Poznáte dobrú škôlku v Bratislave?
AHojte mamičky,
bola by som rada, keby se mi poradili nejakú dobrú škôlku v Bratislave, kde by mohlo byť moje dieťatko spokojné...prípadne ktorej škôlky by som sa mala vyvarovať...Bola by som nerada, keby som si musela prejsť takým obdobím ako tu písali niektoré mamičky:(
Baby odporučam škólku Kolibrík pri Horskom parku, Je sice súkromná ale neĺutujem tie peniazky. Naša Sarinka je jedináčik a priznávam prechod do škólky bol trošku problematický. Kollibrík je už 3 školka, ktorú sme vyskúšali a aj zostali pri nej. Mala konecne neplace a ja mam dobrý pocit, ze ju tam nenechavam za trest. Určite vyskúšajte. Milé pani učitelky, pekne priestory a veĺký dvor.
@petra7712 Ahoj, my mame rezervovane jedno miesto, ale uvolnime ho, lebo davam maleho do DC Srdiecka, mam to blizsie k domu a lacnejsie. Poplatky najaktualnejsie: 360 € na mesiac + strava 3 € na den za celodennu starostlivost, poldenna tusim 290 € + 2,70 €. Inak krasne priestory aj vnutri aj vonku, bio strava, malo deticiek...fakt super, len ta cena ☹(
No jasom chcela dat malu do skolky od Januára 2015 ale teraz som si vsimla ze oni v Starlets beru deticky az od dvoch rokov a mala bude mat len 1,5 :(
Dobry den, som zriaadovatelka skolky, dakujem za ocenenie 🙂 cena je dana nakladmi, ktore na jedno dietatko v skolke mame, pretoze mame viac pani uciteliek na mensie skupinky deti a dalsie naklady, suvisiace s prevadzkou, ktore sa nedaju obist. . Petra, mame plno, ale ak by ste nenasli vyhovujuce jaslicky pre vasu dcerku, mozete si u nas rezervovat miesto na dalsi skolsky rok 🙂 Pekny den.
Poradím, otvára sa nová súkromná škôlka, ceny stredné, možnosť umiestniť dieťatko od 2 rokov - štát prispieva 260 Eur, Volá sa DC Dostojevského a je pekná, priestranná a voňavá.Budú robiť deň otvorených dverí 27.9.2014 od 10,00 do 17.00 hod .Išli by ste sa pozrieť?
Ahoj,
z vlastnej skusenosti mozem odporucat Kids Paradise, na Vysehradskej v Petrzalke.
Budu mat k dispozicii nove ihrisko.
Maju krasne 3 triedy v novostavbe.
Pozitivne je, ze sa k nim vracaju deti, ktore tu uz chodili no nastupili do statnej MS.
Cena je 280e + strava 3e na den
pozrite sem www.hoppie.sk vela skolok, jasiel, s fotkami, cennikom 🙂 odporucam, urcite nebudete mat problem s vyberom
Milé mamičky, ak hľadáte malý kolektív s profesionálnym a individuálnym prístupom v rodinnom prostredí /max. 4 deti/, tak Vám dávam do pozornosti "Detské centrum Edukácia doma"v Bratislava - Podunajské Biskupice.http://edukaciadoma.webnode.sk/
Dcérku sme najprv ako 2,5 ročnú dali do súkromnej materskej škôlky, ktorej služby zlyhali a museli sme po 1,5 mesiaci zo dňa na deň škôlku opustiť. Avšak našli sme Detské centrum Edukácia doma s milým, láskavým, indviduálnym prístupom, v ktorom sa dcérka rýchlo adaptovala.
NOVOROČNÁ AKCIA ŠKôLKY HVIEZDIČKY - zamestnané mamičky detí od 2 do 3 rokov s flexi pracovnou dobou, môžete k nám dať dieťatko na 10 ľubovoľných dní v mesiaci a budete to mať úplne zadarmo. Pomôžeme Vám vybaviť príspevok na opatrovanie a dáme Vám zľavu z poplatku. Máme 3 voľné miesta pre FLEXI detičky, informácie na http://www.hviezdicky.sk/cennik/
Tešíme sa na Vás!
ahojte mamicky 🙂 chcela by som sa opytat ci mam sancu najst pre moju dceru nejaku skolku (najlepsie statnu ale nevadi aj sukromna) v Bratislave, v casti Ruzinov aj ked nemam trvaly pobyt v Bratislave?
@aredhel Ak nemáte trvalý pobyt v Bratislave, do štátnej škôlky v Bratislave Vám žiaľ dieťa neprijmú. Ak však hľadáte naozaj dobrú škôlku, príďte sa pozrieť k nám, www.hviezdicky.sk. V Ružinove síce nie sme, ale ak ide o dieťatko, sôležité sú úplne iné veci, než vzdialenosť 🙂
@aredhel mne nevezmu ani moje dieta do skolky,hoci tu mame trvaly pobyt a 1dieta nam uz do skolky chodi. Sancu mame mozno v septembri..teraz,zial nie.. Cizeu vas to realne nevidim..
