icon

Tetovanie učiteľky v materskej škole

kasokri
8. apr 2018

Ahojte. Chcem sa opytat, vadilo by vám, ak by ucitelka v ms mala tetovanie? Mozu vobec ucitelky v ms mat tetovanie?

michellem
9. apr 2018

@savmebej mas pravdu s tym pravopisom, plac a hroza....

savmebej
9. apr 2018

@kasokri je vedecky, aj sociologicky dokazane,ze kerky preferuju ludia s priemernou a podpriemernou inteligenciou.Tetovani prijali hodnoty spodiny a nikdy sa ich nezbavia.

vevapeto
9. apr 2018

@bonovka najTOPkovy koment 👌 lepšie by som to nenapísala.

ostorha
Autor odpoveď zmazal
jana_eyre
9. apr 2018

@savmebej a to kde su take studie? 🤦🤦 (nie, ja tetovanie nemam, ale normalne ma sokuju taketo skatulkovania, este vraj vedecky dokazane)

gazah
9. apr 2018

@alaguema Slovo morálka som použila v inom kontexte. Takže vaše otázka je v tomto kontexte iracionálna.

jana_eyre
9. apr 2018

nie, nevadilo by mi nic taketo, ani piersing ani keby mala ucho plne nausnic, alebo dredy.. je mi uplne JEDNO ako sa ludia obliekaju, ake maju postavy, vlasy alebo zuby.. dolezite pre mna je ako sa vedia chovat a aky maju pristup k detom..

vevapeto
9. apr 2018

Tetovanie Vám vadí ...ale nevadí Vám, že sa doma pred deťmi hádate, koľké ste rozvedené , fajčíte, pijete alkohol, pred deťmi ohovárate, miesto venovania sa deťom im strčíte tablet do rúk , zapnete TV plnú násilia ...takto by som mohla pokračovať ...a Vám vadí potetovaná učiteľka ? Priznám sa, viac by mi bola sympatickejšia ako zakomplexovaná neukojená učiteľka, ktorá si potrebuje na deťoch niečo dokazovať . Starých súdružok máme ešte v škole dosť , pošlem na výmenu za tu potetovanú 😉

alaguema
9. apr 2018

@gazah v akom kontexte bolo teda použité slovo morálka? Je toto ešte stále téma o tetovaní, alebo o čom sa bavíme? Normálne žasnem...

alaguema
9. apr 2018

@savmebej poprosím odkaz na tie vedecké štúdie. Ak žiadny nemáš, mala by si svoj komentár asi vymazať, je proti pravidlám.

adriannasvk
9. apr 2018

@sense ved samozrejme,ze to nie je len o vychove. Ale vychova zohrava urcitu rolu. A piercing mozes vybrat ked ho uz nechces🙂 to som myslela ako priklad,ze 10 rokov🙈nie doslovne som to myslelq,jasne,ze nikto nepotetuje 10 rocne dieta....jasne tetovacky zuvackove nosili asi vsetci a ako sme s tym frajerovali😁 ja som.len napisala,ze moje dieta to chuda nechape a zlaklo sa,ale vravim.to je vsetko o vyvoji,myslim,ze oo chvilu to bude lepsie chapat ked mu to vysvetlim🙂 ze co to ta tetovacka je🙂

bonovka
9. apr 2018

@vevapeto dakujem..este stale ma vie prekvapit,ako povrchne dokazu ludia sudit..hmm, asi uhol pohladu,lebo ja napr.za primitivneho cloveka povazujem toho,co sa tak prejavi,nie toho,co "tak vyzera".. ;) odpovede na moje otazky ale asi nedostanem,aspon nie uspokojujuce..kolko ludi za moj zivot ani netusilo,ze tie tetovania mam,lebo napr. v zime mi ich neuvidis a "sadla som im",kolki opakovane prisli za mnou,ked potrebovali pomoct,mozno keby ma stretnu v lete,ani so mnou neprehovoria..zeby to bola naozaj moja smola a strata??nemyslim.. ;) a o spodine a IQ tu ani nema cenu hovorit,niekto by bol asi velmi prekvapeny,ze ten jeden clanok,co precital na nete,moze byt realite velmi vzdialeny..

gazah
9. apr 2018

@alaguema Neviem nad čím žasnete. Snáď som sa vyjadrila jasne. A čo ma pohoršuje na nejakom nevinnom motýliku? To, že pri jednom tetovaní to väčšinou nekončí. Je to ako droga. Človek so zdravým sebavedomím nepotrebuje dávať tetovaním najavo svoje city a postoje, pretože si ich je vedomý a dáva ich najavo spoločensky prijateľným spôsobom. Hawk. A už ma fakt nebaví donekonečna vysvetľovať svoje postoje a názory. Vyjadrila som sa a tým to pre mňa končí. Prajem príjemnú diskusiu a výmenu názorov s ostatnými.

vevapeto
9. apr 2018

@bonovka bohužiaľ od povrchných ľudí , čo nedovidia ďalej ako po špičku svojho nosa odpoveď nečakaj ...lebo ju nevedia a nechcú vedieť ...lebo by museli uznať, že máš pravdu...

macik34
9. apr 2018

@kasokri ja len zasnem na aku kravinu sa pytas. Je to jej vec!! A tetovanie neznizuje jej schopnosti

alexandraalexandrova
9. apr 2018

@alaguema myslim ze tuto @gazah ma jazyk ktoremu rozumie len ona sama...co komentar to odveci...

alexandraalexandrova
9. apr 2018

@vevapeto velmi trefna odpoved...

cecilia68
Autor odpoveď zmazal
alaguema
9. apr 2018

@gazah žasnem nad tým, aké banálne veci niektorých ľudí pohoršujú. A je to presne naopak - svedčí to o nízkom sebavedomí a skutočne o veľkej neschopnosti prijímať odlišnosti vo svete v prvom rade preto, že človek neakceptuje ani sám seba, svoju prirodzenosť, možno aj sexualitu (ak ťa tak strašne pohoršuje motýlik, najskôr to bude asi aj tým). Ale zhodneme sa v tom, že sa nezhodneme a tým pádom je ďalšia diskusia zbytočná.

