Tetovanie učiteľky v materskej škole
Ahojte. Chcem sa opytat, vadilo by vám, ak by ucitelka v ms mala tetovanie? Mozu vobec ucitelky v ms mat tetovanie?
nechapem co by mi na tom malo vadit. Dolezity je pre mna pristup, profesionalita a pekny vztah k detom
@slimstar Pani alebo slečna po prvé nie sme v Kanade to si treba uvedomiť 😊 je zujimavé aké halooo robíte okolo tetovania. O 3 mesiace sa mi narodí dcéra mám tetovanie, môj priateľ ma XY tetovaní máme ísť podľa vás na odstránenie? Nebuďte smiešna, lebo to začína pomaly viesť k vašej hlúposti. Ak si myslíte pre vaše dieťa je najväčšie zlo v živote práve “tetovanie” učiteľky tak mi vás je úprimne ľúto. Takisto formuje dieťa vaše okolie: fajčenie, alkohol, vulgarizmy, násilie atď., a vás zaujíma či má človek niečo vytetované 😃🙊 Ach, kde to len žijeme. Mať vaše problémy a prezidentov plat!
@veroni_21 takéto správanie a konanie sa posúva aj k nám, resp. to tu chcú pretlačiť. Nemusíme byť zato v Kanade. Akékolvek zlé veci, ako je fajčenie, alkohol, drogy, tetovanie, násilie sa každý normálny človek stráni a milujúci rodič, ho chráni pred tým. Nemáš sa s čím chváliť teda. Ono je to hlbšieho charakteru, všetko so všetkým súvisí a dieťa je to najcennejšie čo máme, nebudem si ho predsa kaziť, hned od kolísky. Preto som nikdy nefajčila, piť som prestala velmi dávno, snažím sa nenadávať, nemám tetovanie a snažím sa dieťa motivovať a chrániť pred takými vplyvmi. Rodičia sú tí, ktorí predsa majú dať základ deťom. Dneska sa potetuje, zajtra skúsi marišku a pozajtra bude robiť iné zlé veci. Vrana k vrane sadá.
viac mna a hlavne dieta trapi,ak ucitelka vyzorovo podla normy sa sprava odlisne k prominentnemu faganovi a ostatnym detom,co tie vycitia ☹
@slimstar zakazane ovocie najviac chuti, aby si vdaka svojej urputnosti chranit dieta pred vsetkym zlym, nedosiahla opak.
Ak ma ucitelka dobry vztah k detom, tak nejake tetovanie mi moze byt ukradnute. Ovsem, ak ma zaujima podstata, nie iba nejake pozlatko. Povrchnost a hrana korektnost su velke problemy dnesnej doby.
@slimstar prosim ta vysvetli mi ale teraz vazne ako obrazok na pokozke moze komukolvek ublizit? Teda pokial nejde o hakovy kriz ci vytetovane vulgarizmy. Je to LEN obrazok. Ty to vazne porovnavas s alkoholo, fajcenim? Alkohol nasilie aj fajcenie ublizuje ludom naokolo, to je bez debaty. Ako ale ublizuje to ze niekto ma na sebe tetovanie, to mi unika. Mozes mi to vysvetlit? vazne ma to zaujima...
@slimstar 😂😂😂
Ty si myslíš že teraz kvôli jednej “obmedzenej” pani ako si ty si nechám odstrániť tetovanie, lebo pani ide na MK všetkých moralizovať a prevychovávať? Prosím Ťa. Mne je skôr ľúto obmedzených ľudí ako si ty. Moralizovať, moralizovať a ...Nemám sa prečo hanbiť. Už vôbec nie preto že mám tetovanie 😂🤦🏽♀️ Predstav si, že v rodine máme XY detí a ani jedno, ani jedno nikdy neriešilo tetovanie. Asi to bude tým, že deti sú čisté duše a ich zmýšlanie nie je také obmedzené ako tvoje. Bohužiaľ, aj taký sú medzi nami. Škoda s tebou diskutovať. Škoda energie.
