icon

Kupujete školské pomôcky vopred alebo až na konci augusta?

Včera o 05:18

Ja by som to mala najradšej vybavené čo najskôr. Muž tvrdí, že načo, keď polovicu zoznamu ešte ani nepoznáme. Ako to robíte vy? Aby som zas niečo neprešvihla.
V KIK som mala pocit, že už vykladali jesenné dekorácie :-/

andrejka1974
Včera o 05:23

@anonym_autor ja som kupovala vždy až posledný týždeň v auguste bývajú veľké zľavy

mamulienka0
Včera o 05:24

@anonym_autor až v auguste kupujeme

anonym_918b8b
Včera o 05:36

Všetko až prvý septembrový týždeň, podľa toho čo do školy pýtajú. Vtedy sú aj najlepšie ceny

lilinka88
Včera o 05:38

Ja v podstate idem kupovať len veci na výtvarnú plus pár obalov na špecifické rozmery učebníc. Mám už urobený zoznam tých pár vecí, takže čo viem,že aj tak v akcii nebude - napr tie obaly alebo anilinove vodové farby, kúpim aj teraz, a napr stabilo pero čakám na akciu, lebo nie som ochotná zaň dať toľko čo stojí bez nej.
Ale tým,že nie je prvák, veľa vecí máme, takže len dokúpim čo chýba, nie je to tak veľká položka

bubinko1506
Včera o 09:06

Nakupujem vzdy az koncom augusta, zaciatkom septembra podla aktualneho zoznamu. Pastelky, pera, ceruzky a zosity kupujem aj do zasoby.

rachel36a
Včera o 15:24

Kupujem vacsinou až v septembri podľa toho čo ktorý učiteľ chce...aj sú oveľa lepšie ceny

lentak1223
Včera o 15:30

@anonym_autor V auguste papuče a TV a dopĺňame peračník. Ostatné v septembri. Prvý týždeň v škole je aj tak len štartovací, na 2. stupni si učitelia povedia na hodine aký zošit, na 1. stupni si pani učiteľky vypýtajú triedny fond a z toho všetko kupujú. Veľakrát robia len v PZ. Už nie sme v dobe, že sa niečo vypredá😆

iwesska
Včera o 15:44

Tesco - posledne 2 augustove tyzdne -20/25%.

zuzanka.zuzu
Včera o 15:45

a čo by si mala prešvihnúť? bojíš sa že prespíte ten mesiac kedy sú obchody plné školských potrieb? 🙈😂

simca06022011
Včera o 15:47

vacsinu az ked ich treba, zaklad vtedy ked nieco pekne som videla. Jedine taska a peracnik sa u nas kupili vopred :D

anonym_328661
Včera o 15:48

A neni to jedno ? Toto je zas taka tema o nicom .skolske pomocky su cely rok v obchodoch🙄
V januari sme tasku kupovali a pomocky tyzden pred skolou .