icon

Máte skúsenosti s korunkou na mliečnej stoličke u detí?

arabesqe
Dnes o 10:37

Ahoj rodičia! Prosím vás dcéru čaká detská korunka máme hlboký kaz a chýba jej časť steny preto doktor povedal že najlepšie riešenie je korunka. Nemáte snou skúsenosti? Neboli to ? Alebo teda nevráti sa bolesť zúbka? Neodlepi sa? Prípadne nemali ste žiadne komplikácie? Ďakujem vám !

Strana
z2
sisska96
Dnes o 10:40

Prečo nie vytrhnúť? . Však to je iba mliečny

arabesqe
autor
Dnes o 10:44
@sisska96

@sisska96 áno ale je to zadná 5tka a tá vypadáva až po 10tom roku života bez nej by sa mohlo stať že nás v budúcnosti bude čakať strojček a ďalšie vyšetrenia lebo sa pokrývka zuby

sisska96
Dnes o 10:45
@arabesqe

@sisska96 áno ale je to zadná 5tka a tá vypadáva až po 10tom roku života bez nej by sa mohlo stať že nás v budúcnosti bude čakať strojček a ďalšie vyšetrenia lebo sa pokrývka zuby

@arabesqe U nás nebol problém, žiadne krivé zuby. Pamätám si ako decko aj mne trhali mliečne zuby a normálne potom vyrastli trvalé

arabesqe
autor
Dnes o 10:46
@sisska96

@arabesqe U nás nebol problém, žiadne krivé zuby. Pamätám si ako decko aj mne trhali mliečne zuby a normálne potom vyrastli trvalé

@sisska96 predná 1 už je vyhodená a zadná stolička je dôležitá.

anonym_ef0311
Dnes o 10:54

@arabesqe Obidve mate hlboky kaz? Naozaj nerozpravaj o vas v rode mame, cikame, papame atd. Je to uz velke 5 rocne dievca, nie je s tebou zrastena.

anonym_cd1d64
Dnes o 10:55
@sisska96

@sisska96 3 a 5 su najdolezitejsie mliecne zuby..to, ze tebe sa neskrivili, resp mas len osobny dojem, ze sa tak velmi nestalo, neznamena, ze sa to neudeje u niekoho ineho..
@arabesque pozri si fcb alebo ig stomatorodinka, pripadne im skus napisat

arabesqe
autor
Dnes o 10:57
@anonym_ef0311

@arabesqe Obidve mate hlboky kaz? Naozaj nerozpravaj o vas v rode mame, cikame, papame atd. Je to uz velke 5 rocne dievca, nie je s tebou zrastena.

@anonym_ef0311 obávam sa že ste nepochopili otázky. Budem vďačná ak sa vyjadrite na položené otázky nezaujíma ma nič iné a ani vás primitívny komentár. Ak máte čo k téme povedať budem vďačná za názor ostatné ma nezaujíma. Poprosím prečítať znova príspevok ak to nedokážete vráťte sa na základnú školu a poproste ich aj o hodiny slušnosti . Dakujem

anonym_747983
Dnes o 10:58

@arabesqe neboli a ak to dobre spravia, tak vydrží až kým nepôjde ďalší zub.

arabesqe
autor
Dnes o 11:00
@anonym_747983

@arabesqe neboli a ak to dobre spravia, tak vydrží až kým nepôjde ďalší zub.

@anonym_747983 konečne komentár k téme ďakujem. Máte skúsenosti?

anonym_ef0311
Dnes o 11:04
@arabesqe

@anonym_ef0311 obávam sa že ste nepochopili otázky. Budem vďačná ak sa vyjadrite na položené otázky nezaujíma ma nič iné a ani vás primitívny komentár. Ak máte čo k téme povedať budem vďačná za názor ostatné ma nezaujíma. Poprosím prečítať znova príspevok ak to nedokážete vráťte sa na základnú školu a poproste ich aj o hodiny slušnosti . Dakujem

@arabesqe Nejaka si drza. Ja som ti slusne napisala, ze je trapne pisat, ze mate hlboky kaz. Do zakladnej skoly sa vrat ty. Uz ziaci ZS vedia rozlisovat rody. Kaz ma tvoja dcera, nie ty. Tak nebud trapna, lebo znie to naozaj smiesne, ked o svojej dcere pises, ze mate kaz 🤦‍♀️.

