icon

ZŠ obedy: Prečo deti v škole nedostali obedy?

Dnes o 13:00

Dnes boli deti v škole do 10 hod. aké bolo moje prekvapenie, keď sme sa dozvedeli že jedáleň pre našu školu nevarí. Deti ostali bez obedov.
Na moju otázku z akého dôvodu, mi vedúca jedálne oznámila že dostali prípis od riad. školy že dnes deti obedy nedostanú. Jedná sa o obedy ktoré sú dotované - zš.
Aj u vás to bolo tak isto? Min. rok problém nebol.

Strana
z2
autor
Dnes o 14:57
@sara07

na záver a začiatok roka ked je koniec o 10,00 tak nikdy neboli obedy
teraz to bolo iné lebo končili síce tiež ale už v piatok ale bola ešte družina do 15,00 a obed kto chcel
dotované obedy - platiš ich inou cestou tak či tak , nie su zadarmo skutočne

@sara07 ja nepíšem že tie obedy sú zadarmo .

baskustek
Dnes o 15:06

Dcéra mala dnes obed normálne o 10.00

zafi
Dnes o 15:23

V ZŠ kam chodia moje deti jedlo nevydávajú ani v 1. deň na začiatku školského roku, ani na konci roka posledný deň. Domov išli 9:30.

anonym_4ba91a
Dnes o 15:32

@anonym_autor naše deti deti sme odhlásili, išli sme s nimi na obed, ináč by dostali obed o 11.00, neviem čo riešiš keď o 10 išli domov, či ťa hnevá že prepadla dotácia, alebo že sa deti nenajedli, je úbohé toto riešiť posledný deň v šr

sara07
Dnes o 15:42
@anonym_autor

@sara07 ja nepíšem že tie obedy sú zadarmo .

@anonym_autor píšeš dotované to je v podstate to isté

autor
Dnes o 15:55
@sara07

@anonym_autor píšeš dotované to je v podstate to isté

@sara07 otázka je úplne o niečo inom. Ale tak dobre , nech je po tvojom.

mateson2004
Dnes o 15:58
@baskustek

Dcéra mala dnes obed normálne o 10.00

@baskustek normálne o 10:00?

mateson2004
Dnes o 16:04
@anonym_autor

min. rok boli obedy. Obedy sa berú domov.
Jedáleň varí - je pre niekoľko škôl + mš + dôchodci.

@anonym_autor obedy si berú domov? To kde? Toto neexistuje. Navyše tieto teploty šialené. Kto ponesie zodpovednost keď bude problém? Fakt neverím, že sa nájde šk.jedáleň, ktorá v 40 stupňoch ponaberá obedy detom do obedárov a choďte s tým domov🤦‍♀️

pipimonterova
Dnes o 16:10

@anonym_autor obed bol,zobrali si ho domov.Ciganska...mala aj tak nelubi cigansku,zjedol tato.Ale samozrejme som zato, aby obed bol,to by malo byt automaticke...

simca06022011
Dnes o 16:13

Posledny skolsky den sa nikdy nevari... vacsina deti odchadza medzi 9-10 prec.

anonym_930768
Dnes o 16:13
@anonym_autor

@zuzubb007 na jedálnom lístku bol obed. Presný rozpis.
polievka + hl. jedlo. Len som písala že jedáleň varí pre viac škôl + mš + dôchodci.

@anonym_autor prepáč, ale musím - dôchodcovia, nie dôchodci. Ale k otázke. U nás v prvý a posledný deň šk.roka obed nikdy nie je a sme informovaní, deti odchádzajú zo školy najneskôr o 10:00, spravidla skôr. Dotované - nedotované, zrejme to u vás škola nedostatočne odkomunikovala. Ozvite sa rodičia, opätovne na začiatku šk.roka, aby vás informovali.

baskustek
Dnes o 16:18
@mateson2004

@baskustek normálne o 10:00?

@mateson2004 áno, všetky školy u nás v meste to tak majú. Ešte keď som učila na inej ZŠ u nás v meste, tiež sme obedovali o 10.00. Je to aj pre družinárov, nemôžu zostať bez obeda. Ale zase prvý deň škol. roka sa tiež nevarí

anonym_1bd80c
Dnes o 16:21

@anonym_autor naši dostali obed, od 10-12 výdaj obedov

anonym_1a68c4
Dnes o 16:32
@anonym_60c048

@anonym_autor ano aj do konca tt mali mat este obedy🙄 milujem taketo mamky , u nas boli ale odhlasila som ich uz aj z minuleho tyzdna ked mali skratene vyucko , aby tam nestali hodinu v rade ...lebo dotovane obedy a zrazu chodia vsetky deti a najviac koli kazdej prkotine riesia taketo mamicky , ktore by im to bez dotacie nezaplatili ... minule taka jedna u dcery sa rozculovala , ze isli na vylet s prichodom o 15tej a kazali nezabudnut obedy odhlasit a ona ho proste chcela stoj co stoj 😂ach

@anonym_60c048 ano, fakt ubohe

anonym_1a68c4
Dnes o 16:35

nehnevaj sa, ale si fakt ...ani to neviem spravne nazvat....dobre ze nenapises, ze si bola zdesena...je to az hanba, ze toto riesis a zrejme volas alebo inak kontaktujes veducu...hlavne ze obedy zadarmo...a co by si doprila tym chuderkam kucharkam, nech vstavaju o stvrtej napr...urcite vam to bolo vopred oznamene....je mi trapne za teba

Strana
z2