Deti na základných a stredných školách: Učia sa už?
Ahojte, zaujíma ma, či sa od 03.09 už učia niečo deti v škole. Chápem, že včera a dnes ešte asi nie, ale už nabiehajú riadne na učenie? Alebo to nechávajú učitelia na budúci týždeň? Majú už riadne nulté alebo 6te a 7me hodiny?
Dcera, 1 rocnik SS, dnes prve 3 hodiny triednicke, potom podla rozvrhu. Mala 7 hodin, ale este sa neucili, rozpravali sa. Zajtra maju branne. V piatok podla rozvrhu.
U nas maju zajtra branne a v piatok nejaky iny zabavny program, maju si doniest ruksaky a prsiplaste 😀. Podla rozvrhu pojdu az v pondelok. ZS.
Uvodne hodiny. V piatok idu na agrokomplex🫣😆
7.rocnik, od zajtra uz maju brat riadne ucebnice podla rozvrhu, tento tyzden maju len 6 hodin kazdy den, buduci tyzden uz aj siedme hodiny
Tieto dni ešte nie. Spoznávajú školu, že kde čo je, aby sa v nej nestratili.
Budúci týždeň prax celý týždeň
Moja piatačka nie, v utorok bol len taký ahoj a vitaj, dnes bolo o oboznámení a bezpečnosťou školy atď, zajtra majú hodiny, ale bude to len také otukavacie a v piatok maju daku akciu so sociálnymi pedagógmi....takže real škola začína v pondelok
@anonym_autor 3. rocnik SS, dnes prve dve hodiny triednicka, zvysok podla rozvrhu, zajtra celych 9 hodin, buduci tyzden pisu v utorok pisomku z MAT.
@anonym_autor Dcéra je šiestačka na ZŠ a dnes a zajtra majú písané celý deň triednické hodiny, dnes dostávali učebnice, podľa rozvrhu sa učia od piatku.
8. rocnik neucia sa, ani rozvrh nie je, predpokladam, ze mozno v priebehu buduceho tyzdna, to iste aj gympel prima
Ano dnes uz pipol rozvrh na zajtra snad nebudeme vela cez vikend dopisovat sme este mimo
@anonym_autor 3. rocnik SS, dnes prve dve hodiny triednicka, zvysok podla rozvrhu, zajtra celych 9 hodin, buduci tyzden pisu v utorok pisomku z MAT.
@anonym_366344 to aké písomky už píšu? vstupné? lebo naši sa tento týždeň neučia a vstupné písomky sa píšu alebo doteraz vždy písali až koncom mesiaca. keď si to s nimi učitelia všetko zopakujú. lebo vedia, že tie decká polovicu učiva z minulého roka zabudli 🙂
@anonym_366344 to aké písomky už píšu? vstupné? lebo naši sa tento týždeň neučia a vstupné písomky sa píšu alebo doteraz vždy písali až koncom mesiaca. keď si to s nimi učitelia všetko zopakujú. lebo vedia, že tie decká polovicu učiva z minulého roka zabudli 🙂
@mirka0677 Ziadne vstupne, pisomka bude zo statistiky, nieco brali v juni a nieco preberu este tento tyzden.
Druháčka na ZŠ, dnes prvé 3 hodiny triednické, posledné 2 hodiny podľa rozvrhu, dokonca už mali dnes aj domácu úlohu, zajtra a piatok normálne podľa rozvrhu.
dcéra už dnes má známku na edupage. skoro som odpadla. predmet neviem, maturantka na sš.
vyučovanie do 15 h, ale keďže posledné dve hod. boli rovnaký predmet tak posledná odpadla.
dcéra na gymn. v prvom ročníku vôbec prvá hodina. Takto ich privítala učiteľka.
Dobrý deň, som vaša uč. anglič., potrebujem vedieť ako ovládate jazyk, prosím vyberte si papiere napíšeme si test.
5 rokov dozadu.

Od zajtra už podľa rozvrhu.zs