icon

Ako riešiť krádež v škôlke?

dadulko
1. dec 2010

poraďte ako to riešiť, ako sa nedať odbiť, mám šancu dostať peniaze??? a s kým to riešiť, len s riaditeľkou, alebo rodičmi? či to bude treba aj s políciou?

dadulko
autor
2. dec 2010

@traktor no nehnevaj sa ale celý čas tu nie som, a nežijem vo veľkom meste, tak si predstav že som stihla prejsť celé mesto, a do toho obchodu, v ktorom majú tie rukavice som volala ešte včera, aby mi ich nechali, ak majú také číslo, alebo nech mi nechajú niečo podobné

dadulko
autor
2. dec 2010

@traktor a tie obchody, ktoré spomínala dadis mám ďaleko, asi 100 km

dadis
2. dec 2010

@dadulko tie rukavice, co som ti dala link, su fajn, ci nie?

bashenka
2. dec 2010

Ludia načo sem píšete ked sa chcete s dadulko hádať? Čo nemáte doma deti, alebo je to len materská demencia? Jednoduchá téma ktorej zakladatelka asi potrebovala nejaké rady a nie vypytovať sa kedy čo postíhala a podobne ... a kvoli takýmto ludom sa táto téma aj určite zamkne 😨

dadulko
autor
2. dec 2010

@dadis hej hej, tie sú aj pekné a vyzerajú dobre, len radšej by som chcela klasické, nie tie predĺžené
skúsim pohľadať

bashenka
2. dec 2010

@dadis tie sú fajnovéé 🙂

dadulko
autor
2. dec 2010

@bashenka joj ty si dobrá 😉 , no niektoré ženy tu sú hotoví detektívi, ale som rada, že aspoň ty si pochopila, že som chcela rady, že čo mám robiť, a pritom sa tu len musím obhajovať, ako na súde, alebo čo. a možno ma skúšajú, či si nevymýšľam

dadulko
autor
2. dec 2010
dadis
2. dec 2010

@dadulko napriklad 🙂 a ked sa tie druhe najdu, urcite sa vyuziju aj 2 pary rukavic na zimu..

suezana
2. dec 2010

no keby ste vedeli, aký cirkus som spravila ja za plastový pohár, ktorý malej "ukradli" (ona mi tak povedala) a stál 3 eurá 😀 😀 😀 ale teda len doma som sa vyhučala, v škôlke pekne a milo n a š ť a s t i e, lebo bol zasunutý v inom poháriku 😅 to by bola hanba 😝

Inak mne sa 15 eurové rukavice vidia veľmi drahé a tiež by som to takto riešila a určite hľadala a pýtala sa. Teda aj tie naše 4 eurové barbiové. Držím palce, nech sa nájdu.

A k tým kradnutým pyžamkám - nemá niekto z rodičov sekáč? 😕 ... len ma napadlo 😉

dadulko
autor
2. dec 2010

@suezana to s tými pyžamkami sa nestalo v našej triede, tak neviem, ale logicky uvažuješ 😎

suezana
2. dec 2010

@dadulko dík 😉

dadis
2. dec 2010

@suezana
@dadulko
blbost, podla mna v sekacoch sa nepredava spodne pradlo...ak by niekto mal zaujem o taketo veci urcite by bral nieco ine a drahsie, napr. bundy, topanky ..a nie pyzamka a aj tak si myslim, ze by si to nikto nedovolil...

ak je niekto hystericky, spravi cirkus aj pre balicek vreckoviek, ze

dadulko
autor
2. dec 2010

@dadis akože nechápem o kom hysterickom tu píšeš, dúfam že nie o mne, ja nie som hysterická, a ešte nikdy som zo sekáča nič nekúpila, ale bola som minule v jednom, a videla som tam kopu obnosených dievčenských gatiek, tak ja neviem čo je horšie zo sekáča, gate alebo pyžamo?

