Čo robiť, keď dieťa odmieta kočík?
Ahojte baby mám chlapča 6 týždňov..ide oto že zajtra ideme na gastro je podozrenie a alergiu a tichý reflux ide oto že malý má kliny v kočíku v postielke kde spí.. ten kočík ako mal rád spával tam aj cez deň teraz keď ho položím .. je šikmo samozrejme ..tak má úplné záchvaty plaču že neprejdem ani 5 minút prechádzka teda nehrozí mali ste niekto niečo podobné? Ako sa rád on vozil a vždy si dobre pospinkal teraz absolútne nechápem...
Kliny myslis ako vyvysenie proti refluxu? Ono nie kazde dieta je kocikove, nam pomohlo nosenie v satke / ergobomickom nosici - aj proti refluxu aj proti bojkotu kocika
Syn mal reflux ktory mu zacal v 6 tyzdnoch, kocik ani satka, nosic nepomohli. Ano, mala som ergo nosic spravne nastaveny (sestrice) ale jemu to tlacilo na brucho tak ho nezniesol. Jedine vydrzat, zial.
Kocik zacal akceptovat az v nejakych 7-8 mesiacoch
Nehojdas ho v nom? Ak ano, tie pohyby hore dole ku pri refluxe vadia
@gocrazy nie nie nehojdám.. snažím sa sním minimálne manipulovať aj po kŕmení ho nosím nedávam ho ani líhať nič.. aj do kočiara ideme tak 30-40 minút po kŕmení..
Kliny myslis ako vyvysenie proti refluxu? Ono nie kazde dieta je kocikove, nam pomohlo nosenie v satke / ergobomickom nosici - aj proti refluxu aj proti bojkotu kocika
@emjee skúsime uvidím čo bude aj zajtra podľa toho budeme múdrejší.. ten reflux to je za svinstvo..
Syn mal reflux ktory mu zacal v 6 tyzdnoch, kocik ani satka, nosic nepomohli. Ano, mala som ergo nosic spravne nastaveny (sestrice) ale jemu to tlacilo na brucho tak ho nezniesol. Jedine vydrzat, zial.
Kocik zacal akceptovat az v nejakych 7-8 mesiacoch
@jablkovastrudla ani ma nestrašte toto trvá asi 2 týždne a vlasy mi dupkom stoja síce chudák zato nemôže ale aby dieťa plakalo deň noc to je moc už...ktovie čo sa zajtra ukáže.
@miriamka1995 ja za seba a syna odporúčam kočík s korytkovym sedením. Nás to zachranilo pri extra silnom refluxe!
@jablkovastrudla ani ma nestrašte toto trvá asi 2 týždne a vlasy mi dupkom stoja síce chudák zato nemôže ale aby dieťa plakalo deň noc to je moc už...ktovie čo sa zajtra ukáže.
@danusskaaa mala som bugaboo chameleon, absolutne to nepomohlo, syn ho neznasal a iba plakal 😃
@miriamka1995 uplne ta chapem, mne maly prereval mesiace. Raz som to stopovala a bolo to cez 7 hodin denne. Bola som u x lekarov a nic nepomohlo. Ako 5,5 mesacny skoncil v nemocnici kde davali dokopy aj mna. Velmi "rada" na to obdobie spominam. najlepsie rady boli ze dieta place lebo som nervozna a citi to zo mna.no cista parada toto pocuvat 🤌🏼 syn ako 2 mesacny spal 2 krat po 15 minut. Ja nechapem ze som sa vtedy nezblaznila. V nemocnici mu nasadili lieky na reflux a vtedy sa to trochu zlepsilo. Preslo ho to ako 8-9 mesacneho. Snad vam pomozu, viem ze je to narocne. Drzte sa
@miriamka1995 mám 15 mesačne a do roka tam vydržala 20 minút . Dodnes je tam problém nad 45 minút. Nad niektorými vecami nemáme ani ako matky moc. Musíte to prijať tak ako to je.
@miriamka1995 a k tomu plakaniu. Revala prakticky vkuse do 8 mesiacoch.
Syn neznasal kocik, vo vanicke zachvaty ze dovidenia. Akceptoval iba vajco. Od cca 4-5 mes bol v sportovej casti (korytkova, bugaboo) a trochu sa to zlepsilo, ked viac videl naokolo. Jasne ze to neboli hodiny v kociku. Nosic mu vyhovoval viac. Od 10-11 mes ked uz samostatne chodil, bye bye hocijaky kocik.
Ani moj mladsi syn pri refluxe nechcel byt v kociku..prve 4 mesiace ziadne kocikovanie
@miriamka1995 musela som prejst na športový. Neznasal vaničku od narodenia. Tazke som kupovala taky aby sa dal do úplného ľahu. A az potom zacal znášať kocik.

Nehojdas ho v nom? Ak ano, tie pohyby hore dole ku pri refluxe vadia