Boooze davno zijeme v popredi s technologiou a s tetovaniami stale nie ? Naco odsudzovat hned resp.zazerat na ucitelku ked je potetovana ?treba mysliet na to ,ze vase dieta je v skolke pri nej spokojne .... a ci mozu alebo nemozu - ak by to vadilo niekomu "vysiemu"asi by tam nepracovala 😉 a ak Vam to vadi , treba zmenit skolku a nie ludi menit 😉
nie nevadilo ... a možno aj niektorá učiteľka v škôlke ich má,ale ani to neregistrujem 🙂 akosi sa nad tým nezamýšľam. Ak som aj videla na niektorej tetovanie,tak to jednoducho nevnímam ako niečo dôležité. Skôr ma zaujíma aký majú prístup k deťom ;)
ak je to nejaky motylik alebo cinska polievka haha tak by mi to nevadilo. ine by boli nejake lebky,kostry,noze atd. to by mi urcite vadilo 😊
Každý kto sa potetuje má niekde nejaký problém. A ani o tom nemusí vedieť, či skôr si to neprizná, alebo nepripúšťa (ako alkoholici, fajčiari....). Ľudia sú dnes tak dokonalí herci, že kým človek príde nato,,kto je kto" niekedy to trvá aj roky. Navyše potetovaní ľudia sú podľa mňa aj strašne ľahko zmanipulovateľní, hoci chcú dokázať práve opak. Pomaly v každom filme, v každej reklame je človek, ktorý je potetovaný. Toto je to nenápadné podsúvanie názorov a noriem. Ale v konečnom dôsledku mi to potetovaní ľudia dosť uľahčujú - aspoň hneď viem, s kým mám tú česť. A preto potetovaný učiteľ rozhodne NIE. Predstavuje pre mňa zvýšené riziko. Akýsi nevyspytateľný faktor, nevyzretú osobnosť....
@slimstar tetovanie bolo prítomné nie len u tzv.primitívnych kmeňov, ale aj v pokročilých kultúrach, napr. aj v starovekom Egypte, kde malo symbolický a náboženský význam. Takže tvoja snaha dať paralelu medzi tetovaním a "primitizmom", môže fungovať len na niekoho, kto podobne ako ty, nemá dokopy žiadne relevantné informácie. Gender agenda je politická páka. Tetovanie je čiste individuálna, neškodná záležitosť a presne vyjadruje buď vkus, alebo nevkus nositeľa. Rovnako ako iné úpravy zovňajšku. Z hľadiska estetiky mi veľakrát viac drása zrak nevkusne oblečený človek, ako vkusné tetovanie. Samozrejme, videla som aj nevkusné tetovanie. Rovnako ako som videla veľa nevkusných šiat, účesov, domov, záhrad...čo už. Na každého slnko svieti rovnako, nevkus nie je zločin a nie je to ani morálna vada. Horšie vnímam pokrytcov a tzv. "slušných" ľudí, ktorí sebe brvno v oku nevidia, ale inému triesku áno.
@slimstar pre boha ziveho ved uz prestan trepat sprostosti toto sa uz neda citat co ty tu potis od vcera, vsak ty si uplne mimo, to ze chodis cista a upravena po ulici este neznamena ze tvoj chatakter je rovnako cisty a z toho co tu vypisujes tak mne si nesympaticka omnoho viac ako dredacka s desiatimi pirsingami na ksichte a cela potetovana... od kedyje tetovacka ukazovatelom moralky, slusnosti ci ematie? Asi to tak nebude lebo ty tetovanie nemas a aj tak ti tieto vlastnosti chybaju....