Navyse by bolo nespravodlive,kebyze vam dieta vezmu,hoci tu nebyvate a nam nie...
Tiez to na tych (dufam,ze len zopat mesiacov) budeme.musiet riesit sukromnou a behat do dvoch skolok. Teda,ja nie,ale muz a stari rodicia.
Ahojte maminy, kazda skolka zalezi v prvom rade od pristupu personalu, tak, ako ste to viaceri spomenuli. Mam skusenosti so sukromnymi aj statnymi skolkami a musim povedat, ze sukromna bola vynikajuca po dobu, kym sa nezmenila ucitelka.... uroven sa zhorsovala kazdym dnom. Majitelka do bezneho chodu skolky nezasahovala. ... Statne skolky maju tiez svoje pro a contro. Nemozete vsak ocakavat super individualny pristup k Vasmu dietatku..... Dolezite je aj vedenie, ucitelia a cela koncepcia skolky.
Davam do pozornosti novu taliansku skolku Fiorellini na Kramaroch, ktora bola vytvorena v zdravom a krasnom prostredi hlavne pre potreby spokojneho a radostneho pobytu deti, santenia na dvore, vo velkej telocvicni. A k tomu sa deti naucia rozumiet tak nadhernemu, melodickemu a jedinecnemu jazyku. ......
Ahojte baby, mohla by som vas poprosit o radu 😉 Chcem sa spytat, ci si prihlasku do skôly mozete dat do viacerych skoloch, alebo len v tej mestskej casti, v ktorej mame trvaly pobyt. A ak len v tej mestskej casti, tak kolko prihlasok mozem poslat? Taktiez, ktoru skôlku by sme mali radsej obist, a ktora je pre deticky naj... 😎
Dakujem
@hmh budes rada,ked ti dieta dakam zoberu. Co viem,jedine "trojka" to ma tak,ze vezmu vsetky deti z danej mestskej casti,ktore dovrsili 3roky v danom kalendarnom roku. V ostatnych je to bieda.
Kamoska napr.mala problem,byvali v dvojke,no trvaly mali v patke. V dvojke ich nevzali lebo nie su z danej mestskej casti a v patke zas nebol prijaty pre nedostatok miesta. A to je samozivitelka! Zobrali ho az vlani,ked mal cez 4roky.
My sme radi,ze nam aspon syna vzali ako 4,5r., tento rok nas to caka s dcerou,ktora bude mat coskoro 3roky,no do statnej nam ju uprostred nevezmu. Pytala som sa tu v nasej zatial... Vyzera to tak,ze ani surodenec nezaruci,ze mladsie dieta bude prijate...
Ziadosti mozes dat,kolko chces,prijmu aj tak len na jednu v danej mestskej casti,lebo riaditelky sa stretavaju.
Kebyze si mozem vybrat (ze mame tolke prachy),tak dam deti radsej do overenej sukromnej.
Lebo aj v starnych su dobre ucitelky,no casto je to o tom,na ake natrafi,ake im na dany rok pridelia. Mozu byt niz dobre a o rok dostanu super ucitelky a opacne..
Súkromných škôlok je v Ružinove velmi veľa. Ja mam zlu skúsenosť so Smiling faces centrom , na Šťastnej ulici v Ružinove. Neodporučam.
Opatrím dieťa v BA a v okolí (Rovinka, Dun.Lužná, Most pri Bratislave, Alžbetin dvor, Miloslavov, Kvetoslavov atd.)Najlepšie dlhodobo na min. 6 hodín denne. Skúsenosti s deťmi mám, robila som v škôlke a mám skúsenosti aj s opatrovaním detí v ich domácnosti. Môžem vystaviť aj faktúru, aby ste si mohli uplatniť príspevok 230 eur.V prípade záujmu ma kontaktujte na 0948427110.Dakujem.
Ma niekto skusenosti z MS Bohrova v Petrzalke? Ake ma referencie, dakujem 🙂
Ahojte, neviete kolko sa plati v DC Preliezka? dakujem
ahojte, ja poznam velmi dobru sukromnu skolku a jasle v Zahorskej bystrici, myslim CILILIN 🙂 Kamoska tam ma malu uz druhy rok a chce ju tam nechat dalej. Je fakt spokojna s ucitelkami, krasnymi priestomi, robia tam vraj vela aktivit, vyletov a hlavne jej mala chodi do skolky rada. Vravi, ze sa tam detom pekne venuju. 🙂
@shawn7 vyborne, dokonca maju v HAPPY-TIME novu ucitelku a je este lepsia. velmi sa tesim. zmena po roku je, ze deti su v nejakom "zdravom" programe, takze im na posilnenie imunity kazdy den na olovrat robia smoothies. Zacali sme chodit so skolkou na plavecky. Nemam sa na co stazovat.

@bad_delight no, je to mozne. my uz sme dali prihlasku a ak nas nevezmu nejakym zázrakom do statnej v septembri, tak sa tam urcite stretneme 🙂