anonym_77e524
Dnes o 11:04
@anonym_ef0311

@anonym_ef0311 je to stale lepšie,ako ked matka 19-rocnej dcéry napise-robili sme prijimacky🤣
Tu na MK

anonym_ef0311
Dnes o 11:06
@anonym_77e524

@anonym_ef0311 je to stale lepšie,ako ked matka 19-rocnej dcéry napise-robili sme prijimacky🤣
Tu na MK

@anonym_77e524 😃😃 tak toto som este necitala. Zatial len mame, cikame, kakame, grckame a pod.

anonym_f23a3f
Dnes o 11:09
@arabesqe

@anonym_747983 konečne komentár k téme ďakujem. Máte skúsenosti?

@arabesqe dcéra ma na päťke a syn na dolnej 4 nerezovu korunku ktorá zabraňuje kontaktu jedla so zubom a teda ďalšiemu kazeniu. Dcéra ju ma už druhý rok, syn teraz asi mesiac. Neboli to iba trošku očistí dr a nalepí korunku. Vydrží do výmeny zuba.

arabesqe
autor
Dnes o 11:10
@anonym_ef0311

@arabesqe Nejaka si drza. Ja som ti slusne napisala, ze je trapne pisat, ze mate hlboky kaz. Do zakladnej skoly sa vrat ty. Uz ziaci ZS vedia rozlisovat rody. Kaz ma tvoja dcera, nie ty. Tak nebud trapna, lebo znie to naozaj smiesne, ked o svojej dcere pises, ze mate kaz 🤦‍♀️.

@anonym_ef0311 naučte sa slušnému správaniu !!! Kedy sme si "potykali"???? Som pre vás cudzia osoba ktorá si pýta skúsenosti iných ! Máte skúsenosť? Nemáte !!! Tak sa zdrzte primitívnych komentárov!!! A čo keď máme ? Tak máme a áno aj ja mám keď to chcete vedieť ale uprednostňujem chrup svojej dcéry ja ako dospelá osoba bolesť inak vnímam ako dieťa !!! Si otvorte iné fórum a buzerujte niekoho iného ! Máte skúsenosti z korunkou???? Áno alebo nie??? Ak áno napíšte a nekomentujte jedno písmenko !

guudy
Dnes o 11:14
@arabesqe

@anonym_ef0311 naučte sa slušnému správaniu !!! Kedy sme si "potykali"???? Som pre vás cudzia osoba ktorá si pýta skúsenosti iných ! Máte skúsenosť? Nemáte !!! Tak sa zdrzte primitívnych komentárov!!! A čo keď máme ? Tak máme a áno aj ja mám keď to chcete vedieť ale uprednostňujem chrup svojej dcéry ja ako dospelá osoba bolesť inak vnímam ako dieťa !!! Si otvorte iné fórum a buzerujte niekoho iného ! Máte skúsenosti z korunkou???? Áno alebo nie??? Ak áno napíšte a nekomentujte jedno písmenko !

@arabesqe prosim ta, skludni hormon a chod si precitat pravidla tohto fora, s ktorymi si suhlasila pri registracii ;)

arabesqe
autor
Dnes o 11:14
@anonym_f23a3f

@arabesqe dcéra ma na päťke a syn na dolnej 4 nerezovu korunku ktorá zabraňuje kontaktu jedla so zubom a teda ďalšiemu kazeniu. Dcéra ju ma už druhý rok, syn teraz asi mesiac. Neboli to iba trošku očistí dr a nalepí korunku. Vydrží do výmeny zuba.

@anonym_f23a3f ďakujem moc krát

arabesqe
autor
Dnes o 11:19
@guudy

@arabesqe prosim ta, skludni hormon a chod si precitat pravidla tohto fora, s ktorymi si suhlasila pri registracii ;)

@guudy ako pardon ja mám skludnit hormón? Ja vám to vysvetlím som matka. Môjmu dieťaťu sa bude robiť korunka a nemám stým žiadne skúsenosti slušne som sa pýtala niekoľko otázok myslím že človek pochopí otázku a nebude riešiť že píšem "máme" a potom mne napíše že ja som drzá lebo sa nevyjadrí k téme a ešte mi týka ako nejaká stará známa alebo kamarátka. Neútočim na nikoho ale nemám záujem riešiť takéto hlúpe komentáre. Chcem len skúsenosť z korunkou u dieťaťa. Dokážete to niekto pochopiť?

