icon

Budú zajtra zverejnené predbežné výsledky prijatia na základné školy?

Včera o 16:54

Pekný večer, neviete niekto, že ak dnes zbieha automat prihlášok na základné školy, či už zajtra budú zverejnené predbežné/neoficialne výsledky? Ďakujem.

kacena4
Včera o 17:09

už su na edupage

autor
Včera o 17:12
@kacena4

už su na edupage

@kacena4 ale pre stredné školy. Ja sa pýtam na základné školy. Tam nie je prístup cez edupage

kacena4
Včera o 17:14
@anonym_autor

@kacena4 ale pre stredné školy. Ja sa pýtam na základné školy. Tam nie je prístup cez edupage

@anonym_autor aha, tak to najskor v pondelok, kedze do 31.5. do 24:00 sa mozu podavat prihlasky, skor to urcite nebude

autor
Včera o 17:14
@kacena4

@anonym_autor aha, tak to najskor v pondelok, kedze do 31.5. do 24:00 sa mozu podavat prihlasky, skor to urcite nebude

@kacena4 to sú prihlášky pre materské školy do 31.5 🫣

kacena4
Včera o 17:18
@anonym_autor

@anonym_autor ok, tak tam je najneskor do 15.6. otazka je ako to spracuje system eprihlasok a ako rychlo to tam riaditelia skor zadaju...

sticker
anonym_aef9b7
Včera o 17:19
@anonym_autor

@anonym_autor ja som niekde citala, ze mooozno by sa mohli zacat posielat vysledky uz 1.6. ale co je na tom pravdy alebo aka bude realita, uvidime. Tiez cakame ci sa nam podari dieta umiestnit na nespadovu zakladnu skolu.

autor
Včera o 17:20
@kacena4

@anonym_autor ok, tak tam je najneskor do 15.6. otazka je ako to spracuje system eprihlasok a ako rychlo to tam riaditelia skor zadaju...

@kacena4 o tejto informácii viem, riaditelia tam už nič nezadavaju. Pýtam sa na informácie po automate.

autor
Včera o 17:21
@anonym_aef9b7

@anonym_autor ja som niekde citala, ze mooozno by sa mohli zacat posielat vysledky uz 1.6. ale co je na tom pravdy alebo aka bude realita, uvidime. Tiez cakame ci sa nam podari dieta umiestnit na nespadovu zakladnu skolu.

@anonym_aef9b7 to by bolo super

akasha18
Včera o 17:34
@anonym_autor

@anonym_aef9b7 to by bolo super

@anonym_autor veru bolo, trva to uz dlho.nekonecne cakanie.ako teraz cakali rodicia aj na tie stredne skoly, na nervy.

e1i
Včera o 17:50
@kacena4

@kacena4 na ZŠ sa dávali prihlášky do 30.4 a rozhodnúť môžu do 15.6

martinka13
Dnes o 05:33

To je strašné. My sme si teraz prešli čakaním na výsledok zo skúšok na 8-ročné gymnázium. Teraz už nie je možnosť vybrať si ZŠ, na ktorú chcem dieťa umiestniť? Musí ísť do spádovej?

lajcika12
Dnes o 06:08
@anonym_autor

@kacena4 o tejto informácii viem, riaditelia tam už nič nezadavaju. Pýtam sa na informácie po automate.

@anonym_autor automat skor ako 15.6. Nezbehne.
Prioritou su teraz stredne skoly, tie zbehnu 1.6.
Ostatne musia cakat

autor
Dnes o 11:16
@lajcika12

@anonym_autor automat skor ako 15.6. Nezbehne.
Prioritou su teraz stredne skoly, tie zbehnu 1.6.
Ostatne musia cakat

@lajcika12 automat na ZŠ zbiehal včera

iwesska
Dnes o 11:21
@martinka13

To je strašné. My sme si teraz prešli čakaním na výsledok zo skúšok na 8-ročné gymnázium. Teraz už nie je možnosť vybrať si ZŠ, na ktorú chcem dieťa umiestniť? Musí ísť do spádovej?

@martinka13 Jasne,ze si mozes vybrat,tiez sa urcovali priority. Akurat,ze kapacity skol su tak plne,ze moze byt rodic rad,ked mu dieta vezmu na spadovu. Ani tam sa nemusi dostat,ked sa nezmesti.

martinka13
Dnes o 11:46
@iwesska

@martinka13 Jasne,ze si mozes vybrat,tiez sa urcovali priority. Akurat,ze kapacity skol su tak plne,ze moze byt rodic rad,ked mu dieta vezmu na spadovu. Ani tam sa nemusi dostat,ked sa nezmesti.

@iwesska to je zrazu toľko detí...? Veď chcú zlučovať školy z dôvodu, že sú málo vyťažené. Samozrejme ako kde

bosorkabb
Dnes o 15:00
@anonym_autor

@lajcika12 automat na ZŠ zbiehal včera

Na ZŠ až 15.6. Skôr výsledky nebudú. Ale riaditeľ školy už vie,len rodič ako vždy nič.
1.6 bude na SŠ ukončenie a to bude okolo toho ešte haló.
Ale nechápem prečo už nedajú aj výsledky ZŠ.