icon

Investujete toľko do školských pomôcok ako ja?

gabika20
Včera o 20:10

Dievčatá aj vy toľko investujete do školských pomôcok alebo ja niečo robím zle? Syn ide do štvrtej triedy..školská sada: taška baagl, peračník a vrecko na prezúvky nás vyšlo 100 eur, prezúvky 20 eur, telesná (tenisky, tepláky, kratase, tričko) 30 eur, pomocky cca 50 eur..a to nemám pocit, že by sme kupovali nejaké drahšie, značkové veci...ale zdá sa mi to ozaj veľa.. museli sme všetko kupovať nové nakoľko syn sa od prvej triedy dosť vytiahol (má 150 CM, 39 nohu)

Strana
z2
gabika20
autor
Včera o 21:21
@euka210

@gabika20 to ma aku velku nohu, ze 39 stvrtak 😮...ale vysoky je teda ...mojmu siedmakovi teraz kupujem 39 😀

@euka210 ide do štvrtej triedy má 150 CM, 39-40 obuv a oblečenie 158-164, to už proste neovplyvním, nohu má ako jeho 16 ročná sestra🙈

anonym_7231b1
Včera o 21:22
@gabika20

Keď synovi taska za 100 eur vydržala 3 roky intenzívneho nosenie a kľudne ak by sa nevytiahol ešte rok dva vydrží , tak nekupujem ďalšiu za 100 eur

@gabika20 v tescu mas teraz výpredaj tasiek okolo 30€ stoja. A tiež určite vydržia viac ako 1 rok. Ide o to, ako sa dieta k tým veciam aj chová.

zuzitko74
Včera o 21:23

Veľa vecí kupujem priebežne, takže sa to v rozpočte stratí. Ale ja mám teenagerky, ktoré už nerastú.

anonym_690d0e
Včera o 21:26
@anonym_7231b1

@anonym_690d0e teraz napr.maju také sady v Bille za 1€. Ceruzky, fixky, lepidlá, pravítka... za 10€ mam nakúpené aj na 2 roky.

@anonym_7231b1 pozerala som keď som okolo toho šla pred par dnami. Mali tam aj sadu kancelárskych sponiek to som si vzala do prace aj bielitka mali aj asi 5ks malych lepiacich pások.. Už to bolo viac menej rozobrane

gabika20
autor
Včera o 21:31

Je možné že ja veľa veci objednávam cez internet stránky.. keďže pracujem, s ľuďmi a už nemám energiu a silu z obiehat obchody kupujem drahšie cez e-shopy..

zuzana76
Včera o 22:07
@gabika20

Je možné že ja veľa veci objednávam cez internet stránky.. keďže pracujem, s ľuďmi a už nemám energiu a silu z obiehat obchody kupujem drahšie cez e-shopy..

@gabika20 https://www.samdex.sk/skolske-tasky/coocazoo-jo... moje obe deti mali tasky z tejto znacky a vydrzali im celych 9 rokov kazdemu, jeden mal taketo kockove ale v inej farbe a druhy mal iny vzor, taku modro-ciernu, neutralne, pre dieta aj vacsie dieta a pociatocna investicia mi neprisla vela, oblecenie an telesnu som ani nekupovala, vzdy mal doma nieco, co som mu zabalila ako ubor.

anonym_841845
Včera o 22:07

Toto sa mi zdá úplne ok. Ja mám tašky darované, peracniky a tieto veci tiež, sa mi zdá, že ľudia už nevedia, kde sa toho zbaviť a ja som spokojný odberateľ, keďže deti sa na tom vôbec nezakladajú. Tenisky som tiež kupovala ďalšiu veľkosť, prezuvky sa u nás nenosia. Najväčší výdavok sú učebnice, ktoré sa kupujú na kompletku, ale aj tak mi to môže byt cele jedno, keďže školné pre 2 deti za mesiac je v prepočte 1000€ (zahraničie). Takže si môžeš povedať, že si neminula skoro nič 🙂

anonym_a57e87
Včera o 22:11

Syn ide do 3roc. Prezuvky- slapky Adidas 23€ (kupovali sme ich synovi v Marci este su mu dobre a vyzeraju ako nove takze ich bude mat aj tento rok)
tasku sme kupovali ako set (lunch box, vrecko na prezuvky, peracnik) okolo 80€, znacku si uz nepamatam, ale bol Minecraft. Kvalita na nic- vydrzala mu prvy rok. V 2. rocniku si vybral tasku (ruksak) z Temu a bude ho mat aj v 3roc., lebo vyzera ako novy- skvely, spolu s lunch boxom a peracnikom okolo 25€ 👌
Lunch box, flasu Adidas ma z min. roka a bude ich mat aj tento rok, pomocky kupujeme zvacsa v Tescu- su tam vypredaje- on toto vobec neriesi 👍🙈
Horsie to bude s dcerou- ta ide bud. rok do skoly a praje si vseeeetko Top model, kde len taska stoji 100€ bez nicoho 🤣

anonym_865d7c
Včera o 22:13

Taska,peracnik,flasa na vodu beckmann cca160€,50zosity,pisacie potreby,ten zaklad,pracovne zosity 60,oblecenie70,tenisky prezuvky 70.Ide do stvrteho rocnika.

anonym_7231b1
Včera o 22:20
@anonym_865d7c

Taska,peracnik,flasa na vodu beckmann cca160€,50zosity,pisacie potreby,ten zaklad,pracovne zosity 60,oblecenie70,tenisky prezuvky 70.Ide do stvrteho rocnika.

@anonym_865d7c a ze Slovac nema peniaze 🤣🤣🤣

anonym_879600
Dnes o 02:35

Nechápem, čo je na tom zvláštne. Ceny idú hore každý rok. Mňa zarazili prezúvky už keď som za ne dávala 11€.

Strana
z2