icon

Máte skúsenosti s korunkou na mliečnej stoličke u detí?

arabesqe
16. jún 2026

Ahoj rodičia! Prosím vás dcéru čaká detská korunka máme hlboký kaz a chýba jej časť steny preto doktor povedal že najlepšie riešenie je korunka. Nemáte snou skúsenosti? Neboli to ? Alebo teda nevráti sa bolesť zúbka? Neodlepi sa? Prípadne nemali ste žiadne komplikácie? Ďakujem vám !

Strana
z2
sisska96
16. jún 2026

Prečo nie vytrhnúť? . Však to je iba mliečny

arabesqe
autor
16. jún 2026
@sisska96

@sisska96 áno ale je to zadná 5tka a tá vypadáva až po 10tom roku života bez nej by sa mohlo stať že nás v budúcnosti bude čakať strojček a ďalšie vyšetrenia lebo sa pokrývka zuby

sisska96
16. jún 2026
@arabesqe

@sisska96 áno ale je to zadná 5tka a tá vypadáva až po 10tom roku života bez nej by sa mohlo stať že nás v budúcnosti bude čakať strojček a ďalšie vyšetrenia lebo sa pokrývka zuby

@arabesqe U nás nebol problém, žiadne krivé zuby. Pamätám si ako decko aj mne trhali mliečne zuby a normálne potom vyrastli trvalé

arabesqe
autor
16. jún 2026
@sisska96

@arabesqe U nás nebol problém, žiadne krivé zuby. Pamätám si ako decko aj mne trhali mliečne zuby a normálne potom vyrastli trvalé

@sisska96 predná 1 už je vyhodená a zadná stolička je dôležitá.

anonym_ef0311
Odpoveď bola odstránená
anonym_cd1d64
16. jún 2026
@sisska96

@sisska96 3 a 5 su najdolezitejsie mliecne zuby..to, ze tebe sa neskrivili, resp mas len osobny dojem, ze sa tak velmi nestalo, neznamena, ze sa to neudeje u niekoho ineho..
@arabesque pozri si fcb alebo ig stomatorodinka, pripadne im skus napisat

arabesqe
autor
Odpoveď bola odstránená
anonym_747983
16. jún 2026

@arabesqe neboli a ak to dobre spravia, tak vydrží až kým nepôjde ďalší zub.

arabesqe
autor
16. jún 2026
@anonym_747983

@arabesqe neboli a ak to dobre spravia, tak vydrží až kým nepôjde ďalší zub.

@anonym_747983 konečne komentár k téme ďakujem. Máte skúsenosti?

anonym_ef0311
Odpoveď bola odstránená
anonym_77e524
Odpoveď bola odstránená
anonym_ef0311
Odpoveď bola odstránená
anonym_f23a3f
16. jún 2026
@arabesqe

@anonym_747983 konečne komentár k téme ďakujem. Máte skúsenosti?

@arabesqe dcéra ma na päťke a syn na dolnej 4 nerezovu korunku ktorá zabraňuje kontaktu jedla so zubom a teda ďalšiemu kazeniu. Dcéra ju ma už druhý rok, syn teraz asi mesiac. Neboli to iba trošku očistí dr a nalepí korunku. Vydrží do výmeny zuba.

arabesqe
autor
Odpoveď bola odstránená
guudy
Odpoveď bola odstránená
arabesqe
autor
16. jún 2026
@anonym_f23a3f

@arabesqe dcéra ma na päťke a syn na dolnej 4 nerezovu korunku ktorá zabraňuje kontaktu jedla so zubom a teda ďalšiemu kazeniu. Dcéra ju ma už druhý rok, syn teraz asi mesiac. Neboli to iba trošku očistí dr a nalepí korunku. Vydrží do výmeny zuba.

@anonym_f23a3f ďakujem moc krát

arabesqe
autor
Odpoveď bola odstránená
anonym_ef0311
Odpoveď bola odstránená
anjelicek26
16. jún 2026

Ano dat spravit korunku, pre spravne rozostupy medzi zubami a rast sanky. co teraz das do korunky, neskor usetris na zubarovi a behani na strojcek... 5ky padaju az v 10-12 rokoch takze ano... ani nespekuluj.

arabesqe
autor
Odpoveď bola odstránená
arabesqe
autor
16. jún 2026
@anjelicek26

Ano dat spravit korunku, pre spravne rozostupy medzi zubami a rast sanky. co teraz das do korunky, neskor usetris na zubarovi a behani na strojcek... 5ky padaju az v 10-12 rokoch takze ano... ani nespekuluj.

@anjelicek26 ďakujem

arabesqe
autor
16. jún 2026
@anonym_cd1d64

@sisska96 3 a 5 su najdolezitejsie mliecne zuby..to, ze tebe sa neskrivili, resp mas len osobny dojem, ze sa tak velmi nestalo, neznamena, ze sa to neudeje u niekoho ineho..
@arabesque pozri si fcb alebo ig stomatorodinka, pripadne im skus napisat

@anonym_cd1d64 skúsim dakujem

anonym_24ca34
Odpoveď bola odstránená
arabesqe
autor
Odpoveď bola odstránená
amel
16. jún 2026
@arabesqe

@anonym_cd1d64 skúsim dakujem

@arabesqe ja sa pridám k téme,naozaj si tu tykame vsetci bez ohladu na vek,postavenie,profesiu......ked si to neprajete,bolo by spravne to napisat do úvodného príspevku.

anonym_ff763d
Odpoveď bola odstránená
anonym_24ca34
Odpoveď bola odstránená
guudy
16. jún 2026
@arabesqe
Odpoveď bola zmazaná
arabesqe
autor
16. jún 2026
@anonym_ff763d
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_ff763d ja nemám problém problém je že som napísala "máme" prestávam reagovať na komentáre budem reagovať iba na tie ktoré mi dajú reálnu odpoveď ktorú potrebujem neprišla som sa sem hádať ani písať o nepodstatných veciach zaujíma ma zubná korunka pre dcéru prosím každého aby sa toho držal ! Chcem iba odpoveď na moje otázky nič viac . Je to taký problém? Šak do mňa ste sa tu pustili ako prvý. Tykajte mi ale držte sa témi ktorá je pre toto fórum. Nechcem debaty krúžok chcem iba odpovede ľudí ktorí majú skúsenosti nič viac a nič menej ďakujem za pochopenie!

arabesqe
autor
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2