Za čo dostávajú vaše deti poznámky v škole?
Dobrý deň. Za čo nosia Vaše deti poznámky? Je normálne, aby učiteľky písali poznámky za to,že cez prestávku hrali s papierovou guľou futbal, alebo cez prestávku vykopával papuče do vzduchu,alebo cez prestávku sa naháňal so spolužiakom, alebo po príchode do triedy sa so spolužiakom držali pod krkom,alebo cez hodinu sa stále niečo pýta,alebo aj žiak ma vôbec nerešpektuje..
Je toto normálne na všetkých školách,alebo to je len u nás?
Keď som sa na združení na to pýtala pani triednej, či to je normálne, len som nemala spomenúť že si posledné dva roky poznámky aj vytláčam a odkladám,tak sa na mňa osopila, že na čo mi to je a čo s tým mienim..
Skúste si doma prebrať slušné správanie v škole a kolektíve a budú ti pípať v poznámkach iba zabudnuté domáce úlohy a poznámky, čo treba priniesť.
A tebe pride spravanie tvojho dietata normalne? Namiesto ucitelky by som si riesila dieta.
cez prestavku nema hrat futbal, ani sa nahanat, ani vykopavat papuce…ak ublizi sebe alebo niekomu inemu tak zas bude na vine ucitelka ze?
A tebe pride spravanie tvojho dietata normalne? Namiesto ucitelky by som si riesila dieta.
cez prestavku nema hrat futbal, ani sa nahanat, ani vykopavat papuce…ak ublizi sebe alebo niekomu inemu tak zas bude na vine ucitelka ze?
@anonym_1d688f
Podľa mňa áno,lebo podľa mňa je toto forma šikany od pani učiteľky. Preto si aj odkladám všetky tieto poznámky keby sa niekedy niečo stalo.
@anonym_autor je normalne, ze dieta vykopava papuce do vzduchu a podobne? Chapes, ze v triede je 30 deti a ked sa vsetky budu takto chovat, ze tam hrozi uraz?
@anonym_autor moja dcera nedoniesla v zivote ziadnu poznamku (je deviatacka) ale ked mi rozprava, za co davaju ucitelia u nich v skole poznamky tak niekedy si poviem, ze toto ozaj? Ale tvoj syn sa podla tych poznamok naozaj nesprava v skole tak, ako by sa mal podla skolskeho poriadku spravat a si vezmi, ze ta ucitelka nema inu moznost, ako napisat poznamku. Zaroven urcite mnozstvo poznamok moze viest k napomenutiu riaditelkou atd, az po znizenu znamku zo spravania. Oni tam maju vela deti a nemozu ich nechat robit si co chcu, najma kvoli bezpecnosti. Kto bude zodpovedny za to, ak si to dieta ublizi, alebo ak ublizi niekomu inemu - hoci aj nechtiac? Cize sa pekne porozpravaj so synom, aby tie poznamky nebral na lahku vahu a prisposobil svoje spravanie tomu, ze je v skole a nie vonku na ihrisku.
@anonym_1d688f
Podľa mňa áno,lebo podľa mňa je toto forma šikany od pani učiteľky. Preto si aj odkladám všetky tieto poznámky keby sa niekedy niečo stalo.
@anonym_autor a presne vdaka rodicom ako ste vy sa deti dnes spravaju ta ako sa spravaju..aka forma sikany od ucitelky?..raz si nevies vychovat fagana tak jasne ze dostane poznamky..ja kebyze som ucitel dostane aj viac ako poznamku..a ty ako rodic s nim !!
Ako sory ale decko tvoje robi zle sama vidis co pises ze co robi a ty si nespokojna ze ucitelia pisu poznamky??? Podla teba je jormalne vykopavat papucu a drzat niekoho pod krk??za mna byt ucitelka pisem za vsetko co spravi poznamky.vid vcerajsi priklad ked sa decko nevie spratat do koze a ty ho ides este obhajovat??? Zasa je na vine ucitelka a tvoje decko nie???
moj syn dostava poznamky za vyrusovanie na hodine.. za nic ine.. a to viem, ze je divoke dieta a vymyslat debiliny je jeho hlavna napln dna
Tak mne nepride normalne aby dieta vykopavalo papuce do vzduchu Ani to, že sa s inym dietatom chytaju pod krk. Potom ked sa nieco stane Bude zas vinna len ucitelka, že nedala pozor.