@slimstar si veriaca? Tvoj názor na tetovanie je tohoto razenia?:
http://dlmapokoja.sk/tetovanie-a-krestan-2/
@gazah prečo jeden argument lepší ako druhý? Mám svoj názor, Ty máš svoj, nezhodli sme sa. Ale to neznamená, že musíš riešiť ten môj názor. Na svete je kopec horších vecí ako jedno tetovanie... To vážne tu riešime takú blbosť? Ja tiež tetovanie nemusím, nemám a mať nebudem.. Ale keď sa to páči jej a nie je nevkusné tak mi to nevadí. Skôr mi prekážajú už spomínané dúhové pochody, ľudia, ktorí nevedia, čí sú žena, či muž, či vlastne čo...chlapci v lodičkách, V Let´s dance sa tancuje s chlapom a pod... Nikomu takému, by som nedovolila, aby učil moje dieťa. Ale jedno nevinné malé tetovanie riešiť nebudem...
@slimstar moj muz ma tetovanie a nemyslim si ze nejako kazi asa nie je vzorom mou dietatu,nefajci,nepije neflaks sa.,negamuje ,venuje sa dietatu aj domacnosti,je poxorny ku mne a teraz by som jo asi mala ppustit atak zakazat styk s dietatom len preto ze ma tetivsnie, to uzsi trochu prehanas svojim nazormi, ....deti ttebs radsej ucit tolerancii,pochopenie,respektu a neodsudzovaniu.....
@savmebej a tvoja psychika je v pohode? Lebo ked citam tvoj prispevok tak mam pochybnosti. Ked si clovek da tetovanie tak ma narusenu psychiku? A ty kde beries pravo sudit ludi ci uz potetovanych alebo s nausnicami? A ti nepotetovani knazi slusne obleceni co obtazuju deti nemaju narusenu psychiku? Taketo vyjadrenia mi vzdy sedia iba na ludi, ktori su sami nespokojni so svojim zivotom a potom si myslia,ze maju pravo sudit inych 😉 mier 😘
@dskjhfdlkdjhl zaujímavé, ja som s tým prišla do styku a nikdy som to neskúsila. Vždy som racionálne zvážila a nikdy som nešla s prúdom a s takýmito ludmi. Nikdy som medzi nich nepatrila a ani patriť nebudem. Dnes je dosť falošných ludí a hodne sú všetci sebecký. Presne pozlátko je to naj a podstatné a povrchnosť, to sa teraz nosí.
@alexandraalexandrova ako ubližuje ? malé deti to môže určitým spôsobom deformovať. To je ako ked vidí násilie a myslí si, že to je normálne, samé je agresívne. Ale určité veci, ktoré vidí, nemusia byť normálne ani správne.
@veroni_21 ja nie som obmedzená, nemám tetovanie a neopičím sa po nikom, ked už to tak mám povedať. Vždy som mala vlastnú hlavu a nikdy som nešla s takými zvláštnymi ludmi, ani som nikdy medzi nich nepatrila. Ked už nevieš čo, tak prichádzajú urážky.
@gazah pravda, dnes je vela vecí podsúvaných cez technológie, ludia sú velmi lahko zmanipulovatelní. A potom je to presne naopak, tí čo sú normálny, tak sú označovaní za obmedzených a tí čo sú nenormálny, tak sú akože úplne v pohode. Dnes sú podsúvané samé zvrátenosti a to sa toleruje. Teraz to myslím všeobecne, nie že sa niektorá urazíte. Ide o to, že ten kto fajčí, tak bude krvopotne obhajovať fajčenie atd.
@slimstar Ja ťa vôbec neurážam. A veď múdry človek ako ty sa predsa ani uraziť nemôže 😉 V tvojom okolí nie je ani len jedna osoba čo má tetovanie áno? Vieš ono, podľa tvojich názorov a to čo tu vnúkaš nám a budeš tvojmu dieťaťu tak nechcem byť “prorok” ale tým že budeš poukazovať na veci ktoré sú zlé hýkať a jasať tak ver že raz tvoje dieť bude chciet všetky tie veci vyskúšať.
Mám tetovanie a v živote som neskúšala mariahuanu ani nemám zapotreby to skúšať takže neviem čo tu splietaš jablká s hruškami 🤦🏽♀️

Nie, nevadilo. Dôležitý je prístup k deťom. Môj syn v skolkě ma potetovaneho učiteľa aj piercingy na tvári. Je najlepši a obľúbený k deťom. Nezijeme v r 1950