Ako sa zbaviť otravného otecka zo škôlky?
Ahojte. Prosím vás, ako sa zbaviť otravného, slizkého otecka zo škôlky?
Minulý rok nastúpil syn do škôlky a spolužiačku väčšinou vodila mama, takže problém nebol. Raz za čas sme sa stretli s týmto pánom v šatni a zazeral, ale neriešila som to. Nechcem sa tváriť, že sa to nedeje, ale väčšinou viem takýchto mužov celkom ľahko odbiť. Tento otecko je však výnimočný.
Od septembra ma každé ráno čaká a zdržiava ma svojou prítomnosťou. Neustále na mňa žmurká, usmieva sa a snaží sa so mnou rozprávať. Pritom mu nedávam absolútne žiadny impulz a som skôr odmeraná. Volal ma na kávu „pokecať o deťoch“, ponúkal, že nás so synom odvezie, keď prší, stretávam ho aj v obchode, na ihrisku… Mám pocit, že vylezie aj z kontajnera. 😂
Manžel pracuje v zahraničí a on si asi myslí, že som slobodná mamička. Neustále má poznámky typu, že takej krásnej žene treba muža, že som takmer dokonalá, či cvičím, že by som vyhrala súťaž o najkrajšiu mamičku a podobne. Ja mu väčšinou odvetím niečo v zmysle, či takéto veci hovorí aj žene, s ktorou občas chodí po dcéru za ruku ako vzorný otecko.
Mám už chodiť v mechu, aby na mňa nezazeral a neotravoval? Mám pocit, že buď je úplne mimo a nechápe náznaky, alebo ho práve baví, že som odmeraná. Raz dokonca povedal, že mu imponujú odmerané a drzé ženy. Takže neviem, či nechápe, alebo chápe až príliš dobre.
Každopádne mi to už začína byť nepríjemné. Čo by ste robili vy? Povedali mu to narovinu? Ignorovali? Alebo mám niečo naznačiť pred jeho ženou, aby vedela, akého má doma slizúňa?
Vďaka za rady.
@anonym_autor ja by som to zas chcela zazit. Nikdy som nebola moc pekna. Cisty priemer, nic co by chlapa zaujalo. Takto by som sa aspon citila ze sa niekomu pacim. Ja rozlisujem slovné "obtazovanie" alebo skor otravnost a fyzicke obtazovanie. To by som netolerovala. Ale keby ma takto dobyja nejaky chlap pride mi to take mile. Samozrejme som slobodna a nechcela by som ho kedze je zadany ale pointu chapete 🙂
Mna si nikto nikdy nevsima a to som spolocenska dost
Takéhoto človeka je brutálne ťažké sa zbavit, on si pôjde svoje, aj keď ho pošle do p....nám sa nepodarilo zbaviť viacerým ženám toho kolegu. Mohli sme byť akokoľvek otvorené.
Autorka, ja by som povedala mužovi, nech mu to rázne vysvetlí a upozorní ho, že ak bude pokračovať, tak idete na políciu. A ak už ani toto nepomôže, tak polícia.
@anonym_438630 našťastie že bol ešte v skúšobnej, mať ho tam na TPP, bolo by veľmi ťažké dokazovať a prepustiť
@cacianka od toho tie skúšobné doby su, aby človeka spoznali. Bolo nás niekoľko, čo nás takto obťažoval. Riešili sme to aj na porade a ak by bolo treba išli by sme ďalej. Našťastie sme mali vedenie, ktoré takéto správanie netolerovalo.
@anonym_autor inak nechapem ten odveci argument ze si mu nedala vediet, ze niesi slobodna. KRISTOVE NOHY, to akoze by mal mat sancu keby bola slobodna?? ? Je uplne jedno ci slobodna, vydata, rozvedena, vo vztahu s kozou susedky, ked ho raz nechce a obtazuje ju to, tak typek nema co otravovat. WTF, niektore ste tu ako zo stredoveku rozmyslanim.
Ja by som jeho ženu nekontaktovala, je dosť pravdepodobné, že za debila budeš ty. On z toho vyjde ako žiadaný chlap a ty ako hysterka, ktorá za ním páli. Takéhoto človeka je ťažšie sa zbaviť, nefunguje na neho, že si zadaná, že nemáš záujem, že ti je jeho záujem nepríjemný. On si skrátka žije vo svojej bubline, kde je neodolateľný a myslí si, že ťa dobýva. Najlepšie je vysvetliť mu to pred ľuďmi. Ak za tebou bude zase doliezať a budú tam iní ľudia, treba nahlas povedať, že ti je jeho obťažovanie nepríjemné a už nevieš ako mu máš povedať, že nemáš záujem. Určite sa ho nesnaž nalákať na nejaké stretnutie, na ktoré akože príde tvoj manžel. Takto stalkujúci človek pri akomkoľvek náznaku záujmu z tvojej strany len pritvrdí. Nesmie si myslieť, že ti jeho správanie imponuje. A len pre istotu by som bola opatrnejšia, nikdy nevieš čo má aký človek v hlave. A za mňa je jeho správanie už za hranou toho, čo je len nepríjemné. Určite to treba povedať svojmu mužovi. Aj z dôvodu akejsi ochrany, ale aj aby o tom vedel, nech z toho nevyjdeš ty ako pobehlica. Pretože takto to ľudia ako je tento otecko prezentujú. Oni obťažujú teba, ale okolie to vďaka ich poznámkam vníma presne naopak.