Ale k tvojej otazke. Moje dieta ešte poznámku nedostalo. Je v 8.
@anonym_autor je normalne, ze dieta vykopava papuce do vzduchu a podobne? Chapes, ze v triede je 30 deti a ked sa vsetky budu takto chovat, ze tam hrozi uraz?
@dskjhfdlkdjhl nie je to normálne, ale dnešne matky vychovávajú snehové vločky, ktorým sa nesmie ublížiť ani dať poznámky.
@anonym_autor mám 19 a 17r deti, a nikdy nedostali poznámky, ale len preto lebo nevykooávali papuče do vzduchu ani nedržali nikoho pod krkom. Od koho vlastne to dieťa vidí takéto správanie? Teba drží doma chlap pod krkom?
Ešte doplním,že doma s ním nemáme žiadny problém,ani so správaním ani s ničím..
@dskjhfdlkdjhl nie je to normálne, ale dnešne matky vychovávajú snehové vločky, ktorým sa nesmie ublížiť ani dať poznámky.
@anonym_autor mám 19 a 17r deti, a nikdy nedostali poznámky, ale len preto lebo nevykooávali papuče do vzduchu ani nedržali nikoho pod krkom. Od koho vlastne to dieťa vidí takéto správanie? Teba drží doma chlap pod krkom?
@anonym_3b7717 Ja mam 17 a 24 rocne deti, tiez som poznamku zatial nevidela, ale kedze som v skolstve, tak mna toto neprekvapuje. Ako pises, snehove vlocky, ani sa krivo nesmies pozriet. Kam to smeruje, vidime bohuzial kazdy den.
Ešte doplním,že doma s ním nemáme žiadny problém,ani so správaním ani s ničím..
@anonym_autor Tak mu vysvetli, aby sa tak pekne, ako doma, choval aj v skole.
No, tak mnohe z toho, co robi Tvoj syn, by robit nemal, lebo hrozi uraz.
Nas dostal na 8 rocnom gymku, je ako siedmak, sekunda je to, presnejsie, bude mat 13 rokov, taketo, ze nedava pozor na hodine, a to opakovane, ani po upozorneni ucitelom alebo ze sa nesustredi na pracu. Opodstatnene. Tak to sme ho sfukli doma, ze co to ma byt a laskavo, nech sa vprace do koze. Lebo potom donesie z diktatu trojku, a to len preto, ze nie hrubice, ale zabudne makcen, pismenko v slove a taketo 🫣.
No a vlani sa stal uraz. Lebo spoluziak mu "podaval noznice hodom cez 2 lavice", chces vidiet, ako nasmu synovi pristali vedla oka? Mal 2 trzne rany, chvala Bohu, ze sa roztvorili a tesne nad okom mal jednu a pod okom druhu ranu, na milimetre od oka! Inak uz by bol slepy na jedno oko! Takze nie, nema behat, ani papuce vyhadzovat do vzduchu.
@anonym_autor u nas: ziak sa nahanal cez prestavku, ziak vyrusuje na hodine, ziak sa bavi cez hodinu,ziakovi zvonil mobil cez hodinu
@dskjhfdlkdjhl
Nemá ich 30, je ich 16 v triede. Nás bolo v triede 33 a tak nejak si vedeli dať učitelia s nami radu. Čím to asi tak mohlo byt?
Daj ho na nejaký športový ktuzok nech tam minie energiu a v škole nech nerobí blbosti
@dskjhfdlkdjhl
Nemá ich 30, je ich 16 v triede. Nás bolo v triede 33 a tak nejak si vedeli dať učitelia s nami radu. Čím to asi tak mohlo byt?
