icon

Televízia v materskej škôlke

11. sep 2023

Púšťajú vašim deťom v škôlke telku? (Fíhu, Spievankovo, Jaroša...)
Pýtam sa v mene švagriny ktorá pracuje ako upratovačka a vraj im ide tabuľa od rána ako podmaz. Niektoré deti tam sedia od kedy prídu až kým nepríde desiata a poobede znovu kým nechodia rodičia a v spální namiesto čítania púšťajú rádio. Moje deti našťastie chodia do vedľajšej škôlky, ale ľutujem ich.
Je to podľa vás normálne? Jej to príde nenormálne a práve sa o tom bavíme že čo môže ona ako obyčajná upratovačka? Nestarať sa?

deti95060810
•
11. sep 2023

ona s tým nespraví nič...
môj syn stále spommína ako im uč. v mš púšťali televízor - keby ešte rozprávky tak to by sme asi aj prežreli ale reláciu - Rybky, ryby, rybičky.... 🙄

sara07
•
11. sep 2023

to je vec rodičov či sa ozvu, ako choré je to poriadne, u nás boli rozprávky ale udajne len ked pršalo

nyusika
•
11. sep 2023

taketo zarucene informacie treba delit desiatimi...nech sa rodicia na to priamo opytaju

klarissa25
•
11. sep 2023

Áno u nás v škôlke sem tam pustili rozprávku

autor
•
11. sep 2023

To nie je umenie posadiť dieťa pred televízor. Nie preto tam dávajú rodičia svoje deti.

klarissa25
•
11. sep 2023

Ale ved oni im to nepúšťaju každý deň

nyusika
•
11. sep 2023

@klarissa25 svagrina, ktora tam upratuje, povedala, ze od rana do neviemkedy

autor
•
11. sep 2023

@klarissa25 každý deň od začiatku školského roka

cafelatte
•
11. sep 2023

U nás pozerajú krtka keď sa prezliekaju na spanok, najmenšia trieda 2-3 roky.

januska12323
•
11. sep 2023

S deťmi musia plniť aj vzdelávaciu činnosť aj chodiť von. Ak si myslí, že celý deň len sledujú TV tak nahlásiť riaditeľke.

klarissa25
•
11. sep 2023

@nyusika tak aspoň u nás to bolo sporadicky....a hlavne ani nie kadejaké fiha tralala ale len klasické rozprávky....tak ak by to bolo naozaj takto že stále asi by som to riešila

nyusika
•
11. sep 2023

@klarissa25 tom som myslela ironicvky...neverim, ze niekde pozeraju telku od rana do vecera. a uz vobec nie info takto zarucene beriem s rezervou

autor
•
11. sep 2023

@nyusika od rána od 7 kým nepríde desiata... okolo 9. To je málo? Nemajú sa v tom čase hrať a niečo tvoriť?

nyusika
•
11. sep 2023

v tom case este nie je plny pocet deti, pretoze ich rodicia len privazaju....do tej cca osmej oficialne, ale viete, akm to chodi.
ty si ucitelka v tej triede ?

mamamasama
•
11. sep 2023

U nás v dedine púšťajú. Neviem odkedy dokedy, ale ráno beží stále.

autor
•
11. sep 2023

@nyusika myslíš žeby som sa pýtala toto keby som učila v tej triede? Ty si učiteľka? Lebo asi je to normálne ako pozerám. Všade.

nyusika
•
11. sep 2023

konkretne v ejto teme ani edna nenapisala, ze je normalne, ze im cely den pustaju telku

autor
•
11. sep 2023

@nyusika bežne

mamickalisticka
•
11. sep 2023

U nás púšťajú, ale iba po spanku a olovrante, keď sa čaká na rodičov (2x týždenne a aj to som asi veľa napisala) a väčšinou podľa témy, ktorú preberajú.

zorkahorka
•
11. sep 2023

Ano, niekedy im pustia rozpravku, ale nie tak casto, ako opisujes ty

thoughtfulweirdo
•
11. sep 2023

Občas pustia rozprávku alebo Spievankovo, ale vraj nie každý deň. Ale takéto zaručené info treba vždy brať so zdravou mierou pochybnosti 😁

daniela2202
•
11. sep 2023

Tak to je sila... netreba učiteľom zvýšiť plat ?

autor
•
11. sep 2023

@daniela2202 možno práve treba aby mali motiváciu učiť takí ktorých to naozaj baví.