ZŠ obedy: Prečo deti v škole nedostali obedy?
Dnes boli deti v škole do 10 hod. aké bolo moje prekvapenie, keď sme sa dozvedeli že jedáleň pre našu školu nevarí. Deti ostali bez obedov.
Na moju otázku z akého dôvodu, mi vedúca jedálne oznámila že dostali prípis od riad. školy že dnes deti obedy nedostanú. Jedná sa o obedy ktoré sú dotované - zš.
Aj u vás to bolo tak isto? Min. rok problém nebol.
V ZŠ kam chodia moje deti jedlo nevydávajú ani v 1. deň na začiatku školského roku, ani na konci roka posledný deň. Domov išli 9:30.
@anonym_autor naše deti deti sme odhlásili, išli sme s nimi na obed, ináč by dostali obed o 11.00, neviem čo riešiš keď o 10 išli domov, či ťa hnevá že prepadla dotácia, alebo že sa deti nenajedli, je úbohé toto riešiť posledný deň v šr
@anonym_autor píšeš dotované to je v podstate to isté
@sara07 otázka je úplne o niečo inom. Ale tak dobre , nech je po tvojom.
min. rok boli obedy. Obedy sa berú domov.
Jedáleň varí - je pre niekoľko škôl + mš + dôchodci.
@anonym_autor obedy si berú domov? To kde? Toto neexistuje. Navyše tieto teploty šialené. Kto ponesie zodpovednost keď bude problém? Fakt neverím, že sa nájde šk.jedáleň, ktorá v 40 stupňoch ponaberá obedy detom do obedárov a choďte s tým domov🤦♀️
@anonym_autor obed bol,zobrali si ho domov.Ciganska...mala aj tak nelubi cigansku,zjedol tato.Ale samozrejme som zato, aby obed bol,to by malo byt automaticke...
Posledny skolsky den sa nikdy nevari... vacsina deti odchadza medzi 9-10 prec.
@zuzubb007 na jedálnom lístku bol obed. Presný rozpis.
polievka + hl. jedlo. Len som písala že jedáleň varí pre viac škôl + mš + dôchodci.
@anonym_autor prepáč, ale musím - dôchodcovia, nie dôchodci. Ale k otázke. U nás v prvý a posledný deň šk.roka obed nikdy nie je a sme informovaní, deti odchádzajú zo školy najneskôr o 10:00, spravidla skôr. Dotované - nedotované, zrejme to u vás škola nedostatočne odkomunikovala. Ozvite sa rodičia, opätovne na začiatku šk.roka, aby vás informovali.
@baskustek normálne o 10:00?
@mateson2004 áno, všetky školy u nás v meste to tak majú. Ešte keď som učila na inej ZŠ u nás v meste, tiež sme obedovali o 10.00. Je to aj pre družinárov, nemôžu zostať bez obeda. Ale zase prvý deň škol. roka sa tiež nevarí
@anonym_autor naši dostali obed, od 10-12 výdaj obedov
@anonym_autor ano aj do konca tt mali mat este obedy🙄 milujem taketo mamky , u nas boli ale odhlasila som ich uz aj z minuleho tyzdna ked mali skratene vyucko , aby tam nestali hodinu v rade ...lebo dotovane obedy a zrazu chodia vsetky deti a najviac koli kazdej prkotine riesia taketo mamicky , ktore by im to bez dotacie nezaplatili ... minule taka jedna u dcery sa rozculovala , ze isli na vylet s prichodom o 15tej a kazali nezabudnut obedy odhlasit a ona ho proste chcela stoj co stoj 😂ach
@anonym_60c048 ano, fakt ubohe
nehnevaj sa, ale si fakt ...ani to neviem spravne nazvat....dobre ze nenapises, ze si bola zdesena...je to az hanba, ze toto riesis a zrejme volas alebo inak kontaktujes veducu...hlavne ze obedy zadarmo...a co by si doprila tym chuderkam kucharkam, nech vstavaju o stvrtej napr...urcite vam to bolo vopred oznamene....je mi trapne za teba

na záver a začiatok roka ked je koniec o 10,00 tak nikdy neboli obedy
teraz to bolo iné lebo končili síce tiež ale už v piatok ale bola ešte družina do 15,00 a obed kto chcel
dotované obedy - platiš ich inou cestou tak či tak , nie su zadarmo skutočne
@sara07 ja nepíšem že tie obedy sú zadarmo .