anonym_ef0311
Dnes o 11:26
@arabesqe

@arabesqe Tu si kazdy tyka mila pani, aspon pravidla stranky MK si si mala precitat.

anjelicek26
Dnes o 11:28

Ano dat spravit korunku, pre spravne rozostupy medzi zubami a rast sanky. co teraz das do korunky, neskor usetris na zubarovi a behani na strojcek... 5ky padaju az v 10-12 rokoch takze ano... ani nespekuluj.

arabesqe
autor
Dnes o 11:30
@anonym_ef0311

@arabesqe Tu si kazdy tyka mila pani, aspon pravidla stranky MK si si mala precitat.

@anonym_ef0311 poučte má prosím . Ukážte mi kde to v pravidlách stránky je že si môžme tykat. Ak mi to sem pridáte rada sa ospravedlním ale potom ak môžu týkať mne aký je problém v Tom že som napísala "máme" ? Jedno problém je a druhé nie... Zaujímavé....

arabesqe
autor
Dnes o 11:32
@anjelicek26

Ano dat spravit korunku, pre spravne rozostupy medzi zubami a rast sanky. co teraz das do korunky, neskor usetris na zubarovi a behani na strojcek... 5ky padaju az v 10-12 rokoch takze ano... ani nespekuluj.

@anjelicek26 ďakujem

arabesqe
autor
Dnes o 11:34
@anonym_cd1d64

@sisska96 3 a 5 su najdolezitejsie mliecne zuby..to, ze tebe sa neskrivili, resp mas len osobny dojem, ze sa tak velmi nestalo, neznamena, ze sa to neudeje u niekoho ineho..
@arabesque pozri si fcb alebo ig stomatorodinka, pripadne im skus napisat

@anonym_cd1d64 skúsim dakujem

anonym_24ca34
Dnes o 11:38
@arabesqe

@arabesqe Anička z galanty sa ukludni

arabesqe
autor
Dnes o 11:42
@anonym_24ca34

@arabesqe Anička z galanty sa ukludni

@anonym_24ca34 nevolam sa Anička. Pán Benedikt anonym

amel
Dnes o 11:43
@arabesqe

@arabesqe ja sa pridám k téme,naozaj si tu tykame vsetci bez ohladu na vek,postavenie,profesiu......ked si to neprajete,bolo by spravne to napisat do úvodného príspevku.

anonym_ff763d
Dnes o 11:47
@arabesqe

@arabesqe prepanakrala, ved tu si tykame, ty si spadla z čerešne alebo co mas za problém?

anonym_24ca34
Dnes o 11:47
@arabesqe

@anonym_24ca34 nevolam sa Anička. Pán Benedikt anonym

@arabesqe neboj sa susedka

guudy
Dnes o 11:49
@arabesqe

@anonym_ef0311 poučte má prosím . Ukážte mi kde to v pravidlách stránky je že si môžme tykat. Ak mi to sem pridáte rada sa ospravedlním ale potom ak môžu týkať mne aký je problém v Tom že som napísala "máme" ? Jedno problém je a druhé nie... Zaujímavé....

arabesqe
autor
Dnes o 11:52
@anonym_ff763d

@arabesqe prepanakrala, ved tu si tykame, ty si spadla z čerešne alebo co mas za problém?

@anonym_ff763d ja nemám problém problém je že som napísala "máme" prestávam reagovať na komentáre budem reagovať iba na tie ktoré mi dajú reálnu odpoveď ktorú potrebujem neprišla som sa sem hádať ani písať o nepodstatných veciach zaujíma ma zubná korunka pre dcéru prosím každého aby sa toho držal ! Chcem iba odpoveď na moje otázky nič viac . Je to taký problém? Šak do mňa ste sa tu pustili ako prvý. Tykajte mi ale držte sa témi ktorá je pre toto fórum. Nechcem debaty krúžok chcem iba odpovede ľudí ktorí majú skúsenosti nič viac a nič menej ďakujem za pochopenie!

arabesqe
autor
Dnes o 11:55
@guudy

@guudy ospravedlňujem sa teda nech sa páči tykajte mi ale držte sa témi !!! Detská korunka skúsenosti ---dakujem a dúfam že sa ospravedlní aj dotycna osoba ktorá sa zamerala nato "máme" lebo to je tiež moja osobná vec

Strana
z2