Ako riešiť krádež v škôlke?
poraďte ako to riešiť, ako sa nedať odbiť, mám šancu dostať peniaze??? a s kým to riešiť, len s riaditeľkou, alebo rodičmi? či to bude treba aj s políciou?
Ludia načo sem píšete ked sa chcete s dadulko hádať? Čo nemáte doma deti, alebo je to len materská demencia? Jednoduchá téma ktorej zakladatelka asi potrebovala nejaké rady a nie vypytovať sa kedy čo postíhala a podobne ... a kvoli takýmto ludom sa táto téma aj určite zamkne 😨
@dadis http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9910027&tab=9 ale tie by boli dobré
no keby ste vedeli, aký cirkus som spravila ja za plastový pohár, ktorý malej "ukradli" (ona mi tak povedala) a stál 3 eurá 😀 😀 😀 ale teda len doma som sa vyhučala, v škôlke pekne a milo n a š ť a s t i e, lebo bol zasunutý v inom poháriku 😅 to by bola hanba 😝
Inak mne sa 15 eurové rukavice vidia veľmi drahé a tiež by som to takto riešila a určite hľadala a pýtala sa. Teda aj tie naše 4 eurové barbiové. Držím palce, nech sa nájdu.
A k tým kradnutým pyžamkám - nemá niekto z rodičov sekáč? 😕 ... len ma napadlo 😉
@suezana
@dadulko
blbost, podla mna v sekacoch sa nepredava spodne pradlo...ak by niekto mal zaujem o taketo veci urcite by bral nieco ine a drahsie, napr. bundy, topanky ..a nie pyzamka a aj tak si myslim, ze by si to nikto nedovolil...
ak je niekto hystericky, spravi cirkus aj pre balicek vreckoviek, ze
V sekáčoch sa predáva aj spodné prádlo všetkého druhu a bolo to myslené zo srandy, je pri tom 😉 myslela som, že sa to pochopí 😎
No aj 2-3 eurá. Ja nakupujem väčšinou overaly na spanie - také zvieratkovské teplé.
Tá hysterka bolo myslené na mňa, čo? 😀
@dadis aj ja mám pocit, že ten zlodej je nejaký čudný, keď ukradne pyžamá, ale pri našich rukaviciach si už lepšie premyslel, čo ukradne, a ak sa mu to prepečie, tak bude skúšať aj ďalej, bohužiaľ
učiteľka mi hovorila, že ak zajtra nikto rukavice neprinesie, tak to znamená, že tam máme zlodeja, pretože ona tie naše rukavice položila na radiator, tak dúfam, že konečne každý tu pochopí, že syn ich nikde nezapotrošil vonku
fiiiha, aka diskusia sa tu rozprudila! zvlastne, ze ked ide o nieco podstatne, je ticho ako v hrobe...... ☹
@dadulko mne sa stalo, ze pre chlapceka prisiel otec, ktory nevedel, co mal maly rano obute. Maly mu ukazal cizmy, obul si ich. Neskor prisiel otec pre dalsieho chlapceka, ktoremu zrazu chybali cizmy. Stastie bolo, ze boli autom, odisli s tym, ze sa to hadam na druhy den vyriesi. Aj sa to vyriesilo, rano priniesli cizmicky naspat a ospravedlnili sa, ze naozaj maju take iste, ale v ten den ich nemal ten chlapcek obute.
A s tymi pyzamkami sa casto stava, ze ked sa deti spajaju, tak sa zabudnu v tej druhej triede alebo sa na den-dva niekde "zapatrosia."

@traktor no nehnevaj sa ale celý čas tu nie som, a nežijem vo veľkom meste, tak si predstav že som stihla prejsť celé mesto, a do toho obchodu, v ktorom majú tie rukavice som volala ešte včera, aby mi ich nechali, ak majú také číslo, alebo nech mi nechajú niečo podobné