Aká je výška poplatku vo vašej škôlke?
Milé maminky. Chcem sa Vás opýtať akú máte mesačnú výšku poplatku v škôlke. UZ nás je zatiaľ 12 eur /nerátam ZRPŠ a iné/, ale chcú zvyšovať, preto by ma zaujímalo koľko je u Vás. len pre zaujímavosť. Ďakujem
Hôrka- školné 1€ na den+ strava 1,15 myslím a + 20 eur ročne na hygienické potreby
BA IV 12,99€ + strava 1,19€ za deň + 60€ ZRPŠ na rok ( na aktivity deti a pranie prádla)
8,30 mesačne školné, predškoláci neplatia; 0,60 mesačne na pranie bielizne; 30,- ZRPS na rok; ca. 5,- na zaciatku sk. roka na pomocky.. a strava tusim 1,16 na den
Handlova-teraz 15eur,od septembra 20eur mesacne na dieta + 2 eura triedny fond mesacne + strava1,19 na den.No a samozrejme rocne ZRPS,kolko to je teraz neviem.A na zaciatku roka sa nosi 4ks toaletny,1l tekute mydlo a papierove vreckovky.
u nás strava 1,17 na deň + 3,50 mesačný poplatok + 30 niečo ako ZRPŠ
Prievidza 15 eur skolne, 5 eur zrps/mes , strava 1,19/den
a skolne platia aj predskolaci 😒
my sme obec s cca 4.000 obyvatelmi a skolka je 10e na mesiac. neratam stravu a dalsie "dobrovolne" prispevky. je to podla mna dost.
u nás bolo minulý rok 4€ na pol dňa, 6€ na celý deň + strava cca 15€, 10€ ZRPŠ , či tento rok budú zvyšovať ešte neviem...
Petrzalka:
ZRPš:70
skolne :12.99
strava 23.90
vytvarna cca7 eur mesiac
anglinctina :27 na pol roka
u nas 50 skolne, + strava 25 + 5 zRPS :((( to preto ze maly nema este 3 roky. a to zrps neviem ci este aj nezvysia
7€ skolne (asi bude 8€) + 1,05 strava na den a ostatne este neviem 🙂
15eur skolne,1,3 eur strava na den a ZRPS 25euro na pol roka 😒 Dost ☹
Kosice cirk.skolka 20 eur+24eur strava.treba vsetko do skolky kupovat-post.pradlo,paplon,vankus,uterak,..to je dalsich min.50eur.
Zvolen 15 € mesačne....strava 23...raz za rok 30 €.....dva razy za rok 20 € triedne...1,50 čistiace prostriedky...doniesť hygienické vreckovky, toaletný, mydlo, vlhčené obrusky.obliečky na spanie,,,.neskoršie ešte plus divadla a pod
Nitra - Platanova
12 eur mesačne ( predškoláci nie ), strava - okolo 23 eur, ZRPŠ - 30 eur ( na základe dohody na rodičovskom združení), triedne - 10 eur ( na koncerty,divadlá ....aby sa nemuselo zakaždým vyberať, ak sa minie, znova doplatíme do 10 eur ), na začiatku roka dávame len hygienické vreckovky, a jeden bal toaletného ( pokiaľ nezohnali sponzora) ... ak je mikuláša, karneval - vypíšu to na nástenku a je na nás rodičoch - kto koľko môže a chce - tak prispeje :D ( na sladkosti, minidarčeky pre deti). S touto škôlkou som aj ja a aj moja dcéra nadmieru spokojné :D
Som rada ze sa to tu niekto opytal,sama som chcela vediet kolko sa plati inde,lebo je to dost na mna co treba dat...
Ale v porovnani s inymi uz som ticho...🙂
Malacky jedna z elokov.tried:mes.15 Eur+5 Eur/mes. na ZR(zdruzenie rodicov) ci ako sa to vola..Jedlo-1,19 na den,mat veci na prezlecenie a tiez pyzamko na spanie a vreckovky...Zatial nic viac,uvidim neskor..Hm...
510 euro za sukormnu skolku v BA
6 eur, skolne mesacne. 10 eur anglictina a 30 eur obedy mesacne.
moja dcera teraz začala chodiť do súkromnej škôlky v jednej obci a platíme 8,50 plus strava,samozrejme krúžky, časopisy,pracovne listy...to zvlašť a raz ročne 17,teraz napriklad boli v divadle a eplatili sme nič,takže celkom super.
17€ školné + 3 eura "dobrovolny poplatok" na akcie, ktoré detom robia počas roka + anglictina (1,50/ hodina) + strava cca 26-30€ / mesiac
Košice - 15Euro školné, 1,19 strava na deň a každý mesiac dobrovoľne povinný príspevok na hračky 8Euro ... Mesačne nás to vychádza na 50Euro. Čo je podľa mňa dosť. Krúžky sa platia samostatne a na začiatku šk. roka sme si nosili farebné papiere, plastelínu, výkresy, toaleťák, vlhké utierky, mydlo ... 🙂
42 eur mesacne.. plus 30eur raz do roka
Humenne, pripravkari neplatia, inak minuly rok bolo 7€, teraz tusim 10? plus strava okolo 25€, rodicko 17€ tento rok jednorazovo.
Orava: cca27€ strava, 12€ priamo v školke na prevádzku, 16€ZRPŠ( na rok), 4-5€ pracovné zošity, 4€/ mes. angličtina( ostatné krúžky sú zadarmo) plus na začiatku škol roka - balík vreckoviek, 2 kotúče toaletného papiera.
U nás v našej škôlke sa poplatok mesačne platí 7€ ...
Takže školné 30eur mesačne,lebo nemáme ešte 3 roky,ostatný nad 3 roky 13 eur, plus približne 25uer strava,školné 20eur ročne,2eurá ročne na čaj a cukor,a máme doniesť 1 vlhčené utierky,4 kotúčiky toal.papiera,1 bal. hygien.vreckoviek,1 liter Jary,malý prášok na pranie,1 tekuté mydlo to na začiatku roka.
mesačne 11 eur. ale od januára to bude 22 eur mesačne... Rada školy tak odsuhlasila návrh na zvýšenie školného .ZRPŠ 50eur raz do roka, príspevok na alokovanu triedu 5 eur raz do roka. Strava 25 eur...bez olovrantu .
mesačne strava cca 26, poplatok za pomôcky a rôzne čo treba 5, a ešte jeden popplatok 14,99, Dubnica nad Váhom

u nás12 €- školné, strava 1,15 € na deň, 50 € ročné ZRPŠ