icon

Aký batoh pre školáka na viac rokov?

gabriela321123
5. máj 2026

Ahojte, riešim výber batohu pre syna a nechcem dopadnúť ako minule, keď sa nám po roku pokazil zips a začali sa párať švy.
Pozerám rôzne značky, často sa spomína aj Topgal, tak by ma zaujímalo, či vám niekomu reálne vydržal viac rokov alebo je to dnes všetko skôr na jednu sezónu?

janocka
5. máj 2026

@gabriela321123 nepises ake velke mas dieta. Moje deti mali na 1. stupni Ergobag , potom som ich posunula kamoskam a ich deti ich mali tiez cely 1. stupen a nic tym taskam nebolo, posunuli dalej. Na 2. stupni maju (osmak a siestak) Fjalraven Skula a zatial spokojnost.

anonym_ecefd2
5. máj 2026

1. Topgal cely prvý stupeň a na druhom stupni mal dva ruksaky Topgal
Majú dobrý pomer kvality a ceny

svetlusska
6. máj 2026

@gabriela321123 dcera od 1-4 rocnika nosila Topgal, potom som tasku posunula jej kamarátke. Syn mal tiez topgal. Teraz maju obaja Oxybag ( zatiaľ 1.rok tak uvidíme).. neoplatí sa kúpit v tescu napr. Po roku som ho vyhodila

andrejka2424
6. máj 2026

prvá až piata trieda-asi do prvého pol roka topgal- nie ten najmenší strih , menený , lebo potreboval už viac miesta a od piatej do deviatej opäť topgal. Prežil pranie min. 5 x a pôjde s ním ešte aj na strednú, ak sa bude dať opraviť šitie na popruhu, keďže pánko začal ten ťažký batoh nosiť iba na jednom pleci .

anonym_4ad300
6. máj 2026

Oxybag .. kupila som tu väčšiu, a lepšie sa mu nosí

anonym_d9fb5e
6. máj 2026

1-6 tr. topgal To je nezničiteľné. Ešte pozri bagmaster. To je to isté čo topgal

anonym_a49b08
6. máj 2026

U nas topgal a starsia ars una. Synovi idem kupovat vacsi a bud topgal, baagl alebo oxibag.

ichbinich
6. máj 2026

Deti mali na prvom stupni ergobag.
Na druhom majú satch (ten isty výrobca ako ergobag). Syn ho ma uz šiesty rok.
Akurát sa zlomila jedna sponka, ale satch mi poslal náhradnú- majú na to formulár na stránke.

anonym_637835
6. máj 2026

Kupovala.som topgal v používanom stave,tu na mk bez problémov vydržal 1stupeň

kacena4
6. máj 2026

moje deti nosia topgalky, od najstarsie po najmladsie, pozuvame roky a nikdy sa nepokazili po cca 4 rokov posuvame dalej len pro forma nie kvoli kazivosti

zuzubb007
6. máj 2026

Topgal majú obe deti, je to za mňa nezničiteľná taška, u oboch vydržala celé 4 roky ale keďže bola detská na druhý stupeň sme kúpili novú tiež topgal a tri roky a je tiež ako nová stále

anonym_885b89
6. máj 2026

Topgal bude mat 3.rok buduci sk. rok. Stale je ako novy. Prvy mal Oxybag 3 roky ale ten treti rok sa zacal rozpadavat. Ale ten topgal zatial vyzera naozaj neznicitelne.

simca06022011
6. máj 2026

tak vek je dost podstatny..

anonym_f6e5f1
6. máj 2026

@gabriela321123 Topgal nosila dcéra hádam aj 7 rokov, ale mala až ten študentský, nie aktovku. Inak jej sa pokazil zips na nej a bez problémov som poslala k ním a opravili.

danieladeley
6. máj 2026

topgal, za styri roky pouzivania vyzera ako nova

saxana000
6. máj 2026

Topgal uz treti rok.trošku sa ošuchal reflexny predok na to by som uz dala pozor pri dalsom vybere inak taske nie je nic a to s nou teda nezaobchadza najjemnejsie