@anonym_autor Cim to bolo? Rodicia vtedy svoje deti dokazali vychovavat a ked im ucitel dal poznamku, tak sa nesli hadat s ucitelkou, ale doma dohovorili svojmu dietatu.
Za jedine co mi pisali poznamky bolo, ze deti dosli neskoro na hodinu - a mozem ti garantizovat, ze po jednej poznamke sa dieta organizuje a vychadza z domu tak, ze dalsiu som uz nedostala.
Sorry spomenula som si, ze raz dcera dostala v skolke poznamku a pozvali ma na kobercek, lebo sa branila pred nejakym podobnym kvietkom ako je tvoj syn - jednu mu vylepila, lebo jej robil zle a na kobercek pozvali mna - maly zaskodnik vyvadzal kazdy den nieco a terorizoval decka a toho neviem ako riesili, lebo tam si mater vymyslela ze ho diagnostikuju na tdh, pritom to bol rozmaznany pracek co bol zvyknuty robit si co chce.
milujem,.. pracujem v škole, nie ako učitelka a ked vidím že vlastne vacsinou je blba učitelka a ona na vine a rodičia si zastavju decko aj ked robí zle. Ja ked som chodila do školy (a to mam 30r) a spravila som niečo zle ja alebo brat mama nas zhukala ako psov a nie aby to riešila opačne ako ty...
@dskjhfdlkdjhl
@anonym_autor Tak trochu neverim, ze takto debilne moze jedna matka uvazovat, skor si myslim, ze si sem prisla vyskusat, co sa dozvies.
@dskjhfdlkdjhl
@anonym_autor tym, ze ked matka videla poznamky v ziackej knizke dala do laty decko, nie ucitela
@dskjhfdlkdjhl
@anonym_autor cim? tym, ze ucitel takehoto pankharta vyfackal a bolo. Dnes nemoze ani zakricat. Tym to bolo. Ked decko v skole dostalo po papuli tak to doma nepovedalo, lebo by dostalo dalsiu z druhej strany. Dnes rodicia ako ty, namiesto toho, aby si sadli s deckom a riesili jeho spravanie, idu do skoly a nadavaju ucitelom. Tak sa zamysli, preco tvoje decko dostava poznamky. Za mna je to sikana z jeho strany - voci ucitelom a aj voci spoluziakom.
@dskjhfdlkdjhl
@anonym_autor ano nas bolo tiez 30 a teda hned by dostal ukazovatkom po rukach, alebo sedel po skole a pisal 100x že sa spoluziak pod krkom nechyta. A potom zrejme schytal este jednu vzduchom mastenu aj doma, kedze kedysi bol ucitel viac respektovany. V dnesnej dobe rodicov ako ty, by bol ucitel udavany za sikanu a tyranie deti. Lebo nedajboze sa ucitel len na dieta krivo pozrie, uz je hnany na panier.
Odhliadnuc od toho, že deti sú občas "veselé,, natoľko, že neodhadnu možné riziká ich zábavy, sú učitelia, ktorí upozorňujú, ale rodičovi píšu až po x upozorneniach a sú učitelia, ktorí píšu poznámku pri každom priestupku.
@anonym_3b7717 Ja mam 17 a 24 rocne deti, tiez som poznamku zatial nevidela, ale kedze som v skolstve, tak mna toto neprekvapuje. Ako pises, snehove vlocky, ani sa krivo nesmies pozriet. Kam to smeruje, vidime bohuzial kazdy den.
@dskjhfdlkdjhl viem, stačilo si včera pozrieť správy 😭🖤.
Mám v rodine desiatky pedagógov.
Katastrofa. Fakt katastrofa takíto rodičia.
A koli matkam ako ty vyrastaju psychopati ..decko moze vsetko a ucitel je ko.ot
Ty si daky troll, vsak? Lebo inak neverim tomu, ze ty sa citis este za ukrivdenu.. tvoj syn robi zle a vyrusuje.., takze miesto osopenia sa a obvinovania ucitelky si doma pohovor zo synom, ako sa ma v skole spravat ...

Nie je to normálne, lepšie vychovávaj dieťa.