlava z toho točí
Môjmu malemu nedávno vytrhol dva mliečne polorozpadnuté zuby, aby nezavadzali novým, keďže sa uz tlačili a neplatili sme nič. DCA
@kvadrinkaaa : Kde ste boli vtedy u akého zubára ?
@kvadrinkaaa : Kde ste boli vtedy u akého zubára ?
@sandra19860 kotrik v Dubnici nad vahom

tento tyzden trhala dcere zubarka dve mliecne jednotky, jedna mala aj koren ako trvaly zub. Platili sme iba za injekcie, takze 10 eur.. celkovo su u nej zakroky u deti platene minimalne, za farebnu plombu na stolicke sme platili tiez tak do 10 eur..