Nespavosť dvojročného syna
Baby syn bude mať o dva mesiace 2 roky. Dovtedy režim pekný na obed 2 hodiny spánok večer o 20h už v posteli spal. Posledný týždeň cez deň nie spať o večere ani nehovorím to ide aj o 22h pritom sme od 20h v posteli čo sa ho snažím uspať. Čo sa týka tv mobilu to nemá neuznavam . Chodíme von stále je na nohách hráme sa behá skáče - aktivít veľa. Čo poradiť aby sa naspäť nastavil na taký režim. Som už zúfalá z toho naozaj. Čo to môže byt
Kedy ráno vstáva?
@158polica158 Možno Ti pomôže odborníčka v poradni https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/poradna...
Kedy ráno vstáva?
@lucia13022023 keď mal režim vstával pekne 6:45 išiel spať 11:30 spal tak do 13:30 max 14hodine … a večer ako pisem o 20h do postele a zaspal do 20 minút sme tak fungovali veľmi veľmi dlho nevedela som si režim vynachváliť .. a teraz ? Budím ho 6:30h ide spať niekedy 12:30 max nechám do 14h a niekedy ho ani nedám cez obed spať čo nechce no a večer uspavam o 20:30h a niekedy sa podarí o 21:30 zaspať, včera zaspal bolo 22:30 🤦🏼♀️
môj nespal cez obed od roka a pol, na mašľu to bolo... v noci tiež nechcel ísť spať, už je skoro dospelý a stále nespí 🙂 proste typ, čo nepotrebuje veľa spánku
môj nespal cez obed od roka a pol, na mašľu to bolo... v noci tiež nechcel ísť spať, už je skoro dospelý a stále nespí 🙂 proste typ, čo nepotrebuje veľa spánku
@lucka_ke aj moje deti od roka a pol nespavali na obed, ale zasa mi v noci dlho spali. Vstávali až po 8,00 hod. A aj teraz ako tínedžeri radi spia dlhooooo 😁
@lucia13022023 keď mal režim vstával pekne 6:45 išiel spať 11:30 spal tak do 13:30 max 14hodine … a večer ako pisem o 20h do postele a zaspal do 20 minút sme tak fungovali veľmi veľmi dlho nevedela som si režim vynachváliť .. a teraz ? Budím ho 6:30h ide spať niekedy 12:30 max nechám do 14h a niekedy ho ani nedám cez obed spať čo nechce no a večer uspavam o 20:30h a niekedy sa podarí o 21:30 zaspať, včera zaspal bolo 22:30 🤦🏼♀️
@158polica158 noo my máme ten istý problém už asi 3 deň. Odmieta poobedny spánok 🫣🫣

@158polica158 ak funguje cez den v pohode zrusila by som obedny spanok....a vecer bud pojde o.20hod alebo posunut do.21hod kedze je leto 😇....viem ze mojej 3r som zrusila obedny spanok kedze nedokazala som ju uspat mozno mesiac nepamätám uz ....potom prve dni tyzden bol náročný poobede ale vecer o.20 spala.do 10min (od malička sme mali problém zaspávať hlavne vecer to aj hodinu a pol 🤦♀️ s revom)