icon

Chodíte v prvý deň do škôlky obaja rodičia?

4. sep 2022

Zajtra nastúpi synček do škôlky.Pojdem a ním ja sama.No zaujíma ma ako to majú iné doma,chodíte iba maminy s deťmi do škôlky alebo musia obaja rodičia?

Strana
z2
autor
4. sep 2022

A ako sa to prebieha?Pôjdeme donutra pohladam jeho meno do ktorej triedy pôjde,pohladam tu triedu,tam budú mať skrinky a kde bude mať meno tam môžem odložiť veci a prezliecť ho,dať do triedy,dáme čokoládu učiteľke,papier o bezpriznakovosti,a dieťa tam necham a idem preč?Manžel hovorí že musím čakať či nebude plakať alebo niečo učiteľka nebude chcieť.

elizabet173
4. sep 2022

prečo by si mala čakať, či bude plakať? To je nezmysel, učiteľky si s tým poradia. Ako by asi čakali maminy, ktoré švihajú zo škôlky do práce? Alebo si tvoj muž predstavuje, že keby začalo dieťa plakať, vbehneš dnu a utešíš ho? No to by tomu teda dal...dieťa by si spojilo, začnem revať, príde mama. 🙉

autor
4. sep 2022

@elizabet173 Neviem,to manžel povedal.Praveze nemáme skúsenost ako všetko prebieha.

simca06022011
4. sep 2022

Nemusia chodit obaja, dokonca ani jeden a moze ist babka 😂
S dcerou sme chodili kadejako, ja vzdy, ocko ako sa mu dalo /chcelo.
A nebudeš nikde chodiť, je dosť možné ze uz pri vstupe vas budu prvy den čakať a usmerňovať. Inak do skrinky veci a do triedy. Ucitelkd dat drobca, opytaj sa ci este niečo treba a šmykaj prec. Ak dačo ked prides po neho povedia ti. Ak bude plakat ked odides s tym uz neurobíš nič, neviem ci utesovanie niekomu pomohlo niekedy.

mandzula
4. sep 2022

Prides, prezujes, prezlecies, odides... ziadne scenky, treba to od zaciatku ponat ako beznu vec.

sonicka96
4. sep 2022

Keďže už idú obaja do škôlky tak ideme ja aj manžel ,no kým vhodil iba starší tak sme boli tiež všetci a žiadne mojkacie drámy neboli 🙂 pekne vedel že maminka po jeho príde dali sme si pusu,objatie ako vždy a dovidenia ;)

autor
4. sep 2022

@mandzula Také jednoduché to nebude.Najprv na chodbe musím pohľadať jeho meno do ktorej triedy ho dali.Mame 7 tried.Pohladat šatňu,neviem či majú rozdelené šatne podľa tried alebo všetky 150 deti majú spolu šatňu.Pohladat triedu.No bude to chaos

mandzula
4. sep 2022

@autor Vsak ked toto vsetko vybavis, nasleduju mnou popisene kroky.🙂 Zas hadam nechces, aby ti to tu zeny rozobrali podla dispozicneho riesenia skolky.🙂

autor
4. sep 2022

@mandzula Manžel je riadny stresman.A hej pre nás to treba vysvetliť po lopate krok za krokom 😃

mandzula
4. sep 2022

@autor tak ho tam neber, zbytocne bude vyrabat scenky😀

autor
4. sep 2022

@mandzula No je zvedavý ako to tam vyzerá vnútri

zuzuliennka1
4. sep 2022

prave si sama popisala ten “chaos” vsetko pohladat - takze si si aj sama dala padny dovod, preco tam nemusite ist obaja
prvakov do skolky nie je prijatych 100, neboj sa, nebudes nic extra dlho hladat.
u nas to min. rok bolo tak, ze vonku na vchodovych dverach viseli A4ky s menami, abecedne, zoradeni do tried.
islo sa do satne, prezut, prezliect, a odovzdas dieta v triede ucitelke - hotovo

elizabet173
4. sep 2022

manžel nech ide po neho, ak je stresmen, vaše dieťa to vycíti

mamula20
Odpoveď bola odstránená
kate_cs
4. sep 2022

Nemusia ísť obaja, ale môj muž sám povedal, že pôjde aj on. Bral to ako samozrejmosť. Ak tak chce, nebudem mu v tom samozrejme brániť 🙂

taga
4. sep 2022

My ideme asi obaja 🙂 mame 2 deti, obaja su so skolkou v pohode ale mame nove pani ucitelky, rada by som sa zoznamila a tak trosku to berieme ako viac vynimocny den (oproti ostatnym dnom pocas roka) ale nas to nijako neobmedzuje

nikaeli
4. sep 2022

u nás ide manžel.. rada by som šla tiež, no som učiteľka a ráno musím preberať 'svoje' deti.. inak my sme sa tam boli pozrieť v piatok a na vstupných dverách boli zoznamy detí s inštrukciami.. škôlka zas nie je neviem aké bludisko, určite to zvládnete 😉 prajem pekný zážitok!

marca12
4. sep 2022

Tak je to zivotna etapa dietata,celkom vyznamna zmena,ale zase to netreba prehanat ako tvoja premotivovana kamoska. Cim menej rozruchu,tym lahsi nastup dietata.

Strana
z2