icon

Označenie veci do škôlky

katrinka8
19. aug 2013

Ahojte,
neviete, ci existuju nejake "menovky" alebo stitky na oznacovanie veci do skolky, nieco, co by sa na to oblecenie nasili? Ak ano, da sa to niekde bezne kupit? Aby som nemusela na kazdu vec (jedna sa najma o oblecenie, obliecky a uteraciky) pisat fixkou na textil meno? Zda sa mi totiz, ze to jednak celkom presvita a jednak by som to potom chcela pouzit aj pre druhe dietatko (teda to, co sa bude dat este pouzit 😉 ). Dakujem.

Strana
z3
simca06022011
15. aug 2016

@walky google... Napr sashe _ viviart.. ja som objednávala z iného miesta ale t som narýchlo nenašla. Sama som ich navhla, tvár, farby, font atď a vytlačili aj nazehlovacky aj nálepky

Na sashe som našla aj textilné vyšívané nazehlovacky s menom 🙂

katkup
Odpoveď bola odstránená
drnkalka
4. okt 2016

Ja myslim ze inicialy by mohly stacit. Ale kedze nekery ani tak oblecenie nevratiju, aj ked nieje ich, tak potom nezbyva nez vypisat cele meno. Ja urcite vyzkusam nazehlovaci stitky, su pekne a nic nikde netrcí. Sama som nemala ako dieta rada, ked ma niečo otravovalo za krkom :-P

erinka855
19. okt 2016

Dobry den ak vam viem poradit v Ba existuje jedna firma, ktora realizuje oznacovanie pradla pre deti do skolky aj do zariadeni soc.sluzieb. Je na to isty specialny stroj; ktory pri teplote 204 stupnov vam nazehli stitok s menom.Dotycna firma je velmi ustretova a oznacit pradlo Vam pride aj domov.Mam s nimi istu skusenost pretoze pracujem v jednom zo zariadeni pre seniorov a spolupracujeme s nimi.Odolnost stitkov je dovtedy pokial sa nerozhodnete stitky vystrihnut takze nazehlene stitky vydrzia aj chemicke cistenie aj 90 stupnov aj susicku.Ak by mal niekto zaujem info Vam viem dat do emailu.

katkup
20. okt 2016

mne osobne viac vyhovuju tie samolepiace nalepky, lebo ich viem vsade nalepit, ci uz na detsku flasu, topanky, oblecenie, alebo na hracky 🙂

S nazehlovackami nemam moc dobru skusenost - bohuzial spalila som si oblecko a aj zehliaca doska je specena :(

a ked ich chcem dalej niekomu posunut, tak nalepku, kludne zlepim a vybavene 🙂

ale asi pre seniorov do takychto specialnych zariadeni je urcite lepsie, co sa pise vyssie 🙂
pre mna ta Sk stranka: myname.sk

martina2621
20. okt 2016

ja píšem iniciály fixou. dlho som ju zháňala ale neprepúšťa a po veľa praniach sa zmyje, čiže ak pre ďalšie detičky chcete, tak sa dajú tie vecičky na novo označiť.

katkup
Odpoveď bola odstránená
irynabb
Odpoveď bola odstránená
irynabb
21. sep 2017

tu nejake foto

katkup
Odpoveď bola odstránená
katkup
22. okt 2017

nase menovky do topanok, uz konecne je to bez mojej pomoci. Milujem tieto menovky do topanok 👍

zizi82
4. dec 2017

@erinka855
dobry vecer,mozete mi poslat prosim kontakt na zsynakova@yahoo.com?
vdaka

irynabb
7. dec 2017

Tieto majú rôzne a kvalitné druhy menoviek - www.etiketka.sk

miben
19. jan 2018

My objednáváme na www.smartlabels.sk, maju aj nažehlovačky aj samolepiace menovky. Za nas velka spokojnost. Mam ich pre syna do skolky aj pre dcerku do skoly a polepene mame vsetko...pre istotu.😉

jarka2304
25. aug 2018

@lliillii mozem poprosiť stranku odkial ste objednali nažehlovacky vopred ďakujem.

buchta666
25. aug 2018
paskolinka
26. sep 2018

@miben mozem sa opytat, tie nalepky drzia aj ked das prat? ja som nieco take kupila na mamalabels a nula bodov, vsetko lezie pri prani dole 😒

zizi82
26. sep 2018

nalepky zliezali aj mne, nazehlovacky z etiketka.sk su fajn.
@paskolinka

miben
26. sep 2018

@paskolinka drzia super, su to tie mini. Daju sa aj prat aj susit bez problemov.

miben
26. sep 2018

@paskolinka ale maju aj nazehlovacky ak radsej take trvacne. Vela farieb a obrazkov. My sme spokojni.

miben
26. sep 2018
andelok
26. sep 2018

@paskolinka ja som objednala z putmyname.sk a po viacerých praniach stále držia. Nádobky na desiatu denne umývame v umývačke a drzia rovnako dobre ako na začiatku, aj farby su rovnaké.

katkup
3. júl 2019

za nas TOP nalepky s menom www.putmyname.sk, je to SK firma a objednavame uz vyse 3 roky 🙂

Strana
z3