@anonym_autor ja by som to zas chcela zazit. Nikdy som nebola moc pekna. Cisty priemer, nic co by chlapa zaujalo. Takto by som sa aspon citila ze sa niekomu pacim. Ja rozlisujem slovné "obtazovanie" alebo skor otravnost a fyzicke obtazovanie. To by som netolerovala. Ale keby ma takto dobyja nejaky chlap pride mi to take mile. Samozrejme som slobodna a nechcela by som ho kedze je zadany ale pointu chapete 🙂
Mna si nikto nikdy nevsima a to som spolocenska dost
@anonym_f0e8e5 preboha 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@anonym_autor inak nechapem ten odveci argument ze si mu nedala vediet, ze niesi slobodna. KRISTOVE NOHY, to akoze by mal mat sancu keby bola slobodna?? ? Je uplne jedno ci slobodna, vydata, rozvedena, vo vztahu s kozou susedky, ked ho raz nechce a obtazuje ju to, tak typek nema co otravovat. WTF, niektore ste tu ako zo stredoveku rozmyslanim.
@anonym_f0e8e5 toto určite zažiť nechceš, to nie je normálny záujem muža. A keď sme už pritom, tiež nie som až taká krásavica. Som priemerná žena, matka, ktorá cvičí a má dlhé vlasy, to niektorým chlapíkom stačí😀 Nemám ani veľké prsia, umelé nechty, mihalnice, som úplne obyčajná žena po 30tke.
@anonym_136df6 Presne, konečne to niekto napísal. Nepochopila som ani ja tento argument od prispievateľov. Nemala by som záujem ani slobodná, ani vydatá, ani vo sne.
A určite sa s ním nebudem stretávať, ani dávať falošné nádeje, ani to riešiť s policiou. V piatok má prísť manžel, snád mi už dá pokoj, keď nas uvidí.
@anonym_f0e8e5 toto určite zažiť nechceš, to nie je normálny záujem muža. A keď sme už pritom, tiež nie som až taká krásavica. Som priemerná žena, matka, ktorá cvičí a má dlhé vlasy, to niektorým chlapíkom stačí😀 Nemám ani veľké prsia, umelé nechty, mihalnice, som úplne obyčajná žena po 30tke.
@anonym_136df6 Presne, konečne to niekto napísal. Nepochopila som ani ja tento argument od prispievateľov. Nemala by som záujem ani slobodná, ani vydatá, ani vo sne.
A určite sa s ním nebudem stretávať, ani dávať falošné nádeje, ani to riešiť s policiou. V piatok má prísť manžel, snád mi už dá pokoj, keď nas uvidí.
@anonym_autor cvicis cize postavu mas dobru. To velmi vela spravi. A chcela by som to zazit lebo si myslim ze je to lepsie ako to nikdy nezazit ten zaujem 🙂
@anonym_autor cvicis cize postavu mas dobru. To velmi vela spravi. A chcela by som to zazit lebo si myslim ze je to lepsie ako to nikdy nezazit ten zaujem 🙂
@anonym_f0e8e5 začni cvičiť, mňa najviac mužov oslovuje práve tam. 😀
Na rovinu zbytočne stracate čas, alebo ho uplne ignoruj žiadny pozdrav, pohľad nič vzduch.Ja som takého chlapa zažila ako učiteľka😆a bol to policajt vždy potreboval niečo riesit kvôli deťom taky trtko čo mal doma domimantnu ženu a on bol ako tajtrlik, ak bol sám zrazu si potreboval niečo dokazovať..lichotil učiteľkám, že ich obdivuje ako to zvládajú s deťmi jeho žena iba kričí, asi chcel polutovať a objať.
@anonym_autor a manžel o tom vie?
Prosim ta. kde sa na klavesnici dava naklonena spodna dvojudzovka a horna tiez naklonena? 🙂
Prosim ta. kde sa na klavesnici dava naklonena spodna dvojudzovka a horna tiez naklonena? 🙂
@aurora33 pracuje v zahraničí, celý mesiac, čo začala škola nie je doma a trvá to odvtedy.
@anonym_1fa59e píšem cez telefón asi neporadim
@anonym_autor ak neprestane povedať ze konfrontujem jeho ženu
Ak nezaberie úplný ignor.
Na mužov nezaberá odmeranost oni to berú ako výzvu s takými sa jednoducho nebavit...chodiť ako okolo vzduchu
@anonym_autor aby to nebol psychopat. Dohodni s mabzelom aby ste hedno rano sli spolu. Aj keby si mal vziat volno...a nech mu dohovori...lebo stat sa moze vselico...tie reci co ma, nie su normalne. Aby ta aj niekedy vecer niekde necakal.....

@anonym_autor skusala si slusne, skus neslusne, normalne ho posli odkial vysiel. Muzovi by som to doma povedala aby som neostala za hlupanu ja a kedze vies kto je jeho manzelka tej by som to povedala tiez az by som ju stretla. Jeho snahy su daleko za hranicou nezavazneho obdivu.
@eeffka súhlas.