icon

Stretávajú sa vaše deti cez prázdniny so spolužiakmi?

13. aug 2026

Steetavaju sa vase 11 rocne deti so spoluziakmi cez prazdniny? Nasi sa snazili par krat stretnut ale nikdy nikto nemoze, rozmyslam ci je to triedou, alebo dobou? Dcera by chcela vidiet spoluziakov, ale zaujem nulovy

Strana
z2
anonym_bc911b
Včera o 10:55
@staromodna

Toto veľmi dobre poznám a riešim to tiež. 11 ročná sa s nikým nestretáva a podobne ani 7 ročný syn. Bývame na dedine, každý je niekde rozlietany. Najviac ma štve to, že som sa opýtala mamy synovho spolužiaka, či by sa jej syn nechcel niekedy prísť zahrať k nám domov, tak mi odpísala, že až jej synček sa rozhodne, že chce, tak prídu. Od vtedy som od nej nič nepočula, tak neviem čím to je. V škole sú to normálne kamoši. Myslím si, že je to žiaľ dobou

@staromodna to dobra krava toto akoze🙈🙈

anonym_b8a460
Včera o 12:28

@anonym_autor vobec vsetci stale niekde su. Ale hraju spolu hry online

amelie2017
Včera o 12:28

Ja mam 9 rocnu a pravidelne sa vidi len s jednou spoluziackou - je v striedavke, ked je s mamou, chodime na rovnaku plaz a ked s ocom, na kupalisko. Inak sa stretla len 2 krat s inymi spoluziakmi, potom mali 2 narodeninove oslavy a v juli chodila do denneho tabora prave preto, aby bola viac s detmi, levo ine roky sa vzdy vidi len s tou jednou.

euka210
Včera o 20:10

@anonym_autor iba obcas so spoluziakmi s dediny. Inak ma kazdy nejaky program, dost tazko.

anonym_33ff00
Dnes o 12:22

My bývame na dedine a čo vidím na ihrisku nikto není, všetci sú odcestovaný. A to sme si na konci školského roka vymenili číslo s maminami našich detí že sa stretneme a žiadna nemá čas. Potom moja je z toho smutná a stále sa pýta kedy dôjde ku nám xy sa zahrať. Mám prváčku.

Strana
z2