@alexandraalexandrova asi to tak bude...

maminka2710
9. apr 2018

@alaguema Tie odkazy na spomínané vedecké štúdie by aj mňa zaujímali 🙂 Inak, si prečítajte nick @savmebej pospiatky ... myslím, že toto tiež dokazuje jej hodnoty, aj keď teda, my tetovaní sme prijali hodnoty spodiny a nikdy sa ich nezbavíme ... :D

cecilia68
9. apr 2018

@mell_j Autorka sa radšej odmlčala, takže netušíme, či je to malý delfínik , asi tak 5mm 🙂 Možno to jej vadí 🙂

linda03
9. apr 2018

@savmebej no neviem si to asi predstavit, ked sudis ludi na zaklade ci ma alebo nema tetovanie. Vyrovnany clovek nesudi ostatnych a moze mat aj 10 tetovani a okolie o tom nemusi ani vediet 🙂

bielavila
9. apr 2018

@slimstar myslim ze svojimi komentrmi si jasne dala najavo kto si a co robis to ni je jedno, ved tu nejde o nazor, ten ti neberem, proste sa ti nepaci tetovanie ok, myslis si ze od tetovania je ista cesta k trave a prostitucii, pedofilii ,promiskuite a ludia co ho nosia su automaticky menejcenni a uchylni...ale, toto co tu uz ty dristas tak je trosku moc, sa ti nezda ze uz si to trosku prepiskla a ze tvoje dristy su sz sektarske? Tvoj nazor si maj, ale nesnaz sa tiezo simariby vtlacat silou mocou normalnym ludom a skolkarske zmyslanie mas jedine tak ty ,ved si precitaj svoje komantare a reakcie na nich a sama uvidis...a len mi je luto ze tie zvoje deti budu preberat tak obmedzene nazory...

dskjhfdlkdjhl
9. apr 2018

Normalneho cloveka skor zaujima, co ma ten druhy v hlave a nie napr. na pleci. Ale povrchnym staci pozriet a hned vidia, ci maju tu cest s dobrym, alebo zlym, mudrym, alebo hlupym-staci sa pozriet, ci nie je, alebo je potetovany😝 No, jeden by si myslel ze ti povrchni maju strasne jednoduchy zivot, ked to maju takto lahko rozhodnutelne. Ale zavist je hnusna, nebudeme im zavidiet, ani prechadzat na ich system🙂 Neviem o ziadnej vyhlaske, ktora by ucitelom zakazovala tetovanie, takze odpoved na povodnu otazku aj tak nezalezi na tom, co si tu ktora mysli.

bielavila
9. apr 2018

@savmebej
To si urcite robis srandu... a je vedecky dokazane ze ked taketo nieco napise clovek musi mat na 100% nielenze podpriemerne iq ale aj eq... americki vedci to dokazali 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

0silvia0
9. apr 2018

táto téma za zaujala z dôvodu, že ja osobne nemám žiadny vzťah k tetovaniu. Jednoducho ma to nikdy neoslovilo, nemala som potrebu "ozdobovať" svoje telo týmto spôsobom a vlastne sa mi to ani nepáči. Ale mám 16,5 ročného syna na umeleckej škole, kde polovica triedy sú všetci potetovaní, opiersingovaní, tunely v ušiach atď. Samozrejme, túto tendenciu preberá aj syn. Boli by ste tolerantné aj v prípade pubertiaka a dovolili mu to alebo by ste mali tendeciu ho usmerňovať a vnucovať mu svoj "skostnatelý a prehistorický" názor alebo by ste rešpektovali názor mladého človeka?

jana_eyre
9. apr 2018

kokso.. trocha som sa zacitala do diskusie
. 😱😱😱😱 asi som ani nemala, to je fakt smutne ze v dnesnom svete informacii existuje stale kopa obmedzenych ludi co druhych posudzuju podla vyzoru.. mk nikdy nesklame, vzdy sa tu dozviem aj to, co nechcem.. aj ked nie je to tak davno co som sa s takymito obmedzenymi nazormi stretla aj nazivo a smerovalo to k mojmu dietatu, hoci sa to netykalo tetovania.. nie, to mi hlava neberie..

sense
9. apr 2018

@cecilia68 mozno autorka zvazuje tetovanie a chce vediet ci ju.niekt rodicia neukamenuju ak by sa to dozvedeli, lebo pri niektpravidelnom odpovediach nikdy nevies 😉

adkalu
9. apr 2018

@kasokri nič proti, sme rôzni a voľný čas trávime podľa svojho uváženia, ale mňa neprestávaju udivovat niektoré témy a plytvanie časom pri ich komentovani...

ostorha
9. apr 2018

@0silvia0 Netlac prilis na pilu,lebo teraz v tom veku aj tak nic neporiesis.V tom prostredi kde studuje je to normalne,ako ked dievcata folkloristky nosia kroje a zapletene copanky.mozes skusit tak diplomaticky rafinovane ze ho lubis a je pekny chalan ,ale predtým sa ti pacil viac. si spominala ze je decembrovi - tusim strelec s tym nepohnes... to su extra individualisticke povahy aspon co ja som stretla a just pojdu proti prudu.A co vsetko ma kerky a piercing alebo je toho viac?