dadulko
autor
2. dec 2010

@dadis bundy a kabáty sú v skrinkách, možno preto ich nikto neukradol a tie pyžamká boli vyložené na parapete, naše rukavice boli vyložené na radiátore, takže mám pocit, že niekto kradne len tak unáhlene, neprehľadáva skrinky

suezana
2. dec 2010

V sekáčoch sa predáva aj spodné prádlo všetkého druhu a bolo to myslené zo srandy, je pri tom 😉 myslela som, že sa to pochopí 😎

dadis
2. dec 2010

@dadulko to som nemyslela teba
tak mi z toho vychadza, ze tam mate iba niekoho, kto ma neovladatelnu tuzbu nieco ukradnut...kleptomana...vyznam toho kradnut detske veci nevidim..
ja som v sekaci nebola, ale som si myslela, ze to z hygienickeho hladiska nie je vhodne predavat...

dadis
2. dec 2010

@suezana a po com sa take pyzamko v sekaci preda, za euro? tak to by zarobil dotycny tak 5 ecok 😀 😀

suezana
2. dec 2010

No aj 2-3 eurá. Ja nakupujem väčšinou overaly na spanie - také zvieratkovské teplé.
Tá hysterka bolo myslené na mňa, čo? 😀

dadulko
autor
2. dec 2010

@dadis aj ja mám pocit, že ten zlodej je nejaký čudný, keď ukradne pyžamá, ale pri našich rukaviciach si už lepšie premyslel, čo ukradne, a ak sa mu to prepečie, tak bude skúšať aj ďalej, bohužiaľ

učiteľka mi hovorila, že ak zajtra nikto rukavice neprinesie, tak to znamená, že tam máme zlodeja, pretože ona tie naše rukavice položila na radiator, tak dúfam, že konečne každý tu pochopí, že syn ich nikde nezapotrošil vonku

filipal
2. dec 2010

fiiiha, aka diskusia sa tu rozprudila! zvlastne, ze ked ide o nieco podstatne, je ticho ako v hrobe...... ☹

bashenka
2. dec 2010

@dadulko kradnúť sa bude stále ... že ich hanba nefacká, ale určite potom napíš či sa našli 😉 a či sa zas nestratilo niečo nové 😝

ani3012
2. dec 2010

@filipal 😵

dadulko
autor
2. dec 2010

@bashenka jasné, napíšem 😉

dadulko
autor
2. dec 2010

@filipal no pre mňa sú moje veci podstatné
to chodíš do každej diskusie, ktorá sa ti zdá nepodstatná, dávať také komentáre? 😀

ani3012
2. dec 2010

@dadulko troška by si mala porozmýšľať nad tým,čo tým @filipal myslela 😝

bashenka
2. dec 2010

@dadulko Práveže ona z mála to dobre myslela 😅

dadulko
autor
2. dec 2010

@filipal tak sa ti ospravedlňujem, ja som to tiež nemyslela zle, viem že sa tu na fóre riešia fakt aj skutočné problémy, ale mnoho je aj takých, ktoré sú na smiech, preto som sa pýtala, či všade chodíš dávať také komentáre

dadulko
autor
2. dec 2010

@ani3012 ja tu nečítam všetky diskusie, a myslím si, že ak tu má niekto nejaký vážny problém, tak sa diskusia vždy riadne rozvinie a fakt neviem čo myslela filipal, či niečo konkrétne, alebo celkovo vážne témy

spachtos
3. dec 2010

@dadulko mne sa stalo, ze pre chlapceka prisiel otec, ktory nevedel, co mal maly rano obute. Maly mu ukazal cizmy, obul si ich. Neskor prisiel otec pre dalsieho chlapceka, ktoremu zrazu chybali cizmy. Stastie bolo, ze boli autom, odisli s tym, ze sa to hadam na druhy den vyriesi. Aj sa to vyriesilo, rano priniesli cizmicky naspat a ospravedlnili sa, ze naozaj maju take iste, ale v ten den ich nemal ten chlapcek obute.
A s tymi pyzamkami sa casto stava, ze ked sa deti spajaju, tak sa zabudnu v tej druhej triede alebo sa na den-dva niekde "zapatrosia."